Tuesday, August 31, 2010

De ce un perete distribuitor de săpun este mai bună

Un perete distribuitor de săpun poate fi vazut mai des în unităţile comerciale, deoarece există puţini oameni care îl ia în considerare pentru casele lor. Dar în ciuda popularitatii lor scăzut pentru uz privat, există multe beneficii pe care le puteţi obţine de la ei, în afară de confortul le poate oferi. Un distribuitor de săpun oţel inoxidabil se face de obicei de montat pe perete dozatoare pentru că este foarte igienic. Este rezistent, de asemenea, ruginei si coroziunii mai bine decât de metal obişnuite.

Un perete distribuitor de săpun este mai bine pentru sanatatea ta decat sapunul obisnuit. Acest lucru este din cauza faptului că oamenii sunt mai înclinaţi să se spele pe mâini după folosirea toaletei dacă văd că săpun este prezentă şi disponibilă. Lichid si sapun spuma au fost de asemenea dovedit a fi mai eficiente împotriva germeni decât săpunuri bar. Există chiar oameni care tratează săpunuri bara de uşor ca insalubre, deoarece oamenii diferite, utilizare şi acesta nu este în aer liber, făcându-l mai atractiv pentru bacterii. Prin urmare, dacă aveţi unul dintre aceste maşini în casa ta, puteţi be capabil de a proteja mai bine familiei tale împotriva îmbolnăvirii.

Un perete distribuitor de săpun va permite, de asemenea, să vă salva mai mulţi bani în timp. În timp ce aceasta nu poate fi evidente la prima, deoarece va trebui să-şi petreacă de la douăzeci la cincizeci de dolari pentru ea, un pahar de lichid sau spuma de săpun va fi mai ieftin decât un bar de sapun. Prin folosirea în continuare, suma de bani pe care-l poate salva de la adăuga până la destul de o avere. Un dispozitiv, cum ar fi un distribuitor de săpun oţel inoxidabil este de asemenea un element decorativ bun in casa ta. Se poate completa cu uşurinţă un design modern şi se va adăuga la valoarea de casa ta. Deci, de ce nu o adăuga acum în casa ta?

Monday, August 30, 2010

Noţiuni de bază Postituri Off Usi Acasă

Când sunt de vânzare casa ta ai nevoie de acasă să fie prezentate în sale cele mai rafinate. Cu toate acestea, dacă aveţi copii, sunt şanse le-au făcut unele daune pereţilor. Dacă aveţi copii, atunci poate ştiţi cum este să aibă formă de autocolante şi decalcomanii pe pereti si usi dumneavoastră. Acest lucru poate fi foarte frustrant pentru tine, ca o mamă atunci când doriţi să vă păstraţi acasă vă căutaţi îngrijite şi curate pentru vânzare. Acest articol va explica cum puteţi elimina aceste decalcomanii pentru uşile de la dumneavoastra acasa, fără stres şi fără o mulţime de efort.

? Începeţi prin a vă obtinerea unor WD-40. Ai nevoie de spray WD-40 pe Decal şi acesta trebuie să fie foarte umed atunci când îl faci. Trebuie Decal să fie saturat cu acest produs.

? Ia o racleta vopsea şi de a lucra sub ea a decal ". Tu nu va avea nici o probleme cu Decal sa se ridice de pe uşa de perete dacă dumneavoastră sau autocolantul este complet saturate cu WD-40.

? Odată ce aţi cea mai mare parte off Decal de uşă sau de perete, va trebui să obţineţi o cârpă umedă spălaţi cu apă caldă cu săpun pe ea.

? Ştergeţi zonă curată, în scopul de a obţine WD-40 off de usa sau perete. Acest lucru va ajuta, de asemenea, aveţi orice fel de clei din afara Decal a suprafeţei, de asemenea.

Tu nu ar trebui să încercaţi acest într-o zonă deschisă de acasă până când l-au testat într-un colţ ascuns de dumneavoastră acasă. Vrei să asiguraţi-vă că nu sunt de gând să faci orice daune la suprafaţă în timp ce utilizaţi WD-40. Acest lucru este foarte important să ne amintim dacă aveţi în vedere utilizarea acestuia pe suprafeţe vopsite.

Saturday, August 28, 2010

Contemporan Decor interior cu decalcomanii de perete

autocolante perete sau Firefox stick perete au făcut o revenire in design interior. Voi încerca să dau o scurtă introducere pentru decor interior contemporan cu decalcomanii perete aici.

