Thursday, March 31, 2011

Decalcomanii de perete pentru decoraţiuni interioare şi Design

decalcomanii de perete sunt o modalitate foarte bună de a te îmbraci orice proiect al decoraţiunilor interioare şi design. Cu o căutare pe internet ar trebui să fie capabil să le găsim pe aproape orice temă. Când căutaţi să ia în considerare faptul că acestea pot fi menţionate ca autocolante perete sau decalcomanii de vinil. Cel mai frumos lucru despre ei este că ei pot fi uşor de scos şi plasat într-o cameră în altă parte.

decalcomanii de perete, deoarece acestea sunt usor de indepartat ar trebui să fie luate în considerare o chirie. Vinil autocolante de perete, de obicei, nu au adeziv şi se agaţă cu ajutorul statice. Dacă sunteţi un proprietar în cazul în care proprietarul dumneavoastră nu vă va permite să picteze chiar şi doriţi unele de design al decoraţiunilor interioare şi la culoarea o camera, atunci acestea pot fi cea mai bună soluţie nu numai că puteţi să le luaţi cu dumneavoastră atunci când vă deplasaţi.

Dacă aveţi nevoie de unele de design interior si decoratiuni pentru grădiniţă pentru copii sau copii mici copilului decalcomanii decalcomanii de perete sunt destul de populare, decalcomanii perete alfabetul şi stickere de perete tren sunt destul de popular. Alte teme pentru decoraţiuni interioare şi design de camera copilului sunt Star Wars sau decalcomanii Spiderman perete. În multe cazuri film cele mai populare şi decalcomanii de vinil legate de desene animate pot fi găsite online.

Dacă un fan de sport vă puteţi găsi de multe ori preferat de sport decalcomanii perete. Viaţa decalcomanii dimensiunea jucătorii tăi favoriţi în acţiune sau orice sport, cum ar fi fotbal, baseball, baschet, snowboarding chiar Nascar. Dacă aveţi un sport tematice cameră acest lucru este adesea mod de a merge.

decalcomanii de perete pentru decoraţiuni interioare şi design da practic posibilitati nelimitate pentru proiectarea o temă odăi. Ele sunt uşor de îndepărtat, deci, dacă sunteţi un proprietar sau se deplasează de la casa ta curentă puteţi duce aceste cu tine şi să le aplice pentru a vă urmatorul proiect în locul tău nou.

Saturday, March 26, 2011

Planificarea unei Winnie the Pooh Baby Nursery tematice

Există multe teme, puteţi alege de la grădiniţă atunci când planificarea unui copil. Probabil una dintre temele cele mai populare şi iubit pentru camera unui copil este Winnie the Pooh. Un Winnie the Pooh tema grădiniţă este o alegere excelentă pentru mai multe motive. În primul rând, it works mare pentru un băiat sau o fată. Dacă nu ştiţi sexul bebelusului sau, dacă sunteţi de planificare pentru a avea mai mulţi copii, o Winnie the Pooh pepinieră copilul este perfect. Un alt motiv, o Winnie the Pooh cameră este o opţiune bună este că, din cauza popularitatii de ea, nu veţi avea probleme în căutarea o gama larga de lenjerie de pat pentru copii Pooh şi alte elemente Pooh tematice pepinieră, cum ar fi de lucru de arta, covoare, împiedică, şi lămpi . Veţi avea chiar şi alegerea dumneavoastră de regulat Pooh sau Pooh Classic.

Iată câteva idei pentru a decora Winnie the Pooh pepinieră copilul tematice:

Găsiţi un copil Pooh aşternut set care vă place şi să cumpere toate elementele de coordonare pe care doriţi să utilizaţi. Elementele pe care le puteţi găsi, de obicei, pentru a se potrivi vă paturile pepinieră includ garnituri şi fereastră, o lampă împiedica, de masă, pat de copil şi de telefonie mobilă.

Decideţi cum doriţi să se pregătească peretii din camera copilului Pooh. Ai putea pur şi simplu le vopsea alba sau o culoare care complimente paturile dvs. Pooh. O altă opţiune este să utilizaţi un Winnie the Pooh tapet şi / sau o lucrare de frontieră de perete pe pereţi. Stenciling Pooh si prietenii lui de pe perete este o altă opţiune drăguţ. Pentru ceva cu adevarat dramatice, ai putea angaja un artist sa picteze o pictura murala din cele 100 de hectare padure pe un perete al pepinierei. Aceasta este o opţiune costisitoare, aşa că dacă aveţi un buget strans pentru planificarea tine camera copilului, veţi dori să ia în considerare alte opţiuni, cum ar fi achiziţionarea Winnie the Pooh a autocolante perete accent pe pereti.

