Saturday, January 1, 2011

Autocolante de perete pentru afacerea dvs.

mass-media diferite sunt acum complet fiind utilizat ca un instrument de marketing, publicitate sau promovarea de către o mulţime de afaceri. Chiar şi cu popularitatea de internet, print, radio, televiziune şi publicitate sunt încă predominante. În loc de a fi învins de către internet, mass-media tradiţionale sunt încă mai continuă să progreseze.

Dacă în zilele vechi, forme populare de promoţii pe print include doar postere, pliante, brosuri, carti de vizita sau cărţi poştale, astăzi, materiale de format mare sunt de asemenea folosite, cum ar fi de vinil bannere, panouri, şi grafică de perete. printuri de format mare sunt materiale eficient de promovare din cauza dimensiunii lor uriaşe înnăscută care atrage cu uşurinţă atenţia clienţilor.

Grafica Design dvs. de afaceri "perete publicitate prin prezentarea cel mai bun produs sau peisaj de afacerea dvs. pe care aţi putea găsi. Dacă o agenţie de turism este de a crea propriile lor grafic perete, acestea pot prezenta cele mai bune de destinaţie pentru o vacanţă. De exemplu, să promoveze o plaja populara, sau pentru a atrage turistii iubitori de animale, de a promova peşti sau alte animale subacvatice. Pentru nevoi mari de imprimare de format, companiile pot avea acces întotdeauna servicii online de imprimare pentru o redresare rapidă a materialelor lor. O întoarcere-o zi de afaceri este foarte posibil pentru clientii care trimit în proiectele lor de dorit devreme.

Cu toate acestea, companiile nu sunt singurele care au nevoie pentru a comanda grafice perete. Exercitau grafică de perete cu amănuntul pentru uz personal este, de asemenea, posibilă.

grafica de perete pot fi imprimate pe material adeziv UV-acoperit cu capac mat, care este rezistente la decolorare. Clienţii pot alege din dimensiunile standard de 16 x 20 ", 18 x 24", 20 x 30 ", 24" x 36 ", şi 28" x 40 ", şi de la dimensiuni personalizate autocolant de perete cu o dimensiune maximă de 58 x 100 cm . Grafica sunt sigur de a stick la orice netedă şi plate pereţi, uşi, ferestre, sau de sticlă.

No comments:

Post a Comment