Saturday, December 11, 2010

Decorarea cu puncte de perete

autocolante de perete sunt o idee revolutionara pentru adăugarea de interes pentru decorul dumneavoastră. autocolante perete da iluzia ca ati luat timp pentru a picta, dar ştii că a durat circa un sfert din acest timp pentru a face spaţiul dvs. arata fantastic!

Aceste creatii minunate sunt ideale pentru aproape fiecare cameră din casa dumneavoastră şi poate fi folosit pe cele mai multe suprafeţe netede. autocolante de perete sunt uşor de îndepărtat fără a deteriora perete. Molid, până la oglinzi, pereti, terminat placi din lemn, ceramică şi sticlă, şi dulapuri.

Prietenii şi familia va dori să ştie cum ai facut, asa ca aici sunt câteva sfaturi cu privire la modul de a decora cu autocolante de perete.

Copilului's Room (baiat sau fata)

· Utilizarea dungi şi blocuri pentru a accent zona de deasupra unei headboard sau costumier. · Aleatoriu loc autocolante mai mare de flori de perete în perete. · Folositi cercuri individuale mari pentru a crea o floare uriaşă. Crearea derivă dintr-o bandă verde şi apoi se taie frunzele dintr-un bloc sau un autocolant care cerc de perete. Rachete · Pot fi create din forme geometrice simple şi zbura peste tot în jurul camerei - de pe pereţi şi tavan (în cazul în care plafonul nu este texturate). · Oglinzile pot fi decorate cu ele prea. Creaţi un chenar în jurul marginii cu cut-outs, buline, dungi sau bold. · Folositi o decalcomanii câteva mici în temă pe abajur.

Master Dormitor

· Crearea doar dreptul de scânteia de romantism cu blând apare de culoare utilizând autocolante de perete. frunze de viţă de vie Ivy şi sunt uşor de tăiat din autocolante verzi. Cascade-le în jos pe perete sau in jurul plafonului. · Un aspect îndrăzneţ în dormitor poate fi creat cu blocuri de puncte, cât şi plasate aleatoriu fie în grupuri sau individual pe pereţi. · Oglindă usi dulap compliment instantaneu decor cu adaos de autocolante.

Bai (copil sau adult)

· Puncte de perete sunt perfecte pentru a face aceste uşi de sticlă mai atractive. · Adauga o foaie câteva perete la coşul de gunoi şi a oglindit cabinet de medicina. · Toalete pot arata chiar Spiffy cu adăugarea unui decalcomanii câteva atractiv. · "Tattoo", placi cu decalcomanii individuale, crearea unei "frontieră" în jurul camerei.

Loc de joacă

· Acest este perfect pentru a decora camera cu stickere de perete caracter, cum ar fi personaje Disney, Dora Explorer, rachete, zâne, sau alte lucruri copiii dumneavoastră se bucura. · O intreaga scena pe un perete de mari sau mici, pot fi create cu ei. Utilizaţi o combinaţie de forme pentru a crea garduri, castele, gradini de flori, sau o casa si apoi adăugaţi animale şi oameni. · Decorati compartimente de înmagazinare cu o culoare prea!

autocolante de perete sunt solutia perfecta pentru cei care trăiesc într-un apartament, camera de camin, sau acasă de închiriere, deoarece acestea sunt îndepărtate cu uşurinţă atunci când vă deplasaţi afară. Dar, în acelaşi timp, vă puteţi crea spatiu foarte personalizat şi cu adevărat se bucure de ea!

Wall utilizare autocolant nu se limitează la doar dvs. de reşedinţă. Folositi-le in birou sau la locul de afaceri, precum. Esti limitat doar de imaginatia ta, asa ca fii creativ şi să se distreze decorarea spatiului dumneavoastra!

No comments:

Post a Comment