Saturday, November 6, 2010

Caile pe care le Jazz Poate o camera cu decor de perete pentru copii

Dacă sunteţi în căutarea pentru o alternativă la vopseaua veche bun pentru jazzing-te pe Facebook camera copilului, decor perete pentru copii ar putea face doar truc. Acesta poate fi găsit atât la magazine online regulate şi pentru preţuri scăzute. Dar ce se referă exact pentru copii decor de perete prea? Care sunt câteva exemple?

Wall Postituri

autocolante de perete sunt destul de simplă şi destul de uşor de utilizat şi de a scăpa de. Tot ce trebuie să faceţi este să stick în cazul în care doriţi o. Dacă copilul dumneavoastră ar dori un pic la stânga, este extrem de uşor de descojit doar o copie de rezervă şi puneţi-l în altă parte. Acestea vin in toate formele, dimensiunile, şi teme. Cu toate acestea, suprafaţa ei de a fi introduse pe trebuie să fie plat. S-ar putea fi un semn mic de câteva minute după îndepărtarea, dar de obicei nu este necesară pictura. Există, de asemenea, strălucesc în întuneric autocolante, de obicei în forma de stele, care pot fi, de asemenea, pus pe peretele copilului dumneavoastră sau tavan. Aceste dura o lungă perioadă de timp, stralucire-înţelept, dar nu uitaţi să le lăsaţi la îndemâna copiilor mai mici. Ultimul lucru pe care doriţi este un copil cu un decor de perete în burta ei.

Wallpaper

Punerea până tapet este una dintre opţiunile copiilor mai consumatoare de timp de decor perete, dar este, de asemenea, de lungă durată. Ai putea alege culoarea de fundal în copilului dumneavoastră preferat, sau alege o scena de pădure sau pe plajă şi cumpere un perete autocolante câteva animale pentru a merge cu ea şi permite el sau ea să îşi creeze propriul ecosistem mica. (Feriţi-vă de rips cazul în care copilul dumneavoastră este în orice lor care arata putin comestibil este etapă, atunci ai nevoie fie să ştergeţi bandă ofensator sau să o înlocuiască pe perete, astfel încât copilul nu poate ajunge la el..)

Nume de lemn

O altă opţiune este de a cumpăra numele unui copil sculptate din lemn şi puneţi-l ori de câte ori le-ar dori. Daca iti cumperi unul nevopsită, puteţi să-l decora împreună cu copilul dumneavoastră şi-i lasa sa-l vopsea la conţinutul inima lor, sau pentru a adăuga autocolante, sau face tot ce doresc să-l. Acest lucru nu poate fi cel mai bun decor pentru copii de perete pentru copii, ca nu cumva au lovit de perete şi cade pe ele, dar este încă o idee.

No comments:

Post a Comment