Thursday, November 11, 2010

Restaurant design interior - idei creative pentru Graphics Wall Custom

O modalitate de a atrage Diners pentru a verifica afacerea dvs. are un design bun interior. Tu trebuie să facă clienţii dvs. se simtă binevenit doar de către având o ambianţă confortabilă şi relaxantă. Plus veţi obţine o mulţime de bîzîit de la oameni care sunt mulţumiţi de modul în care arată restaurantul dumneavoastră. Folosind grafice de perete personalizate, puteţi avea un interior frumos decorate fără a fi nevoie de a cheltui bani atât de mult. De asemenea, cunoscut sub numele de stickere de perete, aceste printuri pot avea desene sau modele care se va potrivi cu tema generală a restaurantul dumneavoastră. Iată câteva idei despre modul în care va merge cu modele grafice de perete:

Idei de design pentru Graphics Custom Wall Restaurant

* Alimentare. Este cel mai logic de design pe care le poate avea, deoarece afacerea dvs. este de aproximativ alimente şi mese. ademeni oamenii să încerce specialitatea ta a casei de împodobesc pereţii cu autocolante care au fotografii de alimentele pe care le servesc. Puteţi utiliza, de asemenea, ca autocolantele de perete placi meniu în staţia de casier în loc de placi din meniul vechi din lemn sau din materiale plastice.

* Familie Cina. Asiguraţi-vă clienţii seama că este fericit pentru a lua masa împreună cu familia şi prietenii. Puteţi utiliza fotografii dintr-o familie cu distracţie în timp ce mânca în restaurantul dumneavoastră. Fotografia ar trebui să reprezinte o stare de spirit fericit şi un timp de aderenta buna.

* Customer Service restante. Puteţi include, de asemenea, fotografii sau caricaturi de dumneavoastră şi personalul dumneavoastră în timp ce deservesc clienţii şi de a face fiecare şi locuri de muncă tuturor. Acest lucru va arăta oamenilor că vă sunt dedicate în a vedea clientilor ", mai întâi.

* Story. Pereţii pot spune, de asemenea, modul în care a început afacerea dvs. şi cât de departe aţi plecat inca din prima zi. autocolante dvs. de perete poate include fotografii din restaurant în primele zile, precum şi imagini ilustrând povestea cum cina dvs. a crescut într-un mod cronologic.

* Informaţii utile. Să Diners dumneavoastră să se distreze în timp ce aşteaptă pentru alimentele lor de a fi servit. Puteţi include sfaturi utile şi informaţii în modelele dvs. autocolant de perete. De exemplu, aveţi posibilitatea să includeţi faptele despre alimente organice şi modul în care o persoană poate creşte legume organice în curtea din spate. Puteţi include, de asemenea, trivia privind originea unui anumit reteta sau alimente.

De fapt, nu există nici o limită cu privire la proiectarea pe care le puteţi folosi pentru grafica dvs. de perete personalizate. Imaginatia dumneavoastra este doar limita. Puteţi folosi sfaturile de mai sus ca ghid. Combinarea una sau mai multe dintre aceste sfaturi este, de asemenea, o idee bună. Cu toate acestea, nu te prea excitat si alte chestii se imprimă cu fotografii prea mult şi informaţii; s-ar putea coplesi clienţii dumneavoastră cu modele de perete prea mult.

No comments:

Post a Comment