Termina camera prin adăugarea atinge mic care îl fac confortabil. Un frumos Winnie the Pooh covor va încălzi podea. Decor pentru perete pot include Winnie the Pooh operei de artă sau draperii de perete. Quilt copilul din set paturile Pooh ar putea fi agăţată pe perete ca un perete de suspendare, deoarece este prea voluminoase pentru a utiliza pentru un copil nou-născut. Este posibil să doriţi să adăugaţi unele Winnie the Pooh a atinge mobilier pepinieră, de asemenea. butoane Pooh ar putea fi adăugate la dulap şi Pooh ar putea fi adăugate la capete de pat de copil de stenciling, pictura, sau aplicarea de decalcomanii Pooh să-l.

Atunci când planificarea dvs. Winnie the Pooh grădiniţă, ţine un ochi pentru articolele pe care le puteţi utiliza. marfa Pooh este disponibil peste tot astfel încât să pot găsi lucruri pe care le puteţi utiliza în camera dvs. în cele mai neaşteptate locuri. De asemenea, nu simt că trebuie să utilizaţi numai decor Pooh în cameră. elemente non-Pooh, de asemenea, se pot potrivi frumos compliment şi decorul dvs. de camere. Doar folosi imaginatia pentru a fi creativ si vei fi capabil de a crea o cameră minunat pentru copilul tau nou.

Thursday, March 24, 2011

Introducere Pentru a Decor interior contemporan cu Decals Wall

autocolante perete sau Firefox stick perete au făcut o revenire in design interior. Voi încerca să dea o scurtă introducere pentru decor interior contemporan cu decalcomanii perete aici.

Aceste etichete auto-adezive de vinil vin în diferite modele, cum ar fi flori şi animale, făcut în grafică elegant şi culori elegante. Ele sunt de obicei vândute într-un ambalaj cu decalcomanii suficiente pentru a acoperi un perete într-o gamă de preţuri, în funcţie de mărime.

Spre deosebire de anii '90 moft pentru stenciling perete sau tendinţa recentă în tapetare perete, decalcomanii de perete a crea un nou look in cateva minute. Doar le stick pe o partiţie cu pereti de sticla, sau chiar toaletă şi voila! Dacă nu vă place efectul, coaja pur şi simplu le-off.

Cea mai buna parte este, nu aveţi nevoie de ajutor de la un profesionist sau un designer de interior pentru a le pune sus. Tot ce trebuie este să decidă cu privire la locul în care doriţi autocolante perete pentru a merge pe un perete, marca-le mai întâi dacă nu sunteţi sigur şi apoi începe lipirea.

Ele sunt mari pentru casele de închiriere în cazul în care peretele trebuie să rămână intacte pe parcursul perioadei de leasing. Alt avantaj este că vă permite să particularizaţi decor ta în timp ce nu a rupe banca.

Pentru cele mai bune rezultate, de perete trebuie să fie curată şi fără grăsimi, pentru a permite perete stick Firefox să adere la suprafata. Ei au, de obicei, ultima de cel puţin 2 ani şi nu lăsaţi un semn, atunci când le exfolia. Acest lucru înseamnă că le puteţi schimba rapid şi uşor, atunci când anvelopa de design. Cu toate acestea, cele mai multe decalcomanii de perete nu sunt reutilizabile.

Unii proprietari de acasa da acest Thumbs up ca acestea sunt mai ieftin şi mai rapid alternative la arta murala. În funcţie de starea de spirit la domiciliu, decalcomanii vin într-o multitudine de culori, modele şi mărimi. Această gamă de modele moderne orientale, pentru a psihedelice florale retro, la modele animale distracţie pentru camera copiilor. Pe lângă pereţi, puteţi, de asemenea, le lipi pe ferestre şi chiar closete pentru o pata de culoare.

