Tuesday, December 28, 2010

Kid's Room Idei de decorare - Idei Design Pentru Postituri Wall Sport

Planificare pentru a redecora camera fiilor tai "? Delight băieţii tăi cu surprize fotbal pe zid. Fotbal autocolante de perete pentru camera copilului sunt cea mai bună opţiune atunci când pansament până dormitor băieţi ". Copiii le va iubi şi nu sunteţi de gând să sfârşesc golirea buzunare pentru aceste autocolante. Aceste printuri sunt uşor accesibile şi pot fi repoziţionate. Ia copiii dumneavoastră să se bucure de şedere în paradisul lor personale, precum şi hrăni ca dragostea lor de sport. Să ne ajuta cu un cateva idei de design pentru printuri autocolant de perete şi sfaturi despre cum puteţi obţine cele mai bune rezultate de imprimare.

3 Ideal Sport autocolant Copii Design Wall Will Love

Celebre Player Sport din toate timpurile. Sport autocolante de perete pentru camera copilului pot avea diverse imagini de jucători celebru şi legendare. Puteţi alege fie un jucător sau să includă toate dintre ele pe imprimate. Copiii, de obicei, dragostea vedem icoana sport ca sursa de inspiratie lor. autocolante dvs. poate avea aceste portrete de jucatori de fotbal sau care au fotografii cu ei în timp ce joacă. Ar fi mai bine să ştii care dintre aceşti jucători copiii tai ar prefera.

Player Favorite şi Team. Una dintre cele mai bune moduri de a surprinde copiii dvs. este lipirea autocolantelor de perete de echipele lor favorite de fotbal şi jucători. Cu toate acestea, nu din moment ce este o surpriză, mai bine să-i întrebi. Încercaţi să investigheze secret. V-ar găsi, probabil, prin intermediul lucrurile în camera lor - au citit reviste de sport, tricouri fotbal pe care le deţin, sau fotografii pe care le păstraţi. Dacă nu se poate, doar de căutare online pentru echipe celebre şi jucători. Ai termina, probabil, cu Brazilia şi Italia - cu 5 şi 4 FIFA World Cup titluri, respectiv. Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Real Madrid, AC Milan şi Bayern Munchen sunt doar câteva dintre opţiunile pe care le au pentru echipe celebre Cupei Europene.

FIFA World Cup. FIFA World Cup este evenimentul sportiv cele mai vizionate din lume, conform statisticilor adunate de federaţie. Şi dacă copiii dvs. dragostea de fotbal, acestea sunt, probabil, la fel de incantati ca toată lumea de peste acest eveniment spectaculos. Din păcate, Cupa Mondială se întâmplă numai o dată la patru ani. Deci, lumina-te cu copiii tai lipirea autocolantului de perete printuri cu inspiraţie de design de la acest eveniment. Puteţi include fotografii din Italia Echipa naţională de fotbal, campion al Cupei Mondiale a avut loc recent în Germania. Inclusiv fotografii de jocuri efectivă este de asemenea mare.

Uşor de imprimare Sfaturi. Nu merge pentru orice fel de companie de imprimare, altele. Asiguraţi-vă că pentru a avea autocolante de fotbal de perete pentru camera copilului, imprimate numai de către compania de încredere. De asemenea, aminti mereu de faptul că icoanele cele mai faimoase sportive şi echipe de sport ", fotografii s-ar putea avea drepturi de autor. Trebuie să verificaţi dacă puteţi utiliza într-adevăr imagine sau nu. Pentru a fi sigur, puteţi căuta fotografii din surse Creative Commons.

Thursday, December 23, 2010

Art. Decals perete - un mod amuzant şi uşor să fie creativi în camera unui Kid's

Cu aflux constant de noi tendinte, stiluri, hype mass-media şi tendinţele noi, copii în această zi şi de vârstă sunt destul de versatil. opiniile lor se schimba cu cele mai recente caracter pe TV, stiluri si tendinte. Acest lucru ar putea face decorarea camerei copilului dumneavoastră pare ca o sarcină aproape imposibilă. Un stil dai camera lor din acest an ar putea fi "atât de anul trecut", într-un an sau cam asa ceva. Din fericire, există un mod rapid şi uşor de a transforma o camera instantaneu şi decalcomanii de perete sunt răspunsul.

Vă mulţumim pentru acest nou produs revolutionar, plecat sunt zile de silitor tapetului, sau picturi murale pentru a da camera copilul tău efectul pe care îl doresc. Vinil picturi murale pot ajuta la rezolvarea dilemele tale decorare. Aceste uşor de aplicat copii Wall Postituri sunt un mod rapid şi uşor de a transforma o cameră, cu nici o mizerie şi nu tam-tam. Tot ce trebuie să faceţi este pur şi simplu o coaja Decal zid din foaia de suport şi se aplică pe zona dorita, netedă peste şi nu-l ai!

