Tuesday, January 25, 2011

Decoreaza-ti Showroom cu o grafică Custom Wall Foto

Deşi dealership masina ta ar putea fi plin de vehicule superba care sunt suficiente pentru a atrage spectatori pentru a verifica afişează afară, tu liniştit nevoie pentru a decora showroom intreaga. Trebuie să-l facă mai interesant şi de neuitat pentru cei care sunt verificarea vehiculelor dumneavoastră.

Custom grafice perete fotografie sunt mari cand vine vorba de decorarea showroom-ul dvs. pereţi simplu, plictisitor. Acestea sunt autocolante de perete, care poate avea fotografii diferite ca design şi tipărite în dimensiuni mari. Aceste printuri pot fi aplicate pe suprafete plate, iar unele sunt detaşabile, astfel încât să nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la transferul ei, dacă doriţi să tweak decoratiuni de perete din cand in cand.

Idei decorative pentru Spice Up Pereti din showroom-ul tau Utilizarea Grafica Wall

grafice perete fotografie poate avea numele de marcă şi logo-ul ca proiectele lor. Un nume de brand mare şi luminos la pereţii va obţine cu uşurinţă observat şi aceasta este o modalitate buna de a genera amintim marca printre oamenii care intră sau vizitează showroom-ul tau.

Nu uitaţi să includeţi Sloganul afacerii tale si un titlu care să ateste de ce dealership masina ta este diferit şi ce valoare sau beneficii puteţi oferi clienţilor dumneavoastră. Ar fi cel mai bine pentru a avea aceste vizibil de la intrarea showroom-ul dumneavoastră.

Aceste printuri pot include, de asemenea, fotografii de înaltă rezoluţie de modele de autoturisme pe care le sunt de vânzare. Puteţi avea modele diferite masina pentru fiecare secţiune de ziduri pentru a reprezenta ceea ce clientii de modele-ar găsi, în special acea parte din showroom-ul tau. De exemplu, pereţii din spatele afişează de masini sport poate avea stickere de perete concepute cu fotografii de unul sau mai multe masini sport. De asemenea, un autocolant lipit de perete cu o fotografie a unei autostrăzi în spatele masinile care sunt pe ecran ar fi frumos.

Frumusetea de a folosi elemente grafice personalizate fotografie perete este că puteţi avea aproape orice design care îl doriţi. Trebuie doar să vă amintiţi că sunteţi decorarea showroom-ul tau si incearca sa creeze o imagine de brand. Astfel, fiind în concordanţă cu design-ul - asiguraţi-vă că acestea sunt în conformitate cu mesajul dumneavoastra de marketing şi se potrivesc cu tema generală a afişează. Exista companii de imprimare acolo, care ştie cum să-l imprimaţi online.

No comments:

Post a Comment