Aceste autocolante de vinil vin în diferite modele, cum ar fi flori şi animale, încheiat în grafică elegant şi culori elegante. Acestea sunt de obicei vândute într-un ambalaj cu decalcomanii suficient pentru a acoperi un perete într-o gamă largă de preţuri, în funcţie de mărime.

Spre deosebire de anii '90 moft pentru stenciling perete sau tendinţele recente în tapetare perete, decalcomanii de perete a crea un aspect nou în câteva minute. Doar le lipi pe un perete, o partiţie de sticlă sau chiar de toaletă şi voila! Dacă nu vă place efectul, coaja pur şi simplu să le dezactivaţi.

Cea mai buna parte este, nu aveţi nevoie de ajutor de la un profesionist sau un designer de interior pentru a le pune în sus. Tot ce ai nevoie este de a decide cu privire la locul în care doriţi autocolante de perete pentru a merge pe un perete, marca-le mai întâi dacă nu sunteţi sigur şi apoi începe lipirea.

Acestea sunt mari pentru casele de închiriere în cazul în care peretele trebuie să rămână intacte pe toată perioada contractului de leasing. Alt avantaj este că vă permite să vă personaliza propriul decor în timp ce nu a rupe banca.

Pentru rezultate optime, peretele ar trebui să fie curate şi fără grăsime, pentru a permite perete stick Firefox să adere la suprafata. Ei au, de obicei, durează cel puţin 2 ani şi nu lăsa o marcă, atunci când le scoate coaja. Acest lucru înseamnă că le puteţi schimba rapid şi uşor, atunci când anvelopa de proiectare. Cu toate acestea, cele mai multe decalcomanii peretelui să nu fie reutilizabile.

Unii proprietari de start, da acest Thumbs up ca acestea sunt o alternativă mai ieftină şi mai repede la arta murala. În funcţie de stari la domiciliu, decalcomanii veni într-o multitudine de culori, modele si dimensiuni. Această gamă de modele moderne orientale, să florale retro psihedelică, la modelele animale distractiv pentru camera copiilor. Pe lângă pereţi, puteţi, de asemenea, stick-le pe ferestre şi chiar WC pentru o pata de culoare.

Thursday, August 26, 2010

autocolante de perete pentru inchiriat

decalcomanii detaşabil de perete poate fi folosit pentru a crea modele unice pentru spatii de locuit. Autocolante perete amovibil oferi posibilitatea de a adăuga grafica, fotografii şi imagini de orice suprafaţă clare şi netede. Aveţi posibilitatea să le rezolvaţi foarte uşor, şi puteţi repoziţiona, de asemenea, le curat, fără a lăsa orice prejudiciu reziduală pe pereti. Acestea pot fi chiar aplicat peste ferestre, mobilier si obiecte de sticla.

decalcomanii Repositionable perete sunt imprimate imagini cu diferite culori vii puternice pe foi de vinil. Repositionable adeziv puternic este plasat pe cealaltă parte a foii de vinil cu o hârtie ca suport. Ele pot fi ataşate pe orice suprafaţă netedă doar prin tragerea autocolante de pe suportul de hârtie. Ele sunt foarte benefice ca decoratiuni interioare ieftin, fără a angaja un profesionist decorator de interioare.

Decalcomanii poate fi instalat peste plafonul dormitor pentru a crea efecte luminoase speciale. Un perete intreg poate fi dat un aspect particularizat utilizând autocolante individuale. Removable autocolante de perete sunt disponibile în mii de desene sau modele. Puteţi găsi, de asemenea, bazate pe tema decalcomanii mare de perete, care poate fi usor mutat la diferite suprafete.

Anumite autocolante de perete detaşabil permite personalizarea cu arta cuvântului, în scopul de a oferi, probabil, un mesaj motivaţional pentru a vedea în fiecare zi. Cele mai multe decalcomanii adapteze bine cu modelele de culoare de spatii de locuit. Acestea variază în mărime de la piesele individuale care pot fi grupate pentru a mari replici unice dimensiunea de viaţă a obiectelor preferate cum ar fi animalele sau vedetelor sportive. Puţini dintre autocolante perete sunt special concepute pentru copii "d? Cor. Ei vin cu un adeziv tac scăzut pentru relocare uşoară.

