Monday, January 31, 2011

Nifty Postituri Wall face Nursery Decoraţii o Breeze

Noile mame si tati cauta pentru decor perete ieftin pentru pepinieră copil ar trebui să ia în considerare autocolante perete ca o opţiune de design. Decalcomanii da efectul de pictură murală, fără a fi permanent şi pe cheltuiala de a angaja un pictor profesionist. autocolante detaşabil sunt perfecte pentru parintii care iubesc ideea de a nu fi blocat cu un angajament pe termen lung la o temă cameră special, sau pentru chiriaşii care pot zip repede le stinge atunci când se mişcă fără nici un pericol pentru pereti.

stickere de perete sunt de două feluri: de vinil repositionable sau hârtie pre-lipite. Avantajele de vinil pe hârtie este că acestea sunt mult mai uşor pentru a elimina atunci când sunteţi gata să le ia în jos, şi ele pot fi mutate şi utilizat din nou cel puţin o dată. Plus, acestea oferă o mai mare flexibilitate în ceea ce în cazul în care acestea pot fi plasate în afară de doar pereti verticali - cum ar fi ferestre, uşi, oglinzi, plafoane, din metal sau orice suprafaţă netedă. autocolante pre-lipite de lucru foarte mult ca tapet standard şi trebuie să fie umed înainte de a închide, astfel încât lipici susţinător este activat. Îndepărtarea poate necesita o stripteuză şi unele decopertarea care poate deteriora pereti potenţial în cazul în care autocolanta a fost în loc pentru o lungă perioadă de timp. "

Uita-te pentru un autocolant făcut cu un vinil de calitate de calitate superioară, care este rezistent la UV, astfel încât să poată sta până la ani de agăţat într-o cameră luminoasă, însorită, fără decolorare. vinil lavabil face super usor sa le stergeti cu o carpa umeda ar trebui sa le degetele murdare murdare, de asemenea.

autocolante mari furniza mai multe stropi şi impactul decât cele mici si arata grozav pe un perete expansiv. autocolante Little poate arata într-un loc aglomerat, dacă nu utilizate cu moderaţie, şi va arata cel mai bine dacă grupate împreună sau într-un loc accent.

autocolante Wall vin într-o mare varietate de modele care va coordona cu orice temă pepinieră poti visa-te pe Facebook pentru bebelusul tau - totul, de la simple puncte, un carnaval circ colorat, sau un sistem elaborat potrivit castel pentru orice prinţesă devenire. Veţi găsi opţiuni de vinil cu singura culoare, pentru un aspect mai subtil, sau un curcubeu de nuante, cu o mulţime de detalii. Unii producători pot personaliza chiar un autocolant cu o fotografie care le furnizaţi.

Există într-adevăr există nici o limită la opţiunile care există pentru design camera cu decalcomanii de vinil, şi comoditatea de a pur şi simplu le pune pe peretii dvs. în doar câteva minute fără utilizarea de adeziv sau cuie oferă un confort de mare ca un pret rezonabil. Cel mai bun din toate, atunci când anvelopa de proiectare te dezbraci pur şi simplu l fără nici o mizerie sau tam-tam.

Saturday, January 29, 2011

Incredibil Postituri Outer Space Wall

Outer Space ... este visul oricarui băieţelului. De ce nu face acest vis o realitate cu stickere de perete spaţiu exterior, picturi murale de vinil şi decalcomanii demontabil care transforma peretii din camera lui într-o galaxie de stele pline de aventură? Nimic nu ar putea fi mai simplu decat folosind coji de fructe şi stick decalcomanii exterior spaţiu pentru a crea picturi murale uluitoare perete plin cu nave de rachete, planete, astronauţi şi nave spaţiale. Astfel de magazine online minunat ca autocolant Wall Outlet transporta o mare selecţie de autocolante de perete exterior spaţiu, decalcomanii, si picturi murale - şi cu transport gratuit pentru a boot!

Spaţiu-tematice camere pot fi unele dintre cele mai dramatice decor perete şi incitante există. Puteţi începe camera astronaut mica ta e pe dreapta de pictura un perete intreg o culoare să semene cu imensitatea spaţiului. Nu numai ca aceste lucruri deschide-te, dar lasă loc pentru toate stele albe, colorate planete, nave spaţiale şi covârşitoare el ar putea dori vreodată. Utilizarea de astăzi stabileşte exterior autocolant spaţiu de perete, puteţi găsi un spaţiu-tematice decalcomanii vinil perete în fiecare forma si marime. Aceste perete coaja de autocolante pe dreapta şi dezlipirea, cu nici un lipici sau adeziv, şi lăsând nu mizerie sau reziduuri lipicioase spatele. Astfel de perete exterior decor spaţiu pot fi scoase şi repoziţionate de unul sau mica ta, creând scene diferite interplanetare, galaxii, sisteme solare sau fiecare şi de fiecare dată.

