Tuesday, November 23, 2010

Decorarea camerei unui adolescent

Decoreaza-ti adolescente camera folosind următoarele: tablouri, oglinzi, scrisori si placi de perete, postere, plăci din plută, autocolante de perete, şi cuie.

Mamele întotdeauna vă asigura că totul este potrivit pentru fetita. Surpriza ei prin obţinerea unor mobilier de perete în camera ei. Iata cateva idei minunate decor de perete pentru camera ei.

Picturi

Pictura sunt decorurile cele mai conventionale de perete. Picturi adăuga eleganta camere, alege unul care apeleaza la gusturile dumneavoastră. În cazul în care fata ta este destul de un artist însăşi, puteţi lăsa o crea propria pictura ea poate atarna pe perete ei.

Oglinzi

Oglinzi adăuga rafinament la perete. O oglinda pur şi simplu concepute, se pot face deja o bucată inteligent de artă în perete ei nemobilat. Puteţi obţine, de asemenea, o oglindă cu cadre artistice, care merge bine cu culoarea de perete dvs. pentru al face mai plăcut atunci când te vizionare. Alege o oglindă cu culoare făcute la comandă, desene şi modele, care ar completa gusturile dvs. şi personalitate.

Scrisori şi plăci de perete

placi scrisori şi Wall face un ornament vizibilă pentru camera ei. Prezinte numele ei folosind piese colorate scrisoare. salut sau fraze sunt plasate pe plăci simple. Puteţi adăuga unele poezii sau versete din Biblie care ea poate citi întotdeauna la luminează ziua ei, mai ales la trezirea.

Postere

Teen sunt fani foarte mare de grupuri de muzică şi celebrităţi. Ia-i un poster de muzicieni ei preferate şi actorii ea poate întotdeauna se holbeze la.

plăci din plută şi chalkboards

Teenage ani poate fi deja o era ocupat pentru fata ta. Ia-i nişte plăci de plută sau chalkboards cool pentru ei de a identifica nişte date importante, numiri, sau orice activităţi şcolare că ea trebuie să fie pregătită. Pentru a face ceva mai clopoţit, ea poate adăuga întotdeauna decoratiuni hârtie sau magneţi pentru ao face mai atractive si practice.

Perete autocolante

Ia-o unele stickere ingenios proiectat pe perete, care ar paralel cu siguranţă stilul şi personalitatea. Pentru a face lucrurile mai interesante, dezlănţui partea ei de creaţie şi design lasa ei propriu autocolant perete de vinil. Nu numai că este o alternativă mai puţin costisitoare, dar e prea inteligent, este întotdeauna amovibil ori de câte ori te simţi ca a crea un nou design pentru perete.

Cârlige şi cuie

Elaborarea decoruri decoruri de perete sunt vizibile, dar cu siguranta mic se poate realiza, de asemenea, impactul asupra perete. Adauga unele desene drăguţ şi creativ picioare în camera fetei dumneavoastra. Fluturi si flori ar adăuga cu siguranţă o notă feminină. Scoate purtare ei copil cu stea drăguţ cuie sau desene animale cum ar fi porci, oi sau orice altceva care relevante în rime grădiniţă. Puteţi fi, de asemenea, practic prin utilizarea unui cârlig proiectat ingenios care pot fi utilizate pentru diferite obiecte suspendate, precum şi a face un ornament de perete pasionat.

Întotdeauna să fie conştient de interesele ei si stilul ei. Alege pe cel care se potriveste cel mai mult de personalitatea ei. În acest fel, ea ar fi cu siguranţă încântaţi.

No comments:

Post a Comment