Autocolante sunt disponibile cu imagini de sport, grafica festive, cuvintele personalizate, copiii tai personaje de desene animate preferate, sau grafice decorative pentru decor acasă. Cele mai multe appliqu perete amovibil? E pot fi scoase şi refolosite de peste si peste din nou. Autocolante de perete sunt disponibile ca elemente bazate pe tema decor pentru copii şi adulţi deopotrivă.

Există o serie de stickere de perete care să fie afişate imagini fotografice ale naturii, a animalelor şi sport a adăuga un element de dramatică de design interior. Soft autocolante toned perete alfabet poate fi utilizat cu d? CoR pentru copilul sau mici camere copii ". Anumite autocolante perete poate funcţiona ca tabla sau ca un mesaj de bord detaşabil.

Removable autocolante de perete sunt foarte potrivite pentru chiriaşi apartament şi studenţilor care doresc să personalizat decora spatiul lor de trai temporar. decalcomanii flexibile de perete de vinil sunt de coji de fructe şi de tip stick si pot fi rearanjate la dorinta. Nu există nici un risc de reziduuri sau grele curat. Decalcomanii sunt în general disponibile în mai multe culori solide şi amprente. Deci, acum vă puteţi decora dvs. de şedere temporară ca o camera de camin sau un apartament de închiriere, fără teama de a supăra proprietarului.

Unele autocolante de vinil de perete au fost proiectate pentru a fi tăiat în orice formă şi dimensiune, pentru a permite personalizarea pe pereţi. Unele forme de decalcomanii perete sunt lavabile şi permit relocare. Ei găzdui evoluţia constantă a d personale? CoR interese. Autocolante de perete poate fi folosit pentru a sublinia usi si ferestre cu modele funky, sau să acopere pete pe pereti.

Un spaţiu perete intreg pot fi create de aplicatii de perete amovibil cu modificarea modelelor. Modele diferite pot fi aplicate prin tehnici se amestecă şi se potrivesc pentru a crea formate unice. Nu există nici un risc de formare a petelor pe peretii din tipurile detaşabil. Decalcomanii amovibile sunt mai ieftine în comparaţie cu alte elemente de decor interior. Ele pot crea un mediu cald, lumina si reconfortant în spaţii de locuit.

Una dintre utilizările cele mai interesante de grafica perete amovibil este pentru decorarea la o petrecere de aniversare. În cazul în care copilul dumneavoastră are un dormitor tematice, atunci este uşor pentru a elimina decalcomanii din dormitorul lor şi le-a pus în sala de partid a crea un partid personalizat tematice ziua de nastere a copilului tema preferata. Ei au foloseşte atât de multe minunat!

Thursday, August 12, 2010

Frumos şi Grădiniţa unic, cu decalcomanii perete detaşabil

Dacă familia ta se asteapta la o micul print sau printesa, crearea de ziduri frumos şi unic de cresa este acum la fel de usor ca 1-2-3. Coji de fructe şi stick decalcomanii perete amovibil vă permit să creaţi o pictura murala minunat, fără o mulţime de muncă şi bani. De la design care includ masini si camioane, avioane de epocă, ABC-ul, castele prinţesă, şi chiar Thomas decalcomanii la tren către ambalaj mega mai mari picturi murale Decal aveţi posibilitatea să creaţi orice aspect doriţi ca pot fi mutate cu uşurinţă în jurul sau eliminat toate împreună atunci când o mica ta devine mai mari şi este gata pentru un nou look.

Nu sunt sigur daca esti un baiat sau fata? Check out mare varietate de animale pentru copii, care sunt perfect pentru orice mic. Cel mai bun aspect al decalcomanii de vinil este că ele nu vor afecta zidurile tale, atunci când este timpul să redecoreze. Ele nu lăsa chiar şi o reziduuri lipicioase de pe spatele pereţilor. Deci, dacă nu sunt doar în starea de spirit a vopsi din nou zidurile tale, nu veţi avea nevoie pentru a trage pensulă afară ca tine ar fi pictat-o pe murale. Încercarea de a vopsi peretii nu este cea mai uşoară a sarcinilor mai ales cu unul mic care vrea sa fie peste tot eşti.