Şi de la picturi murale astronaut la decalcomanii perete nava panoul de control, decor NASA perete tematice este disponibil pentru a vă pune putin dreptul de călătorie în spaţiu scaunul pilotului. Autocolante perete exterior spaţiu veni în teme galaxie fereastră spaţiu, dând iluzia de a privi pe fereastră a unei nave spaţiale şi vadă tablouri colorate ale planetelor şi a sistemelor de stele. Câteva plasate strategic hublouri şi control stickere de perete panoul de mai târziu, şi băiatul tău mic se execută nava proprie ... de la confortul de dormitorul lui!

Spaţiu pereţii de transfer autocolante sunt de asemenea disponibile, în foarte realist perete de vinil imprimări de înaltă calitate. Lansarea unul dintre aceste decalcomanii superbe pe fundalul unei aplicatii planetei colorate, şi peretele copilului dumneavoastră brusc devine o aventură spaţiul cosmic. Întregul sistem solar pachete sunt disponibile ca autocolante perete exterior spaţiu şi decalcomanii, oferindu-vă şi băiatul tău mic posibilitatea de a decora pereţii lui cu imaginatia ta. Lasă-l să loc aceste stele, comete, lunile şi OZN-uri oriunde vrea el - de peste si peste la continut inima lui mica lui! Supliment picturile murale de perete cu aplicatii mai mari sau mai mici, coji de fructe şi stick decalcomanii pentru accentul scena spaţiul cosmic.

Şi nu vă bazaţi doar pe autocolantele de perete exterior spaţiu pentru a crea întreaga tematică a camerei ... când nu puteţi adăuga unele atinge uşor de finisare. A construi o nava spatiala model sau de transfer de la si atarna din tavan, până împotriva pictură murală pentru un efect. Magazin în jurul pentru unele exterior simple spaţiu-decor tematice. Prin adăugarea doar câteva spaţiu-tematice mobilier pentru camera în care te da cu adevărat să iluzia de a fi în spaţiul cosmic şi explorarea că frontiera finală.

În final, pentru a primi copilul implicate în procesul de decorare. El va fi sigur de a avea o explozie, şi uşor de utilizat cu coji de fructe şi stick decalcomanii de vinil de perete, ambele din voi nici măcar nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la greşeli. Bucuraţi-vă de a crea propriul univers cu stickere de perete exterior spaţiu, şi asiguraţi-vă că să se distreze!

Thursday, January 27, 2011

Autocolante decorative de perete

O casa frumoasa este visul oricui si infrumuseta casa este un proces continuu. mai multe opţiuni decorative sunt disponibile în prezent, şi stickere decorative de perete sunt opţiuni ideale pentru a da un aspect nou pentru casa ta într-un mod cost-eficient. Cel mai mare avantaj de postere de perete este că acestea pot fi uşor de scos şi plasat oriunde doriţi. autocolante decorative de perete sunt extrem de utile pentru chiriaşii care locuiesc în case unde proprietarul casei nu permite nici un fel de pictura sau design interior. Puteţi avea propriile imagini, picturi şi opere de artă transformat într-autocolante perete de alegerea ta.

grafice de vinil sunt usor de instalat si sunt un mod accesibil de a decora un gard, usa, sau oglinda. Aceste postere sunt disponibile într-o gamă de culori atractive şi desene sau modele. autocolante decorative perete poate fi de personaje de desene animate, frunze, flori şi o varietate de alte categorii. Acestea pot fi desprinsă şi repozitionat ca ori de câte ori doriţi, fără a pierde stick sau deteriorarea suprafeţei de dedesubt. Când vă mutaţi casa afise pot fi eliminate, lipit înapoi pe foi de original şi luat cu tine la locul dumneavoastră viitoare. Aceste postere sunt lavabile cu apa si sapun pentru a se asigura că ele stau proaspăt şi curat de ani de zile. autocolante decorative de perete sunt disponibile ca:

o Mini stickere decorative o autocolante decorative o frontierelor decorative pavăză

