Tuesday, November 9, 2010

Decalcomanii Amazing Wall Jungle

Doresc să aducă caldura ludic de animale junglă pentru dormitorul copilului tau? În pereţii trecut, decorare acest mod necesar tapet lipicioase, pre-lipite care a fost imposibil să se îndepărteze. Dar, cu avansuri în suprafeţe de imprimare şi imprimabilă, decalcomanii perete junglă şi autocolante sunt disponibile aceste zile, care sunt atât detaşabile şi repositionable. Fiecare leu, tigru, elefant şi maimuţă poate veni la viaţă în detaliu colorate cu decalcomanii perete vinil junglă de Wallies, Colegi Peel şi Stick, artizani şi multe alte high-end. locuri minunate, cum ar fi Sticker perete Outlet transporta aceste branduri şi mai mult, şi cu transport gratuit prea!

Jungle decalcomanii perete veni sub forma de picturi murale, aplicatii coaja si stick, si chiar transferuri singură aplicaţie. În formă murale, o mare pre-proiectate perete scena junglă este pus cap la cap, prin aplicarea de autocolante individuale şi decalcomanii. S-ar putea fi o anumită flexibilitate cu privire la modul pentru a seta murale sus, şi acest lucru este în cazul în care creativitatea vine in completarea Prin murale de perete, cu câteva coli suplimentare de decalcomanii perete junglă, puteţi adăuga flora, fauna, animale sălbatice, şi orice altceva stabileşte că starea de spirit junglă.

Libertatea este prietenul tău aici, şi varietatea mare de autocolante de perete şi decalcomanii vă permite să creaţi orice vă place de pe peretii dormitorului copilului tau. Jungle decalcomanii de perete, de asemenea, vin în diferite teme, de la realiste la desene animate. Cu cele corecte, puteţi crea în inima întunecată a Africii ... sau puteţi crea o brichetă, blanda scena perete jungla care ar fi perfect pentru decor grădiniţă unui copil. Multe litere jucaus alfabetului sunt drapat cu animale junglă, şi aceste completări sunt mari la băieţi tineri sau dormitoare fete, cât şi joaca prea.

O altă opţiune pentru a crea o cameră junglă-tematice este aplicarea de vopsibil do-it-yourself picturi murale (sau DIY). Acestea vin ca scena complet modele pre-tipărite care sunt aplicate pe perete şi apoi urmărite. Lucrarea este apoi îndepărtată, şi pictura murală a începe. Culorile sunt predeterminate de instrucţiunile artistului, dar o parte din distracţie aici poate fi adăugarea dvs. atinge propriile creative la scena perete junglă.

Cu film Dreamworks Madagascar 2 vine în curând, decalcomanii perete jungla va fi în curând mai popular decât oricând. Puteţi căuta aceste personaje foarte colorate, sau puteţi crea propria scenă folosind unele picturi murale foarte detaliate de perete si creatiile autocolant puteţi găsi on-line. Jungle autocolante perete includ creaturile cele mai uimitoare de pe planetă -, zebre gorile, lei, tigri şi elefanţi ... lista şi pe mai departe. Hang viţă de vie în jos zidurile dormitorul copilului dumneavoastră sau a construi un baldachin luxuriant de copaci în apropierea frontierei de tavan.

Indiferent care safari-tipul de setare te termina cu, alegeţi decalcomanii junglă de perete, care va completa camera copilului dumneavoastră existente sau decor pepinieră. Ia copilul dumneavoastră implicate dacă puteţi, şi de a folosi ambele imaginatia dumneavoastra pentru a proiecta dormitor perfect. Cele mai multe dintre toate, sa te distrezi!

No comments:

Post a Comment