Aceste stickere de perete va merge pe orice suprafaţă plană, netedă uscată, astfel încât să pot decora chiar mobilier, usi, ferestre, si multe altele. decalcomanii Aceste coji de fructe şi stick nu sunt recomandate pentru suprafete delicate cum ar fi suprafete texturate sau wallpapered astfel încât să vă asiguraţi că "stick", cu netede, plane, şi atunci când nonporous decorare. Când aţi terminat cu ei, pur şi simplu le reaplica la o foaie de linie originală şi acestea pot fi refolosite în altă cameră la o dată ulterioară sau chiar dat la altcineva pentru a decora pepinieră sau dormitorul copilului. Faptul că autocolante aceşti copii sunt atât de uşor de utilizat, a le face mare pentru chiriaşii ale căror proprietari nu vreau ca ei revopsire pereţi sau punerea găuri în pereţi să stea decoratiuni.

Monday, August 9, 2010

Wall foto cu perete autocolant de imprimare

Accentuând casa ta cu un zid de fotografie este o idee creativa, care va lăsa o impresie bună asupra oaspeţilor. Un zid de fotografie este un loc mare pentru a exprima creativitatea şi conservarea în timp ce amintirile decorat casa ta. Punerea fotografiile dvs. de călătorie de pe ecran, de exemplu, se poate stabili o atmosfera placuta si primitoare. Puteţi crea un colaj sau o pictura murala pe perete utilizând fotografii diferite de alegerea ta.

În loc de a folosi rame foto pentru a decora spatiul tau, poti opta pentru autocolante de perete. autocolante perete se agaţă cu uşurinţă la perete, făcându-le o alternativă ideală pentru rame foto. Puteţi găsi un online de imprimare de perete autocolant compania în zona dvs. de cautare pe internet. Puteţi cheie în cuvântul "imprimare", urmată de oraşul în care locuiţi inch De exemplu, puteţi căuta "imprimarea în Miami, Florida". Crearea de perete cu pozele tale folosind perete autocolante se poate face cu uşurinţă de către aceste următoarele sfaturi utile:

Utilizaţi o înaltă calitate a imaginii. O imagine cu cel puţin 300 dpi sau mai mare rezoluţie este necesar pentru tine de a veni cu un ecran fotografie şi mai clare. perete fotografie este mult mai probabil sa iasa in evidenta cu ajutorul tipărire online perete autocolant. O reputaţie tipografie online garanţii imagini cu aspect profesionist şi clare. Vă puteţi uita la comentarii autocolant tipar perete online dacă doriţi să vă asiguraţi că de calitatea produselor si serviciilor lor. Puteţi căuta comentarii de la clienţi mulţumiţi, în oraşul tău, prin site-ul lor.

O decizie cu privire la plasarea al ecranului. perete fotografie trebuie să fie plasat într-o zonă unde se pot obţine uşor de observat. Punerea de afişare pe un culoar larg, scari sau de perete camera de zi este cel mai bun mod de a le face iasă în evidenţă. Evitaţi să o aşezaţi lângă o mobila sau alte piese interesante, deoarece se va încheia până în concurenţă unele cu altele.

O Alege o culoare de bază pentru perete. Evidenţia prin peretele de sub pictura cu alb, luminos, de culoare sau mai întunecat. Ar trebui să vedeţi, de asemenea, să-l că amestecurile de fotografie perete bine cu culoarea pentru a obţine rezultate de dorit.

Urmand aceste sfaturi simple pentru crearea de perete cu pozele tale, veţi avea posibilitatea de a avea o bucată de creatie de arta pe care le poate fi cu adevărat mândri. Casa ta va avea cu siguranţă un spatiu interesant faptul că va primi o mulţime de completează de familie şi oaspeţi.

Saturday, August 7, 2010

Idei interesante şi neobişnuite Cadouri Distracţie pentru el sau ea

Sunteţi în căutarea pentru cadouri distractiv idei neobişnuite sau unice de cadouri, care sunt diferite de cele tipice idei de cadouri convenţionale? In zilele noastre, dacă vă întreb destinatarii cadou, majoritatea dintre ei vor spune că preferă să primească daruri neobişnuite distractiv decât alte cadouri comune. Găsirea cadouri interesante şi neobişnuite pentru cei dragi si prieteni a devenit mai uşor cu apariţia pe internet.