Unele decalcomanii perete pot fi aplicate pe pereţi, mobilier, geamuri, oglinzi sau chiar gresie baie.

Este cel mai bine pentru a alege un brand în care autocolante de perete sunt curat amovibile, schimbător, re-stickable, stropi-dovada si lavabil. Acest lucru vă permite să le muta în jurul, în cazul în care nu sunteţi mulţumit cu poziţia le-aţi plasat în, sau în cazul în care copilul tau se plictiseste de poziţie. Pe masura ce copilul creste mai mari, acestea pot dori să aibă un design nou; aceste autocolante de perete poate fi înlăturat fără a lăsa o urmă, aplică din nou pe foaia de suport şi utilizat din nou pentru un copil mai mic copil sau un prieten. Există astfel de o gamă completă disponibile, inclusiv sport, printesa, animale şi decalcomanii spaţiu perete temă a menţiona câteva.

Aceste picturi murale fantastic perete de arta vă permit să schimbaţi tema camera copilului dumneavoastră este uşor şi eficient. Există decalcomanii perete disponibile pe piaţă de la? 6 la? 150 în funcţie de temă, stil, fie că este vorba un caracter licenţă sau tema originală.

Pentru cei care doresc să adauge cu adevărat o notă personală la proiectarea dormitoare, există o serie de decalcomanii perete de arta, care poate aduce într-adevăr o cameră la viaţă. Vinil decalcomanii perete poate fi folosit pentru a încadra imaginile, stick a listelor, opera de arta si invitatii, la pereţi şi mobilier, fără a se deteriora suprafetele sau orice opera de arta ta.

Blik au unele decalcomanii mare caracter perete la tema o intreaga camera, sau unul sau doi pereţi. FunToSee au o gama mare de copii picturi murale originale şi licenţiat de perete tema pentru decorarea o camera intreaga sau o zonă mai mică, precum şi adăugarea de rame şi stickere mici la imagini şi opere de artă. Dali Decals au, de asemenea, o gama mare pe oferta.

Saturday, December 11, 2010

Decorarea cu puncte de perete

autocolante de perete sunt o idee revolutionara pentru adăugarea de interes pentru decorul dumneavoastră. autocolante perete da iluzia ca ati luat timp pentru a picta, dar ştii că a durat circa un sfert din acest timp pentru a face spaţiul dvs. arata fantastic!

Aceste creatii minunate sunt ideale pentru aproape fiecare cameră din casa dumneavoastră şi poate fi folosit pe cele mai multe suprafeţe netede. autocolante de perete sunt uşor de îndepărtat fără a deteriora perete. Molid, până la oglinzi, pereti, terminat placi din lemn, ceramică şi sticlă, şi dulapuri.

Prietenii şi familia va dori să ştie cum ai facut, asa ca aici sunt câteva sfaturi cu privire la modul de a decora cu autocolante de perete.

Copilului's Room (baiat sau fata)

· Utilizarea dungi şi blocuri pentru a accent zona de deasupra unei headboard sau costumier. · Aleatoriu loc autocolante mai mare de flori de perete în perete. · Folositi cercuri individuale mari pentru a crea o floare uriaşă. Crearea derivă dintr-o bandă verde şi apoi se taie frunzele dintr-un bloc sau un autocolant care cerc de perete. Rachete · Pot fi create din forme geometrice simple şi zbura peste tot în jurul camerei - de pe pereţi şi tavan (în cazul în care plafonul nu este texturate). · Oglinzile pot fi decorate cu ele prea. Creaţi un chenar în jurul marginii cu cut-outs, buline, dungi sau bold. · Folositi o decalcomanii câteva mici în temă pe abajur.

Master Dormitor

· Crearea doar dreptul de scânteia de romantism cu blând apare de culoare utilizând autocolante de perete. frunze de viţă de vie Ivy şi sunt uşor de tăiat din autocolante verzi. Cascade-le în jos pe perete sau in jurul plafonului. · Un aspect îndrăzneţ în dormitor poate fi creat cu blocuri de puncte, cât şi plasate aleatoriu fie în grupuri sau individual pe pereţi. · Oglindă usi dulap compliment instantaneu decor cu adaos de autocolante.

Bai (copil sau adult)

· Puncte de perete sunt perfecte pentru a face aceste uşi de sticlă mai atractive. · Adauga o foaie câteva perete la coşul de gunoi şi a oglindit cabinet de medicina. · Toalete pot arata chiar Spiffy cu adăugarea unui decalcomanii câteva atractiv. · "Tattoo", placi cu decalcomanii individuale, crearea unei "frontieră" în jurul camerei.