Thursday, March 17, 2011

Ultimate Wall Decor autocolant

decor de perete autocolant este cea mai tare nouă tendinţă în tot ceea ce decorarea de la camere de zi la dormitoare pentru copii, cu o varietate enorma de forme, dimensiuni, şi culori acum disponibile. Alegerea ce tip de colant de perete sau Decal de a utiliza pe care peretele din casa ta ar putea fi mai greu decât crezi. Din fericire, cele mai multe decor autocolant de perete poate fi defalcate şi separate în următoarele categorii:

Vinyl Decals - Vinyl Wall Decals sunt populare, deoarece acestea sunt atât detaşabile şi repositionable. Deoarece nu există nici incleiere, autocolante de vinil nu va lăsa urme pe pereti. Acest tip de decor autocolant perete vine în dimensiuni mici autocolant individuale de picturi murale şi mai mari, care trebuie să fie îmbinate, aproape ca un puzzle. Locuri precum Sticker perete Outlet transporta sute de tipuri de decalcomanii perete de vinil în fiecare temă şi culoarea curcubeului.

Wall aplicatii - Peel şi perete Stick aplicatii, de obicei, vin ca mai multe piese de pe foi mari. Acestea sunt concepute pentru a stick la orice suprafaţă netedă, uscată, şi, prin urmare, poate fi folosit pe mobila, accesorii, dulapuri - posibilităţile sunt nelimitate. Aplicatii sunt mai mici în mărime, în condiţii de siguranţă, şi complet demontabil / repositionable. Chiar mai bine, suprafata de aplicele de perete poate fi spalata cu un burete şi unele detergent, ceea ce le face mai flexibil tip de decor autocolant perete există.

Picturi murale de perete - Aceste tipuri de autocolante de perete sunt proiectate pentru a forma o scena sau temă, şi merg foarte bine în dormitoare copii. Luminoase şi frumoase aranjamente pot fi create cu un minim de efort, şi puteţi crea cu uşurinţă picturi murale personalizate de propria dvs. pur şi simplu prin achiziţionarea de decupaje individuale de perete. Wall picturi murale sunt de obicei pre-lipite şi mergi mai departe cu un burete umed sau un prosop de hârtie şi un pic de apă. Efectul dramatic murale peretele din dreapta poate avea asupra-o cameră este extraordinar.

Transferuri de perete - Rub-pe perete autocolante de transfer sunt usor de folosit - pur şi simplu înapoi coji de acoperire de protecţie şi a le aplica pe pereţi utilizând tija aplicatorului inclus. În timp ce ei nu pot fi mutate sau repoziţionate, transferurile se pot transmite de multe ori aspectul şi textura de opera de arta costisitoare pictate manual realizat de artisti profesionisti. Ele sunt tipărite pe hârtie de înaltă rezoluţie, astfel detaliate încât să puteţi vedea de fapt brushstrokes de design original artizanul lui.

Hârtie Tăieturi - Cutout autocolante de perete şi decalcomanii sunt completările mare mic de lămpile de, mese, rame pentru fotografii, vaze ... stick-le oriunde doriţi să le meargă. Aceste piese ştanţate sunt de obicei pre-lipite şi netedă pe cu un pic de apă. decupaje de hârtie vin în culori nelimitat şi stiluri, făcându-le un tip versatil de decor autocolant perete folosit pentru a murale accent mai mare pe perete sau în picioare, ca piese individuale.

Ştergeţi-uscat şi tabla Suprafete - Mare pentru acasă, la birou, sau camere de cămin, tablă şi uscat-şterge autocolante perete poate fi aplicat la orice suprafata neteda. O idee fantastica pentru cumparaturi online sau liste note la membrii familiei, suprafaţa acestor decalcomanii de perete poate fi scris cu creta pe uscat sau un marker şterge, şi apoi mai târziu curăţat cu o cârpă moale. Multe tablă şi uscat-şterge tipuri de decor autocolant de perete sunt atât detaşabile şi repositionable, făcându-le o soluţie perfectă temporară sau permanentă de prindere - în funcţie de care aveţi nevoie.

Asa ca nu uita - nu există nici o scuză pentru mai simplu ziduri vechi plictisitor! Wall decor autocolant a evoluat la noi culmi de confort şi creativitate. Fie că vă creaţi propriul dvs. murale unic de perete de viaţă de dimensiuni sau se aplică un înaltă calitate de pre-transfer tipărite, alegeţi Decal potrivit pentru tine. Fii curajos, să fie îndrăzneţ, şi mai presus de orice, distreaza-te!