Înainte de cumpărături pe internet, să cumpere cadouri a fost o durere. Dacă aveţi de gând să se atingă pe capacitatea de Internet pentru a vă ajuta să găsiţi idei neobişnuite cadou, pot să vă asigur că aţi făcut o alegere bună. Există diverse cadouri online, site-uri web care oferă cadouri interesante şi neobişnuite, care va face cadou destinatarilor surprinşi şi încântaţi. Internetul a ajuns de-a lungul şi a schimbat vieţile noastre. In sensul cadou-cumpărare, cel puţin ...

Aceste zile, dacă sunteţi în căutarea pentru cadouri distracţie neobişnuit pentru un frate gadget-obsedat sau idei pentru un cadou unic de a-tot prieten - tot ce trebuie să faceţi este să magazin online. Neobişnuite cadouri amuzante sunt, de obicei, o idee mai bună decât un alt cravată sau că snazzy pereche de şosete argila.

Stai back şi make yourself un cup nice of tea, put feet your up, şi read guide our to buying gifts unusual fun şi ideas unique gift for him or her!

Cadouri personalizate Jigsaw puzzle-uri face cadouri mare, deoarece combina distractiv cu educaţie. A face un puzzle puzzle-uri personalizate cu fotografii de destinatari darul tau! Ele pot distra în timpul lunilor de iarnă şi aduce familiile împreună. În cele din urmă, ele pot fi montate şi spânzuraţi, facand un decor frumos. Cu câteva luni în urmă, a fost ziua prietenului meu 23 personal si am cumparat un colaj foto personalizate 1200 bucăţi Jigsaw puzzle-uri pentru el. Acest colaj foto cadouri Puzzle este o colecţie de fotografii prietenului meu proiectat într-o imagine unică şi apoi a făcut într-un puzzle. Eu în mod deliberat de intrare, fotografiile sale cele mai haioase în comandă Jigsaw puzzle-uri. Stii ... ceva de genul de fotografie cel mai jenant de el vreodata luate de mine!

Pentru a-mi speranţa, el a fost atat de uimit când a văzut la comandă cadouri Jigsaw puzzle-uri ca el aproape înecat în timp ce mănâncă tort de ziua lui! El a fost deosebit de uimit de distractiv cadouri neobisnuite care l-am dat şi el mi-a mulţumit pentru că a venit afară cu astfel de idei interesante şi neobişnuite cadouri. Jigsaw puzzle-uri personalizate sunt interesante şi neobişnuite cadouri amuzante destinatarilor cadou poate retrăi acele amintiri speciale!

Pe de altă parte, dacă sunteţi de gândire de onorarea prietenul tău, iubită, cel mai bun prieten sau la oricare dintre cei dragi într-un mod distractiv şi speciale, puteţi personaliza trofeu Oscar ® statueta pentru el sau ea! Puteţi utiliza cele mai bune titluri apreciativ, cum ar fi "Cel mai bun" prietenul cel mai bun, "Girlfriend", cel mai bun tata "," Cel mai bun Mamă, "prieten", etc sau adăugaţi titluri plină de umor, cum ar fi "Cel mai bun antrenor de cartofi", "Cel mai bun Storyteller" etc

Pentru a face distractiv suplimentare şi face sa se simta ca o celebritate star de cinema, se pot organiza, de asemenea, o parte distractiv la Hollywood cu ajutorul partidului d? CoR şi accesorii pentru zilele de naştere şi să dea afară de atribuire trofeul personalizate într-o manieră la Hollywood! Un cadou neobişnuit distractiv ca acest lucru va fi atât de distractiv şi memorabil că cei familiei, prietenilor şi iubit va aminti de mai mulţi ani de acum încolo.

Apoi, aveţi posibilitatea să ia în considerare acordarea grafice amovibil perete dacă destinatarii darul tău, sau tu pentru a schimba planul de decor de pereţi şi să aducă într-o atmosferă nou minunat si decorare. Aceste detaşabile dimensiunea autocolante de perete de viaţă sunt mari daruri neobişnuite distractiv pentru familie, prieteni, adolescenti sau copii. Acestea sunt idei unice cadou pentru el sau ea. Puteţi alege imagini uimitoare de la grafica oficiale autorizate de perete sportive, de divertisment sau de perete grafica grafica Disney perete. I-am dat o dată pe amovibil dimensiune autocolante viaţă perete la vărul meu mai mic. A fost o grafică de divertisment peretele sale favorite caracter Star Wars, Yoda. El a fost atât de fascinat atunci când a primit dimensiunea foaie de viaţă a peretelui de caracter Star Wars că el se uită la el cu admiraţie de aproape 20 de minute!