Aceste postere vin în diferite modele, culori si stiluri. Culori şi nuanţe de culori variază de la simplu la nuanţe exotice închis cu variante stralucitoare. Este popular pentru a decora camerele copiilor cu autocolante fermecătoare perete decorative. Copiii mici vor iubi aceste postere în formă de litere, personaje desene animate, animale şi alte imagini de alegerea lor. Grafica dintre cele mai populare lot sunt cele ale stelelor şi planetelor, care poate adăuga o notă unică decorativ la camerele lor. Alte Decalcurile preferate metereze sunt cele care stralucesc in intuneric - acestea sunt discretă în timpul zilei, dar strălucire frumos odata luminile sunt afară. Folosind aceste grafice puteţi crea modele nelimitat şi teme care pot da o nota magică la dumneavoastră acasă.

Tuesday, January 25, 2011

Decoreaza-ti Showroom cu o grafică Custom Wall Foto

Deşi dealership masina ta ar putea fi plin de vehicule superba care sunt suficiente pentru a atrage spectatori pentru a verifica afişează afară, tu liniştit nevoie pentru a decora showroom intreaga. Trebuie să-l facă mai interesant şi de neuitat pentru cei care sunt verificarea vehiculelor dumneavoastră.

Custom grafice perete fotografie sunt mari cand vine vorba de decorarea showroom-ul dvs. pereţi simplu, plictisitor. Acestea sunt autocolante de perete, care poate avea fotografii diferite ca design şi tipărite în dimensiuni mari. Aceste printuri pot fi aplicate pe suprafete plate, iar unele sunt detaşabile, astfel încât să nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la transferul ei, dacă doriţi să tweak decoratiuni de perete din cand in cand.

Idei decorative pentru Spice Up Pereti din showroom-ul tau Utilizarea Grafica Wall

grafice perete fotografie poate avea numele de marcă şi logo-ul ca proiectele lor. Un nume de brand mare şi luminos la pereţii va obţine cu uşurinţă observat şi aceasta este o modalitate buna de a genera amintim marca printre oamenii care intră sau vizitează showroom-ul tau.

Nu uitaţi să includeţi Sloganul afacerii tale si un titlu care să ateste de ce dealership masina ta este diferit şi ce valoare sau beneficii puteţi oferi clienţilor dumneavoastră. Ar fi cel mai bine pentru a avea aceste vizibil de la intrarea showroom-ul dumneavoastră.

Aceste printuri pot include, de asemenea, fotografii de înaltă rezoluţie de modele de autoturisme pe care le sunt de vânzare. Puteţi avea modele diferite masina pentru fiecare secţiune de ziduri pentru a reprezenta ceea ce clientii de modele-ar găsi, în special acea parte din showroom-ul tau. De exemplu, pereţii din spatele afişează de masini sport poate avea stickere de perete concepute cu fotografii de unul sau mai multe masini sport. De asemenea, un autocolant lipit de perete cu o fotografie a unei autostrăzi în spatele masinile care sunt pe ecran ar fi frumos.

Frumusetea de a folosi elemente grafice personalizate fotografie perete este că puteţi avea aproape orice design care îl doriţi. Trebuie doar să vă amintiţi că sunteţi decorarea showroom-ul tau si incearca sa creeze o imagine de brand. Astfel, fiind în concordanţă cu design-ul - asiguraţi-vă că acestea sunt în conformitate cu mesajul dumneavoastra de marketing şi se potrivesc cu tema generală a afişează. Exista companii de imprimare acolo, care ştie cum să-l imprimaţi online.

Monday, January 17, 2011

Printesa Postituri Wall - Realizarea unui dormitor Fantasy Pentru fetita ta Cu Decals Life Size

Fetiţe au fost mereu asociate cu printese, încă de la crearea de basme. printese Fairytale ca Frumoasa Adormita, Cenuşăreasa şi Albă ca Zăpada toate au fost aduse la viaţă de către producţii Disney. În timp ce fetita ta poate avea toate cărţi, jucării, filme etc nimic, poate egala decorarea ei cameră cu stickere de perete printesa, prietenii lor fantezie.

O temă prinţesă este una dintre cele mai populare pe care fiica ta poate alege de obicei. În afară de a fi plin de viaţă şi pline de culoare, ea poate stimula creierul ei de alimentare imaginatia ei. Fiica ta va iubi camera ei şi podoabe sale, chiar mult timp după ce ea a depăşit fanteziile ei din copilărie. Candelabre, perdele, covoare şi decalcomanii de perete printesa poate da un aspect foarte frumos la cameră.