Tuesday, March 15, 2011

Tu nu poate merge prost cu autocolante Kid's detaşabil

Pins, benzi, cuie, adeziv, vopsea, şi imagini de fundal, acestea sunt materiale convenţionale pentru decorarea casei. Problema cu ele este că acestea pot provoca daune permanente pentru pereţi şi alte suprafeţe. Imagini de fundal şi postere se estompeze rapid şi lacrimă. Revopsire ar putea costa foarte mult şi este consumatoare de timp şi murdar. Când vine vorba de camere de copii, lăsând copiii pentru a decora sau picteze peretii lor vor, cu excepţia cazului în care se întâmplă să fie genii artistice, dublu daunele şi să facă camerele lor o provocare greu de curăţat. O soluţie mai bună este de a decora camerele lor cu autocolante copii "detaşabile.

Aceste autocolante de vinil de perete sunt o alegere frugal în comparaţie cu alte decoratiuni de perete. Ele sunt uşor şi rapid de a aplica pe pereţi, mobilier, ferestre, si alte suprafete curate, netede. Conţinutul lor low-tac adeziv face posibilă coaja uşor le-off şi ajusta poziţia lor ar trebui să vă facă greşeli în procesul de decorare. Ce e mai mult, ei nu lasă nici un reziduuri lipicioase atunci când le scoate.

În afară de aceste beneficii practice, calitatea lor creativ este, de asemenea, dincolo de ceea ce voi si copiii vostri pot produce pentru pereti lor cu o galeata de vopsea sau o revistă câteva postere cut-out. De exemplu, cu aceste autocolante de perete, copiii dvs. pot transforma dormitorul lor prostituată în orice setare sau tema pe care doresc să recreeze, fie că este vorba spaţiu subacvatic, exterior, sau lumea show lor desene animate preferate. Când vine vorba de design şi de soi, există literalmente mii de a alege de la. Ele pot veni în seturi, sau puteţi amesteca şi potrivi piese în combinaţii infinite.

Kid's autocolante amovibil de perete poate fi achiziţionat cea mai mare parte din cataloage, comenzi personalizate, si magazine online. Preturile pornesc de la douăzeci de dolari de mai jos. Un alt lucru pozitiv este faptul că, deoarece acestea sunt poştale lumină, şi de transport maritim nu va fi prea scump. Cu toate aceste avantaje, singurul lucru de a păstra în minte atunci când le cumpără este de a face până mintea ta despre ceea ce doresc cu adevărat în termeni de design, dimensiune, şi altele asemenea. Asta deoarece, după cum sa menţionat, varietatea este mare şi tu şi copiii tăi pot obţine cu uşurinţă copleşit.

De zile de la decoratiuni interioare scumpe, laborios, şi dezordine au dispărut. Acum este destul de posibil să se creeze mai estetice şi mai de durată decoratiuni la un preţ mult mai ieftin şi jumătate din efort. Pentru copiii dvs., acum este posibil de a transforma dormitoare sau camere de joc în mai mult de zone doar de dormit sau de recreere. Acum, aceste camere pot fi speciale, chiar şi camere magice, cu ajutorul acestor noi solutii decorative.

Thursday, March 10, 2011

Decalcomanii detaşabil Wall sunt perfecte pentru apartamentele de inchiriat în care ele părăsesc nr Petele

decalcomanii detaşabile perete poate fi folosit pentru a crea un design unic pentru spatii de locuit. Autocolante perete detaşabil oferă o oportunitate de a adăuga elemente grafice, poze si imagini pentru orice suprafata clare şi netede. Aveţi posibilitatea să le rezolvaţi foarte uşor, şi puteţi repoziţiona, de asemenea, le curat, fără a lăsa nici un prejudiciu reziduale de pe pereţi. Ele pot fi chiar aplicata peste ferestre, mobilier şi obiecte din sticla.

Decalcurile Repositionable perete sunt imprimate imagini cu diferite culori vii puternic pe foi de vinil. Repositionable adeziv puternic este plasat pe cealaltă parte a foii de vinil cu o hârtie ca suport. Ele pot fi ataşate pe orice suprafaţă netedă doar prin tragerea autocolante pe suport de hârtie. Ele sunt foarte benefice ca decoratiuni interioare ieftin, fără a fi nevoie să angajeze un profesionist decorator de interior.

