Tuesday, December 28, 2010

Kid's Room Idei de decorare - Idei Design Pentru Postituri Wall Sport

Planificare pentru a redecora camera fiilor tai "? Delight băieţii tăi cu surprize fotbal pe zid. Fotbal autocolante de perete pentru camera copilului sunt cea mai bună opţiune atunci când pansament până dormitor băieţi ". Copiii le va iubi şi nu sunteţi de gând să sfârşesc golirea buzunare pentru aceste autocolante. Aceste printuri sunt uşor accesibile şi pot fi repoziţionate. Ia copiii dumneavoastră să se bucure de şedere în paradisul lor personale, precum şi hrăni ca dragostea lor de sport. Să ne ajuta cu un cateva idei de design pentru printuri autocolant de perete şi sfaturi despre cum puteţi obţine cele mai bune rezultate de imprimare.

3 Ideal Sport autocolant Copii Design Wall Will Love

Celebre Player Sport din toate timpurile. Sport autocolante de perete pentru camera copilului pot avea diverse imagini de jucători celebru şi legendare. Puteţi alege fie un jucător sau să includă toate dintre ele pe imprimate. Copiii, de obicei, dragostea vedem icoana sport ca sursa de inspiratie lor. autocolante dvs. poate avea aceste portrete de jucatori de fotbal sau care au fotografii cu ei în timp ce joacă. Ar fi mai bine să ştii care dintre aceşti jucători copiii tai ar prefera.

Player Favorite şi Team. Una dintre cele mai bune moduri de a surprinde copiii dvs. este lipirea autocolantelor de perete de echipele lor favorite de fotbal şi jucători. Cu toate acestea, nu din moment ce este o surpriză, mai bine să-i întrebi. Încercaţi să investigheze secret. V-ar găsi, probabil, prin intermediul lucrurile în camera lor - au citit reviste de sport, tricouri fotbal pe care le deţin, sau fotografii pe care le păstraţi. Dacă nu se poate, doar de căutare online pentru echipe celebre şi jucători. Ai termina, probabil, cu Brazilia şi Italia - cu 5 şi 4 FIFA World Cup titluri, respectiv. Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Real Madrid, AC Milan şi Bayern Munchen sunt doar câteva dintre opţiunile pe care le au pentru echipe celebre Cupei Europene.

FIFA World Cup. FIFA World Cup este evenimentul sportiv cele mai vizionate din lume, conform statisticilor adunate de federaţie. Şi dacă copiii dvs. dragostea de fotbal, acestea sunt, probabil, la fel de incantati ca toată lumea de peste acest eveniment spectaculos. Din păcate, Cupa Mondială se întâmplă numai o dată la patru ani. Deci, lumina-te cu copiii tai lipirea autocolantului de perete printuri cu inspiraţie de design de la acest eveniment. Puteţi include fotografii din Italia Echipa naţională de fotbal, campion al Cupei Mondiale a avut loc recent în Germania. Inclusiv fotografii de jocuri efectivă este de asemenea mare.

Uşor de imprimare Sfaturi. Nu merge pentru orice fel de companie de imprimare, altele. Asiguraţi-vă că pentru a avea autocolante de fotbal de perete pentru camera copilului, imprimate numai de către compania de încredere. De asemenea, aminti mereu de faptul că icoanele cele mai faimoase sportive şi echipe de sport ", fotografii s-ar putea avea drepturi de autor. Trebuie să verificaţi dacă puteţi utiliza într-adevăr imagine sau nu. Pentru a fi sigur, puteţi căuta fotografii din surse Creative Commons.

No comments:

Post a Comment