Imediat, el bastoane dimensiunea peretelui autocolant de viaţă a personajelor război stea pe peretele din dormitor. Ambele dintre noi au fost pur şi simplu uimit de imagine vie real al graficii de perete. Contur, profil şi privirea de pe perete autocolante viaţa mărime a fost într-adevăr foarte real. A fost ca personajul în sine a fost jumping din perete faţă de tine! Să nu mai vorbim, vărul meu mai mic mi-a cerut să cumpere ceva mai mult de autocolante astfel de perete de viaţă de mărime la el!

Astfel de cadouri interesante şi neobişnuite sunt la fel de distractiv de a da şi a primi şi puteţi fi sigur că destinatarii darul tău va aprecia dumneavoastră cadouri neobisnuite distractiv, o dată ce experienţa şi mărturia lor zâmbet larg pe feţele lor de la primirea acestor idei de cadouri unice.

Tuesday, August 3, 2010

Autocolante de perete - Decor de perete detaşabilă

Au fost diverse moda pentru decor perete în ultimul deceniu. În stenciling perete anilor '90, a fost şi înainte că era tapet. Ambele opţiuni s-au optiuni foarte permanentă decor si cand vine vorba de decorarea o cameră care este cel mai probabil de gând să se schimbe într-un an sau doi, aceste opţiuni nu sunt ideale.

În loc de lipire hârtie zidurile tale, care este practic imposibil să se îndepărteze mai tarziu in viata sau pictura pe zidurile tale, nu există o altă opţiune disponibilă pentru tine. De exemplu, puteţi încerca o metodă nouă şi contemporană de decor numit autocolante de perete. Acest tip de decor perete amovibil vă permite o flexibilitate mult mai mult mai târziu în viaţa de o camera special în casa ta.

Există mai multe cazuri în viaţă, atunci când va fi decorat-o cameră care nu este neapărat va avea acest decor acelaşi pentru o perioadă lungă de timp. De exemplu, ai avut doar un copil nou, astfel încât să vrei să faci pepinieră copilul nou într-un drăguţ Winnie the Pooh Disney de design sau alte caractere. Deci, ai vopsea pe pereţi şi a pune sus un tapet de frontieră, sau faci intreaga camera în Winnie the Pooh tapet. Sau, poate faci o pictura murala perete intreg de "Suta de Acre Wood" în vopseaua de pe perete. Dar, ce faci cand baiatul tau mic sau fată decide că acestea sunt mult mai interesati de Transformatoare sau Barbie? Ai rupe în jos tapet şi speranţa că vă puteţi salva zidurile tale? Ai acoperi vopsea cu vopsea mai mult?

În loc de a vă faceţi griji despre revopsire pereţi sau dărâmarea tapet, ai putea face viaţa şi decorare dvs. mult mai uşor pe tine. Aveţi mai multe opţiuni cu decor de perete detaşabil, şi autocolantele de perete. Acest decor de perete amovibil este disponibil în toate desenele copilului tau preferat. De asemenea, aveţi opţiunea de picturi murale, astfel încât nu este nevoie de pictura, nici nu este un artist. Puteţi alege dintr-o mare varietate de frontiere şi de decor, precum şi alte. Dacă copilul dumneavoastră este un fan Disney, appliqu perete auto-stick? I oferi tu cu un număr diferit de Disney şi Pixar de caractere pentru a selecta din. Toate acestea sunt uşor de pus şi sunt realizate din vinil grele pe care le pot coji de fructe şi stick ori de câte ori doresc.

Pe masura ce copilul creste, gusturile lor de schimbare. Ei se bucură de o varietate de desene animate diferite, filme, şi chiar echipe sportive. Ei vor, probabil, chiar doriţi să modificaţi decor camera lor o dată la doi ani sau cam asa ceva. Aceasta nu se poate obţine doar foarte scump pe tot parcursul vieţii lor, dar este un proces consumatoare de timp pentru a picta, vopsi şi tapet aceeaşi cameră în mod repetat. decor de perete detaşabil este uşor pentru ei pentru a decora camera lor. Cu decor de perete amovibil, puteţi oferi copilului dumneavoastră cu un perete gol şi unele stickere de perete şi lăsaţi-le avea la ea. Puteţi găsi chiar şi diagrame de perete cu autocolant de creştere, astfel încât să puteţi urmări creşterea copilului fără a trebui să scrie pe pereţi sau să crestaturi în doorframe.