Decalcomanii poate fi instalat pe plafon, în dormitor, pentru a crea efecte luminoase speciale. Un perete intreg poate fi dat un aspect particularizat utilizând autocolante individuale. autocolante detaşabil de perete sunt disponibile în mii de modele. Puteţi găsi, de asemenea, bazate pe tema decalcomanii mare de perete, care pot fi mutate cu uşurinţă la diferite suprafete.

Anumite autocolante perete detaşabil permite personalizarea cu arta cuvânt în scopul de a oferi, probabil, un mesaj motivational pentru a vedea în fiecare zi. Cele mai multe decalcomanii adapta bine cu modele de culoare de spaţii de locuit. Acestea variază în mărime de la piese individuale care pot fi grupate împreună pentru a mari replici singură mărime de viaţă a obiectelor preferate cum ar fi animalele sau sport stele. Puţini dintre autocolante perete sunt special concepute pentru copii decor ". Ei vin cu adeziv tac scăzut pentru relocare uşoară.

Autocolante sunt disponibile cu imagini sport, grafica festive, cuvintele personalizate, copiii tai personajele preferate din desenele animate, sau grafice decorative pentru decor acasă. Cele mai multe aplicatii de perete amovibil poate fi scos şi reutilizate de peste si peste din nou. Autocolante perete sunt disponibile ca elemente de decor pe tema pentru copii şi adulţi deopotrivă.

Există o serie de stickere de perete care să fie afişate imagini fotografice ale naturii, a animalelor şi sport a adăuga un element dramatic, pentru design interior. Soft autocolante tonifiat perete alfabet poate fi utilizat cu decor pentru copil sau camere de copii mici ". Anumite autocolante perete poate funcţiona ca tabla sau ca message board detaşabil.

autocolante detaşabil de perete sunt foarte adecvate pentru chiriaşi apartament şi studenţilor care doresc să personalizat decora spatiul de locuit temporar. decalcomanii flexibile de perete de vinil sunt de tip coaja si stick si pot fi rearanjate la dorinta. Nu există nici un risc de reziduuri sau grele curat. Decalcurile sunt în general disponibile în mai multe culori solide şi se imprimă. Deci, acum vă puteţi decora dvs. de reşedinţă temporară ca o camera de camin sau un apartament de închiriere, fără teama de a deranja proprietar.

Unele autocolante de vinil de perete au fost proiectate pentru a fi tăiat în orice formă şi dimensiune, pentru a permite personalizarea pe pereţi. Unele forme de Decalcurile perete sunt lavabile şi permit relocare. Ei găzdui evoluţia constantă a intereselor personale decor. Autocolante de perete poate fi folosit pentru a schiţa usi si ferestre cu modele funky, sau să acopere pete de pe pereţi.

Un spaţiu de perete întreg pot fi create de aplicatii perete amovibil cu modele modificarea. Desene sau modele diferite pot fi aplicate prin amestecă şi se potrivesc tehnici pentru a crea formate unice. Nu există nici un risc de formare a pata pe peretii de la tipurile de amovibil. Decalcurile detaşabile sunt mai ieftine în comparaţie cu alte elemente de decor interior. Ele pot crea un mediu cald, lumina si reconfortant în spaţiile de locuit.

Una dintre utilizările cele mai interesante ale grafice perete amovibil este pentru decorarea la o petrecere de ziua de nastere. În cazul în care copilul dumneavoastră are un dormitor tematice, atunci este uşor pentru a elimina decalcomanii din dormitorul lor şi le-a pus în camera de partid pentru a crea un partid personalizat ziua de nastere tematice de tema copilului tau preferat. Ei au foloseşte atât de multe minunat!