Loc de joacă

· Acest este perfect pentru a decora camera cu stickere de perete caracter, cum ar fi personaje Disney, Dora Explorer, rachete, zâne, sau alte lucruri copiii dumneavoastră se bucura. · O intreaga scena pe un perete de mari sau mici, pot fi create cu ei. Utilizaţi o combinaţie de forme pentru a crea garduri, castele, gradini de flori, sau o casa si apoi adăugaţi animale şi oameni. · Decorati compartimente de înmagazinare cu o culoare prea!

autocolante de perete sunt solutia perfecta pentru cei care trăiesc într-un apartament, camera de camin, sau acasă de închiriere, deoarece acestea sunt îndepărtate cu uşurinţă atunci când vă deplasaţi afară. Dar, în acelaşi timp, vă puteţi crea spatiu foarte personalizat şi cu adevărat se bucure de ea!

Wall utilizare autocolant nu se limitează la doar dvs. de reşedinţă. Folositi-le in birou sau la locul de afaceri, precum. Esti limitat doar de imaginatia ta, asa ca fii creativ şi să se distreze decorarea spatiului dumneavoastra!

Thursday, December 9, 2010

Star Wars Wall Postituri sunt o forţă de a fi socotit cu

Dacă aveţi un băiat sau o fată care ştie că fiecare linie Yoda spune în Empire Strikes Back, sau care are o colectie de figurine de acţiune din toate filmele Star Wars, atunci acest articol despre Star Wars autocolante Wall este pentru tine. Concret veţi afla despre beneficiile de decalcomanii perete copii ca termenul lor de valabilitate, teme decor, şi modul în care inspira. Veţi şti de dată când termina de ce va trebui să adăugaţi elemente grafice perete pentru dvs. listă de cadouri pentru copiii dumneavoastră.

Star Wars este o sursă de inspiraţie pentru generaţiile

Îmi amintesc încă iese din teatru după ce a văzut Stele Wars pentru prima dată ca un copil. Acesta a fost cel mai bun lucru care l-am văzut. Am fost total inspirat de caractere. Am pus tot felul de postere despre Star Wars.

Astăzi, decalcomanii de perete pentru copii au înlocuit afişele din trecut. Ca un copil după ce a văzut Stele Wars pentru prima dată, mi-ar fi dat nimic pentru mai mult de decalcomanii perete viaţă de vinil de C3PO şi chewy. Şi dacă copiii dumneavoastră sunt la fel de inspirate ca am fost, ei vor prea.

Decorarea Utilizarea Force

Copiii dvs. ar putea fi tentaţi să încercaţi unele trucuri minte Jedi pentru a muta grafica lor perete dintr-un loc in camerele lor la altul. Cu toate acestea, metoda recomandată este de a utiliza linie, tub si cu role, care a venit cu decalcomanii dvs. de perete Star Wars să-l ia în jos şi pune-l înapoi din nou.

Cel mai bun lucru este însă că decalcomanii amovibil de perete au un suport adeziv scăzut, care este proiectat pentru a le permite să fie luate în jos şi a pus inapoi din nou în mod repetat. Deci, în orice moment copiii dvs. doriţi să rearanja camerele lor, nu este nici o problemă să se deplaseze grafica lor de perete.

Noţiuni de bază o temă întreg decorare merge este unul dintre punctele forte ale acestor decalcomanii. Adăugarea unei imagini de Darth Vader sau Boba Fett la ansamblul lor din Star Wars foi, seturi de pătură şi sub Roos este o modalitate foarte bună de a rotund afară de colectare.

Forţa este puternică în Decals Star Wars Wall

Dacă ai de gând să obţineţi un cadou mare ca aceste vrei să ştii că vor fi capabili să stea până la orice acţiune de lupte război clona că acestea ar putea fi aruncat în. Şi ei vor. decalcomanii de perete pentru copii sunt fabricate din vinil durabil, care sunt rezistente la zgârieturi şi uzură. Şi ei sunt rezistente la decolorare, de asemenea, să stea până la unele lumina directă a soarelui.

Sunt, de asemenea, uşor de a avea grijă de. Dacă ei nu vedea o acţiune lupta cu orice murdărie sau alimente, nu vă faceţi griji. chiar a lua un moale şi umedă uşor cârpă şi ştergeţi-le în jos uşor. Ia o cârpă moale şi uscată doilea ca un vechi T-shirt şi ştergeţi-le în jos pentru a le usca. Si tu esti bine să plec.

Poate forţa să fie cu tine ... Pereţi şi dvs.

Deci, acum, ştiţi ce veţi obţine atunci când vă prezenta copiii cu unele grafice de perete de-al lor. Veţi obţine un plus binevenit pentru decor camera lor, sursă de inspiraţie pentru anii care vor veni, si decoratiuni unic dimensiunea de viaţă care va sta de-a lungul anilor la uzura pe care copiii antena afară.

Şi veţi primi, fără îndoială, un lucru mai mult - unii copii destul de fericit!