Unul din multe beneficii de decor perete este că nu trebuie să vă faceţi griji autocolante de perete a lăsa reziduuri. Ei stick la aproape orice suprafaţă plană, în camera lor, care permite copiilor să fie la fel de creative ca doresc. Copilul tău poate schimba camera de zi cu zi, dacă doresc. Cu frontierele, picturi murale, şi appliqu? De a alege de la, acestea vor avea flexibilitatea de a nu numai ceea ce desene ce vor, dar ele pot decora orice mod doriţi.

În plus, ele pot crea o photomural unic de fotografii de pe perete lor, precum. Acestea sunt detaşabile de perete d? CoR, care vă oferă diferite opţiuni, inclusiv buzunare perete şi rame foto. Acestea permit copiilor să cadru fotografii de pe ei, prietenii lor şi de familie peste tot pereţii lor. buzunare perete le ofere o modalitate de a stoca toate brelocuri mica lor sau afişează elementele de pe pereţii acestora.

Dacă sunteţi interesat de o cale mai usoara de a decora şi a ţine pasul cu gusturile copilului decor în continuă schimbare, puteţi ţine pasul cu ele prin utilizarea decor perete amovibil. decor de perete detaşabil nu costa nici mai mult decât ceea ce s-ar plăti pentru tapet sau vopsea. Este un mod accesibil pentru a decora şi aveţi posibilitatea să reutilizaţi decalcomanii perete pentru până la doi ani sau mai mult.

Pe masura ce copilul creste, gusturile lor de schimbare. Ei se bucură de o varietate de desene animate diferite, filme, şi chiar echipe sportive. Ei vor, probabil, chiar doriţi să modificaţi decor camera lor o dată la doi ani sau cam asa ceva. Aceasta nu se poate obţine doar foarte scump pe tot parcursul vieţii lor, dar este un proces consumatoare de timp pentru a picta, vopsi şi tapet aceeaşi cameră în mod repetat. decor de perete detaşabil este uşor pentru ei pentru a decora camera lor. Cu decor de perete amovibil, puteţi oferi copilului dumneavoastră cu un perete gol şi unele stickere de perete şi lăsaţi-le avea la ea. Puteţi găsi chiar şi diagrame de perete cu autocolant de creştere, astfel încât să puteţi urmări creşterea copilului fără a trebui să scrie pe pereţi sau să crestaturi în doorframe.

Unul din multe beneficii de decor perete este că nu trebuie să vă faceţi griji autocolante de perete a lăsa reziduuri. Ei stick la aproape orice suprafaţă plană, în camera lor, care permite copiilor să fie la fel de creative ca doresc. Copilul tău poate schimba camera de zi cu zi, dacă doresc. Cu frontierele, picturi murale, şi appliqu? De a alege de la, acestea vor avea flexibilitatea de a nu numai ceea ce desene ce vor, dar ele pot decora orice mod doriţi.

În plus, ele pot crea o photomural unic de fotografii de pe perete lor, precum. Acestea sunt detaşabile de perete d? CoR, care vă oferă diferite opţiuni, inclusiv buzunare perete şi rame foto. Acestea permit copiilor să cadru fotografii de pe ei, prietenii lor şi de familie peste tot pereţii lor. buzunare perete le ofere o modalitate de a stoca toate brelocuri mica lor sau afişează elementele de pe pereţii acestora.

Dacă sunteţi interesat de o cale mai usoara de a decora şi a ţine pasul cu gusturile copilului decor în continuă schimbare, puteţi ţine pasul cu ele prin utilizarea decor perete amovibil. decor de perete detaşabil nu costa nici mai mult decât ceea ce s-ar plăti pentru tapet sau vopsea. Este un mod accesibil pentru a decora şi aveţi posibilitatea să reutilizaţi decalcomanii perete pentru până la doi ani sau mai mult.