Monday, March 7, 2011

Noi autocolante repositionable de vinil

Noi autocolante repositionable de vinil oferta benzile de unele instrumente de mare noi de promovare.
Promovarea trupa ta cu autocolante de vinil este un nou mod de a lua oamenii vorbesc. autocolante Vinilul poate fi personalizat cu logo-ul trupei tale sau fotografii dimensiunea viata de formatia ta în acţiune şi de membrii trupei.
Ce este acest nou material autocolant vinil numit? FotoSticks. autocolante Repositionable reutilizabile şi de vinil, care nu va afecta pereţi. Aveţi posibilitatea să le stick-te doar despre oriunde şi apoi să le ia în jos şi mutaţi-le în altă parte. Dacă ei se murdaresc, spălaţi-le doar cu apa calda.
Puteţi da liber departe şi necostisitoare autocolante mai mici de vinil în timp ce vânzarea autocolante viaţă mărime pentru a crea o promovare ca fondurile în sine.
Iată câteva idei de promovare:
A da away autocolante mici de vinil de logo-ul trupei dvs. la usa
Vindem dimensiunea autocolante viaţă peretele de formatia ta în acţiune şi a membrilor, împreună cu autocolante imens de logo-ul trupei tale.
Aflaţi în cazul în care agenţii vii şi ipsos cartier aviziere şi vitrinele magazinelor (cu permisiunea, desigur)
Puneţi-le în cazurile bijuterie
Pune-le pe masini fan în timpul unui concert
Iată câteva idei mai detaliate promo ...
Band Brew
Vă mulţumim pentru Mike Larrabee pentru această idee, e minunat. Aveţi un local de micro-fabrică de bere? A se vedea despre obţinerea câteva cazuri de bere fără etichete de faţă. Apoi a crea propria dvs. etichetă şi pentru designul ca un FotoStick. Le puteţi pune pe sticle şi fanii dvs. poate cumpăra o bere şi să obţină un autocolant gratuit de promovare, care pot fi re-blocat oriunde doresc.
Fura Acest autocolant
Pune autocolante dvs. banda de pe panourile de anunţuri, ferestre şi oriunde în altă parte îndrăzneşti. Oamenii pot pur şi simplu coaja le-off şi a le folosi din nou oriunde doresc. Ei nu vor afecta pereţi sau ferestre.
Artist co-Promovarea
Găsiţi un artist bun sau două şi au o promovare lunar care include o serie limitată de doar o anumită sumă de autocolante dispune de un anumit artist. Atunci când sunt plecat, că e, nu mai sunt disponibile. Face acest lucru în fiecare lună şi puteţi promova memorabilia de colectare şi de a crea unele trupa Buzz.
Bar Graffiti
Pune autocolante dvs. bandă peste tot în bar sau club joci în şi să lase audienţa ştiu că le pot scoate de pe şi păstraţi-le.
Fotografii de Ventilatoare cu Band membri
La fiecare concert au una dintre Roadies face fotografii de fani cu membrii trupei lor favorite. Colecteze adresele lor şi apoi trimiteţi-le unele FotoSticks câteva săptămâni mai târziu pentru a le reaminti de noapte. Puteţi fi siguri că va arăta prietenii lor şi de familie. Din moment ce acestea sunt repositionable, le pot pune pe notebook-urile lor sau laptop-uri pentru a arăta în jur şi apoi le-a pus pe perete lor odată ce acestea sunt realizate fanfaronadă.
Rezumatul
autocolante Repositionable vinil sunt noi şi ei a lua oamenii vorbesc. Nu numai ca ele sunt o modalitate de a obţine imaginea trupei cunoscut, acestea creează un buzz doar pentru ca sunt roman. Deci, nu ezitati, să fie prima trupa pentru a demonstra acest nou instrument de promovare pentru fanii tai. Este un mod ieftin de a obtine la cuvânt. Plus, dacă vindeţi mai mari şase şi şapte autocolante picior mărime de perete se poate plăti pentru sine şi puteţi profit chiar de la ea în mai multe moduri.
FotoStick este un material de 5 mil de vinil, care are un spate lipicios care pot fi mutate şi eliminate fără a afecta suprafaţa pe care sunt plasate. Spre deosebire de static agăţa, autocolante tradiţionale şi magneţi personalizate, FotoSticks sunt dure, durabile şi mai versatil. Sunt ca autocolante, dar ele pot fi folosite şi re-utilizate de peste si peste din nou. Sunt ca nişte magneţi cu excepţia faptului că stick pe aproape orice suprafaţă netedă. Ele sunt necostisitoare şi vă puteţi crea unul autocolant personalizate pentru a sute de mii un preţ rezonabil. Stai la curent cu noile tendinţe de lectură Blog FotoStick

Thursday, March 3, 2011

Promovare Band - Life Postituri vinil Dimensiune şi alte idei Promo Band

Noi autocolante repositionable de vinil oferta benzile de unele instrumente de mare noi de promovare.

Promovarea trupa ta cu autocolante de vinil este un nou mod de a lua oamenii vorbesc. autocolante Vinilul poate fi personalizat cu logo-ul trupei tale sau fotografii dimensiunea viata de formatia ta în acţiune şi de membrii trupei.