Decalcomanii de perete Disney Princess vin în mărimi mici şi mari. Fetele sunt doar nebun despre ele. Înainte, ei iubit pentru a decora camerele lor cu autocolante şi postere, dar acum cu decalcomanii detaşabil, perete de vinil, puteţi transforma camera fiicei tale într-un paradis de basm. Autocolante poate fi folosit pentru a umple spaţiile goale de pe pereţi şi de a crea scene fabulos în dormitor.

Puteţi da o încântătoare şi mistice se simt în camera fetita ta prin alegerea autocolante prinţesă perete în camera ei. Puteţi să vă lăsaţi-vă imaginaţia fluxul liber de a decide ce decalcomanii şi decoruri de a utiliza. Poate doriţi să ia în considerare tipul de tema printesa de a utiliza pentru camera. Veţi obţine o mulţime de opţiuni prin alegerea aceste materiale pentru a decora camera de printesa.

Există multe teme prinţesă care fiica ta poate lua în considerare în timp ce alegerea decalcomanii printesa pentru peretii dormitorului ei. Există unicorni şi trăsuri, Hello Kitty printese, coronite si coroane, palate şi castele, printese Gardens, Disney, printese Barbie si multe altele. Puteţi adăuga propriile dvs. personalizările puţin şi îi conferă o atingere unic.

Vinil Decalcurile de perete sunt foarte sigure şi uşor de utilizat, deoarece acestea sunt complet detaşabile şi reutilizabile. Aveţi posibilitatea să le folosească pe pereti, ferestre si mobilier şi sunt, de asemenea, splash dovada. Chiar decalcomanii printesa graficul de creştere şi frontierele de perete sunt disponibile. Acestea sunt foarte distractiv şi puteţi înregistra creşterea copilului tau. Acestea sunt realizate din material plastic durabil de vinil, şi sunt repositionable.

De asemenea, atunci când vine vorba de decorarea timp partid, autocolante mare amovibil de perete sunt perfecte pentru a crea o petrecere de ziua prinţesă tematice, pentru toţi oaspeţii să se bucure. Doar elimina grafica dimensiunea viata din dormitorul ei, şi le-a pus sus în camera de partid pentru toţi oaspeţii să admire.

Iniţial, aveţi nevoie pentru a decide cu privire la culorile perete pentru camera fetita ta lui. Roz si lila merge foarte bine cu tema printesa. Puteţi fi foarte creativi cand zugraviti peretii. Acesta poate fi două atenuate sau frontierele pot fi folosite pentru a distinge două culori. , Atunci pereţii pot fi aduse la viaţă cu grafica perete Disney Princess.

Întotdeauna asiguraţi-vă că fiica ta este alaturi de tine atunci când decorarea camera ei cu autocolante perete printesa. În afară de a crea o lume magică, veţi petrece timp de calitate cu fetita ta, care va fi întotdeauna preţuită de ambele de tine.

Tuesday, January 11, 2011

Molid, până la Spaţiul copilului tau de viaţă cu autocolante Wall Batman

Multi copii sunt fani de Batman. Puteţi utiliza Batman autocolantele de perete pentru a spori camera copilului într-un mod distractiv prin adăugarea caracterului lor preferat peste tot camera lor într-un mod decorativ şi de a face propriile lor oraş Gotham. Puteţi aplica autocolante cu uşurinţă într-o după-amiază de către dumneavoastră sau copilul dumneavoastră să vă ajute.

autocolante Batman vin în multe soiuri. Ele sunt făcute special concepute pentru a fi folosite pentru decorarea ca spre deosebire de alte autocolante care sunt făcute să adere la produse din hârtie. autocolante decorare sunt făcute să adere la pereţi, mobilier si alte elemente decorative. Spre deosebire de o autocolant regulat, ele pot fi îndepărtate cu uşurinţă, de asemenea, dacă alegeţi să design cameră într-un alt stil în viitor.

autocolante de perete sunt făcute pentru a proiecta cu uşurinţă o pictură murală, care pot fi aplicate fără o mulţime de gândire, dar puteţi crea, de asemenea, design-ul propriu, care pot fi făcute din autocolante. Sau aveţi posibilitatea să urmeze exemplul dat în ambalaje care pot fi uşor de urmat. Nu trebuie să utilizaţi fiecare autocolant în pachet, dacă doriţi să creaţi un design diferit, cu propria creativitate.