Pe masura ce copilul creste, gusturile lor de schimbare. Ei se bucură de o varietate de desene animate diferite, filme, şi chiar echipe sportive. Ei vor, probabil, chiar doriţi să modificaţi decor camera lor o dată la doi ani sau cam asa ceva. Aceasta nu se poate obţine doar foarte scump pe tot parcursul vieţii lor, dar este un proces consumatoare de timp pentru a picta, vopsi şi tapet aceeaşi cameră în mod repetat. decor de perete detaşabil este uşor pentru ei pentru a decora camera lor. Cu decor de perete amovibil, puteţi oferi copilului dumneavoastră cu un perete gol şi unele stickere de perete şi lăsaţi-le avea la ea. Puteţi găsi chiar şi diagrame de perete cu autocolant de creştere, astfel încât să puteţi urmări creşterea copilului fără a trebui să scrie pe pereţi sau să crestaturi în doorframe.

Unul din multe beneficii de decor perete este că nu trebuie să vă faceţi griji autocolante de perete a lăsa reziduuri. Ei stick la aproape orice suprafaţă plană, în camera lor, care permite copiilor să fie la fel de creative ca doresc. Copilul tău poate schimba camera de zi cu zi, dacă doresc. Cu frontierele, picturi murale, şi appliqu? De a alege de la, acestea vor avea flexibilitatea de a nu numai ceea ce desene ce vor, dar ele pot decora orice mod doriţi.

În plus, ele pot crea o photomural unic de fotografii de pe perete lor, precum. Acestea sunt detaşabile de perete d? CoR, care vă oferă diferite opţiuni, inclusiv buzunare perete şi rame foto. Acestea permit copiilor să cadru fotografii de pe ei, prietenii lor şi de familie peste tot pereţii lor. buzunare perete le ofere o modalitate de a stoca toate brelocuri mica lor sau afişează elementele de pe pereţii acestora.

Dacă sunteţi interesat de o cale mai usoara de a decora şi a ţine pasul cu gusturile copilului decor în continuă schimbare, puteţi ţine pasul cu ele prin utilizarea decor perete amovibil. decor de perete detaşabil nu costa nici mai mult decât ceea ce s-ar plăti pentru tapet sau vopsea. Este un mod accesibil pentru a decora şi aveţi posibilitatea să reutilizaţi decalcomanii perete pentru până la doi ani sau mai mult.

Monday, August 2, 2010

Imprimarea ieftine autocolant pentru copii Kid pentru camera dvs.

Fără îndoială, utilizând autocolante personalizate de perete este una dintre cele mai cool modalităţi de a spicing până cameră copilul dumneavoastră. În afară de a fi relativ mai ieftine decât, să spunem, în general, o cameră de redecorarea, aceste autocolante de perete sunt foarte usor de instalat. Atât de uşor, că, chiar şi copiii tăi pot avea o mână de ajutor în alegerea celei mai bune la faţa locului pentru a posta aceste etichete. Iar pentru o schimbare de ce nu da-le chiar marja de manevră de a face propriile desene sau modele? La urma urmei, e dreptul lor de camera? Dacă sunteţi de acord cu acest lucru, aici sunt unele sugestii cu privire la modul pentru a face loc redesenarea mai mult de o mamă şi copil afacere distractiv:

Sfaturi 3 Compact şi Awesome în imprimare ieftine autocolant

* Asiguraţi-vă copiii designeri profesionisti pentru o zi. Mamei (sau, în unele cazuri, tatal lui), să ştie cel mai bine, dar de data aceasta să fie copiii tai designeri proprii. Asiguraţi-redecorarea o experienţă plăcută de către cei mici, permiţându-brainstorming între ei despre planurile pe care le-ar fi. În plus, este bine să-i lasa sa exprime creativitatea lor, prin această activitate. Doar le-o parte cateva creioane, creioane şi unele tampoane scris. Vei fi surprins de modul în care operele lor imaginatie.

* Avea calea lor. Organiza o sesiune de planificare puştiulică. Lasă-i să decidă de ce parte a peretelui trebuie să le posta autocolante perete copil.

* Alege cele mai bune tipografie. După ce copiii dvs. au stabilit în cele din urmă pe cel mai bun design lor autocolant de perete, este timpul pentru rolul pe care va straluci cu adevarat. Alege cea mai bună companie de imprimare online, care va face dreptate autocolant copilul dvs. de perete personalizate.

Niciodată nu compromite calitatea dumneavoastră de ieşire ieftine de imprimare personalizate. Pentru dvs. de proiect personalizat de imprimare autocolant, du-te pentru o companie online care oferă o calitate excelentă de imprimare, timpul de răspuns rapid şi ratele de accesibile. Fericit amenajare pentru părinţi şi copii!