Monday, January 31, 2011

Nifty Postituri Wall face Nursery Decoraţii o Breeze

Noile mame si tati cauta pentru decor perete ieftin pentru pepinieră copil ar trebui să ia în considerare autocolante perete ca o opţiune de design. Decalcomanii da efectul de pictură murală, fără a fi permanent şi pe cheltuiala de a angaja un pictor profesionist. autocolante detaşabil sunt perfecte pentru parintii care iubesc ideea de a nu fi blocat cu un angajament pe termen lung la o temă cameră special, sau pentru chiriaşii care pot zip repede le stinge atunci când se mişcă fără nici un pericol pentru pereti.

stickere de perete sunt de două feluri: de vinil repositionable sau hârtie pre-lipite. Avantajele de vinil pe hârtie este că acestea sunt mult mai uşor pentru a elimina atunci când sunteţi gata să le ia în jos, şi ele pot fi mutate şi utilizat din nou cel puţin o dată. Plus, acestea oferă o mai mare flexibilitate în ceea ce în cazul în care acestea pot fi plasate în afară de doar pereti verticali - cum ar fi ferestre, uşi, oglinzi, plafoane, din metal sau orice suprafaţă netedă. autocolante pre-lipite de lucru foarte mult ca tapet standard şi trebuie să fie umed înainte de a închide, astfel încât lipici susţinător este activat. Îndepărtarea poate necesita o stripteuză şi unele decopertarea care poate deteriora pereti potenţial în cazul în care autocolanta a fost în loc pentru o lungă perioadă de timp. "

Uita-te pentru un autocolant făcut cu un vinil de calitate de calitate superioară, care este rezistent la UV, astfel încât să poată sta până la ani de agăţat într-o cameră luminoasă, însorită, fără decolorare. vinil lavabil face super usor sa le stergeti cu o carpa umeda ar trebui sa le degetele murdare murdare, de asemenea.

autocolante mari furniza mai multe stropi şi impactul decât cele mici si arata grozav pe un perete expansiv. autocolante Little poate arata într-un loc aglomerat, dacă nu utilizate cu moderaţie, şi va arata cel mai bine dacă grupate împreună sau într-un loc accent.

autocolante Wall vin într-o mare varietate de modele care va coordona cu orice temă pepinieră poti visa-te pe Facebook pentru bebelusul tau - totul, de la simple puncte, un carnaval circ colorat, sau un sistem elaborat potrivit castel pentru orice prinţesă devenire. Veţi găsi opţiuni de vinil cu singura culoare, pentru un aspect mai subtil, sau un curcubeu de nuante, cu o mulţime de detalii. Unii producători pot personaliza chiar un autocolant cu o fotografie care le furnizaţi.

Există într-adevăr există nici o limită la opţiunile care există pentru design camera cu decalcomanii de vinil, şi comoditatea de a pur şi simplu le pune pe peretii dvs. în doar câteva minute fără utilizarea de adeziv sau cuie oferă un confort de mare ca un pret rezonabil. Cel mai bun din toate, atunci când anvelopa de proiectare te dezbraci pur şi simplu l fără nici o mizerie sau tam-tam.

No comments:

Post a Comment