Alte locuri puteţi folosi autocolante sunt într-un loc de joacă sau pe alte piese de mobilier. Puteţi decora un dulap sau chiar o lampă. Puteţi continua, de asemenea, Batman într-o baie adiacente care este ataşat la camera copilului. Fiţi creativ şi să se distreze de proiectare în cazul în care vă puteţi înfrumuseţa Batman pentru a arata bine.

autocolante Accent făcut pentru perete poate merge, de asemenea, pe scaune. Aveţi posibilitatea să ataşaţi autocolante mai mici de-a lungul spătarul unui scaun. Nu aveţi pentru a înfrumuseţa pe la punctul de lipicios. Un autocolant simplu poate face ajuta ca o atingere de design într-o cameră pe o piesa de mobilier. Puteţi face un tabel de Batman prea pentru a se potrivi, dacă vă place şi să facă o masă completă şi set scaun. Puteţi decora, de asemenea, un stand de noapte sau părţi ale unui raft.

Folosind autocolante de perete, care sunt uşor detaşabile nu este doar convenabil pentru proprietarii de locuinte, dar pentru persoana care are un spaţiu de închiriere, de asemenea. Aveţi posibilitatea să eliminaţi cu uşurinţă stickere de perete şi nu pierde nici de depozit atunci când vă deplasaţi atunci când nu sunt permise pentru a picta sau de a folosi tapet în apartamentul dumneavoastră, apartament sau casa de închiriere.

Case sunt mari pentru autocolante de perete pentru camera copilului, dar puteţi găsi, de asemenea, în întreprinderile care le satisface la copii. Puteţi vedea stickere de perete în birourile medicilor ", sau un birou dentist. Fiecare cameră are, de obicei, o anumita tema si este mult mai plăcută pentru copii atunci când acestea sunt în cameră. Puteţi găsi, de asemenea, le la centre de zi şi tipuri similare de afaceri.

Batman autocolante de perete pot fi găsite la cel mai de proiectare sau magazine de origine îmbunătăţire. Puteti comanda online, de asemenea, le în toate varietate de stiluri care sunt disponibile. Veţi putea să jazz-te pe Facebook camera copilului dumneavoastră şi le ajuta să obţineţi cea mai bună cameră Batman le-au visat, de asemenea, de.

Monday, January 3, 2011

Dinozaur Postituri Wall a crea o lume preistorice în's Child dvs. Modern Dormitor

Dacă vă place decalcomanii perete şi aveţi un băieţel - sau un băiat de orice vârstă pentru care contează, atunci s-ar putea iubi doar autocolante dinozaur perete. Acestea sunt autocolante de perete de vinil, care sunt uimitoare, deoarece acestea se desprind cu uşurinţă, nu lasă reziduuri în urmă şi sunt ieftine şi vin într-o varietate de modele. Dinozaur decalcomanii de perete sunt decalcomanii de perete pentru copii care pot veni în fie adevărat pentru că grafice perete viaţă caracteristică dinozaurii diferite, sau tipul drăguţ de pluş pentru copiii mai mici.

Indiferent de caz, copilul este sigur de a iubi aceste ziduri copii decalcomanii. Lucru despre aceste decalcomanii perete amovibil este că acestea sunt realizate din vinil si nu necesita lipici, bandă sau un spate lipicios care lacrimile de pe fundal, sau panouri dumneavoastră. Vinil autocolante de perete sunt mod de a merge pentru orice parinte care se gandeste la decoratiuni de perete.

Ei vin, de asemenea, într-o varietate de stiluri. Dacă băieţel place Dinos atunci poti sa-l Dinosaur Wall Decals Dacă aveţi o fetita, poate doriţi să ia în considerare altceva, cum ar fi decalcomanii de perete Disney, cai sau orice fetita ta este interesat Pentru un băiat cu toate acestea, vă nu poate merge în neregulă cu stickere de perete de dinozaur, deoarece baietii dragoste dinozauri.

Aceste aplicatii de perete caracteristică diferite rase de dinozauri disponibile, cum ar fi autocolante Triceratops dinozaur perete. Trike a fost un ierbivor, în sensul că au mâncat plante şi alte foilage comestibile, mai degrabă decât de carne, care a existat pe parcursul a doua parte a perioadei Cretacic. Aceste Dinos mijlocii a avut trei coarne, ca parte a structurii lor faciale, precum şi un volan blindate. Având în vedere că a fost un ierbivor Trike se crede că au fost coarne un mecanism de aparare.

