Thursday, December 23, 2010

Art. Decals perete - un mod amuzant şi uşor să fie creativi în camera unui Kid's

Cu aflux constant de noi tendinte, stiluri, hype mass-media şi tendinţele noi, copii în această zi şi de vârstă sunt destul de versatil. opiniile lor se schimba cu cele mai recente caracter pe TV, stiluri si tendinte. Acest lucru ar putea face decorarea camerei copilului dumneavoastră pare ca o sarcină aproape imposibilă. Un stil dai camera lor din acest an ar putea fi "atât de anul trecut", într-un an sau cam asa ceva. Din fericire, există un mod rapid şi uşor de a transforma o camera instantaneu şi decalcomanii de perete sunt răspunsul.

Vă mulţumim pentru acest nou produs revolutionar, plecat sunt zile de silitor tapetului, sau picturi murale pentru a da camera copilul tău efectul pe care îl doresc. Vinil picturi murale pot ajuta la rezolvarea dilemele tale decorare. Aceste uşor de aplicat copii Wall Postituri sunt un mod rapid şi uşor de a transforma o cameră, cu nici o mizerie şi nu tam-tam. Tot ce trebuie să faceţi este pur şi simplu o coaja Decal zid din foaia de suport şi se aplică pe zona dorita, netedă peste şi nu-l ai!

Unele decalcomanii perete pot fi aplicate pe pereţi, mobilier, geamuri, oglinzi sau chiar gresie baie.

Este cel mai bine pentru a alege un brand în care autocolante de perete sunt curat amovibile, schimbător, re-stickable, stropi-dovada si lavabil. Acest lucru vă permite să le muta în jurul, în cazul în care nu sunteţi mulţumit cu poziţia le-aţi plasat în, sau în cazul în care copilul tau se plictiseste de poziţie. Pe masura ce copilul creste mai mari, acestea pot dori să aibă un design nou; aceste autocolante de perete poate fi înlăturat fără a lăsa o urmă, aplică din nou pe foaia de suport şi utilizat din nou pentru un copil mai mic copil sau un prieten. Există astfel de o gamă completă disponibile, inclusiv sport, printesa, animale şi decalcomanii spaţiu perete temă a menţiona câteva.

Aceste picturi murale fantastic perete de arta vă permit să schimbaţi tema camera copilului dumneavoastră este uşor şi eficient. Există decalcomanii perete disponibile pe piaţă de la? 6 la? 150 în funcţie de temă, stil, fie că este vorba un caracter licenţă sau tema originală.

Pentru cei care doresc să adauge cu adevărat o notă personală la proiectarea dormitoare, există o serie de decalcomanii perete de arta, care poate aduce într-adevăr o cameră la viaţă. Vinil decalcomanii perete poate fi folosit pentru a încadra imaginile, stick a listelor, opera de arta si invitatii, la pereţi şi mobilier, fără a se deteriora suprafetele sau orice opera de arta ta.

Blik au unele decalcomanii mare caracter perete la tema o intreaga camera, sau unul sau doi pereţi. FunToSee au o gama mare de copii picturi murale originale şi licenţiat de perete tema pentru decorarea o camera intreaga sau o zonă mai mică, precum şi adăugarea de rame şi stickere mici la imagini şi opere de artă. Dali Decals au, de asemenea, o gama mare pe oferta.

No comments:

Post a Comment