Ce este acest nou material autocolant vinil numit? FotoSticks. autocolante Repositionable reutilizabile şi de vinil, care nu va afecta pereţi. Aveţi posibilitatea să le stick-te doar despre oriunde şi apoi să le ia în jos şi mutaţi-le în altă parte. Dacă ei se murdaresc, spălaţi-le doar cu apa calda.

Puteţi da liber departe şi necostisitoare autocolante mai mici de vinil în timp ce vânzarea autocolante viaţă mărime pentru a crea o promovare ca fondurile în sine.

Iată câteva idei de promovare:

A da away autocolante mici de vinil de logo-ul trupei dvs. la usa

Vindem dimensiunea autocolante viaţă peretele de formatia ta în acţiune şi a membrilor, împreună cu autocolante imens de logo-ul trupei tale.

Aflaţi în cazul în care agenţii vii şi ipsos cartier aviziere şi vitrinele magazinelor (cu permisiunea, desigur)

Puneţi-le în cazurile bijuterie

Pune-le pe masini fan în timpul unui concert

Iată câteva idei mai detaliate promo ...

Band Brew

Vă mulţumim pentru Mike Larrabee pentru această idee, e minunat. Aveţi un local de micro-fabrică de bere? A se vedea despre obţinerea câteva cazuri de bere fără etichete de faţă. Apoi a crea propria dvs. etichetă şi pentru designul ca un FotoStick. Le puteţi pune pe sticle şi fanii dvs. poate cumpăra o bere şi să obţină un autocolant gratuit de promovare, care pot fi re-blocat oriunde doresc.

Fura Acest autocolant

Pune autocolante dvs. banda de pe panourile de anunţuri, ferestre şi oriunde în altă parte îndrăzneşti. Oamenii pot pur şi simplu coaja le-off şi a le folosi din nou oriunde doresc. Ei nu vor afecta pereţi sau ferestre.

Artist co-Promovarea

Găsiţi un artist bun sau două şi au o promovare lunar care include o serie limitată de doar o anumită sumă de autocolante dispune de un anumit artist. Atunci când sunt plecat, că e, nu mai sunt disponibile. Face acest lucru în fiecare lună şi puteţi promova memorabilia de colectare şi de a crea unele trupa Buzz.

Bar Graffiti

Pune autocolante dvs. bandă peste tot în bar sau club joci în şi să lase audienţa ştiu că le pot scoate de pe şi păstraţi-le.

Fotografii de Ventilatoare cu Band membri

La fiecare concert au una dintre Roadies face fotografii de fani cu membrii trupei lor favorite. Colecteze adresele lor şi apoi trimiteţi-le unele FotoSticks câteva săptămâni mai târziu pentru a le reaminti de noapte. Puteţi fi siguri că va arăta prietenii lor şi de familie. Din moment ce acestea sunt repositionable, le pot pune pe notebook-urile lor sau laptop-uri pentru a arăta în jur şi apoi le-a pus pe perete lor odată ce acestea sunt realizate fanfaronadă.

Rezumatul

autocolante Repositionable vinil sunt noi şi ei a lua oamenii vorbesc. Nu numai ca ele sunt o modalitate de a obţine imaginea trupei cunoscut, acestea creează un buzz doar pentru ca sunt roman. Deci, nu ezitati, să fie prima trupa pentru a demonstra acest nou instrument de promovare pentru fanii tai. Este un mod ieftin de a obtine la cuvânt. Plus, dacă vindeţi mai mari şase şi şapte autocolante picior mărime de perete se poate plăti pentru sine şi puteţi profit chiar de la ea în mai multe moduri.

FotoStick este un material de 5 mil de vinil, care are un spate lipicios care pot fi mutate şi eliminate fără a afecta suprafaţa pe care sunt plasate. Spre deosebire de static agăţa, autocolante tradiţionale şi magneţi personalizate, FotoSticks sunt dure, durabile şi mai versatil. Sunt ca autocolante, dar ele pot fi folosite şi re-utilizate de peste si peste din nou. Sunt ca nişte magneţi cu excepţia faptului că stick pe aproape orice suprafaţă netedă. Ele sunt necostisitoare şi vă puteţi crea unul autocolant personalizate pentru a sute de mii un preţ rezonabil. Stai la curent cu noile tendinţe de lectură Blog FotoStick