Euoplocephalus a fost un dinozaur quadrupedal care, de asemenea, a existat în aceeaşi epocă ca Stego, şi a fost, de asemenea, un ierbivor. Acest lucru a fost Dino armată coveredin de la cap la coadă, şi coada în sine featured un club de a folosi împotriva carne de alimentaţie vecinii. Numele său se pronunţă Yoo-Oh-Ploh-Seff-Uh-mai puţin. Euoplocephalus autocolante de perete de dinozaur, deoarece sunt foarte bune Euoplocephalus nu obţine cât de mult respect ca el ar trebui.

Un alt favorite din decalcomanii perete dinozaur si grafica de perete este Stegosaurus. Acest erbivor a fost acoperit de un set complet de armura placari şi piroane, pe care-l protejat de prădători. The Stego de fapt, a existat în perioada Jurasicului, circa 150 de milioane de ani în urmă şi măsurate 30 de picioare în lungime.

Unul dintre vecinii Stego în perioada Jurasic a fost Apatosaurus. Uneori, acest dinozaur este cunoscut sub numele de Brontosaurus, dar acest lucru este sinonim acum depăşite. Acesta a fost un alt ierbivor, cu un gât extrem de lung (pentru a ajunge la foilage ridicate) şi o coadă lungă care a fost utilizat pentru cauzarea un crack ascuţit pentru a speria animalele de pradă, precum şi echilibrul gâtul său nefiresc de lungi.

Să nu uităm carnivore! The Tyrannosaurus şi Raptor sunt, de asemenea, favorite în decalcomanii perete dinozaur, T-Rex care deţine titlul de cel mai mare carnivor pe teren din toate timpurile. The Velociraptor şi T-Rex, atât a existat în Cretacic târziu. Aceste Decalcurile dinozaur de perete sunt distractive de învăţământ, şi va lumina pentru orice dormitor pentru aproape orice baiat de varsta.

Saturday, January 1, 2011

Autocolante de perete pentru afacerea dvs.

mass-media diferite sunt acum complet fiind utilizat ca un instrument de marketing, publicitate sau promovarea de către o mulţime de afaceri. Chiar şi cu popularitatea de internet, print, radio, televiziune şi publicitate sunt încă predominante. În loc de a fi învins de către internet, mass-media tradiţionale sunt încă mai continuă să progreseze.

Dacă în zilele vechi, forme populare de promoţii pe print include doar postere, pliante, brosuri, carti de vizita sau cărţi poştale, astăzi, materiale de format mare sunt de asemenea folosite, cum ar fi de vinil bannere, panouri, şi grafică de perete. printuri de format mare sunt materiale eficient de promovare din cauza dimensiunii lor uriaşe înnăscută care atrage cu uşurinţă atenţia clienţilor.

Grafica Design dvs. de afaceri "perete publicitate prin prezentarea cel mai bun produs sau peisaj de afacerea dvs. pe care aţi putea găsi. Dacă o agenţie de turism este de a crea propriile lor grafic perete, acestea pot prezenta cele mai bune de destinaţie pentru o vacanţă. De exemplu, să promoveze o plaja populara, sau pentru a atrage turistii iubitori de animale, de a promova peşti sau alte animale subacvatice. Pentru nevoi mari de imprimare de format, companiile pot avea acces întotdeauna servicii online de imprimare pentru o redresare rapidă a materialelor lor. O întoarcere-o zi de afaceri este foarte posibil pentru clientii care trimit în proiectele lor de dorit devreme.

Cu toate acestea, companiile nu sunt singurele care au nevoie pentru a comanda grafice perete. Exercitau grafică de perete cu amănuntul pentru uz personal este, de asemenea, posibilă.

grafica de perete pot fi imprimate pe material adeziv UV-acoperit cu capac mat, care este rezistente la decolorare. Clienţii pot alege din dimensiunile standard de 16 x 20 ", 18 x 24", 20 x 30 ", 24" x 36 ", şi 28" x 40 ", şi de la dimensiuni personalizate autocolant de perete cu o dimensiune maximă de 58 x 100 cm . Grafica sunt sigur de a stick la orice netedă şi plate pereţi, uşi, ferestre, sau de sticlă.