Tuesday, February 1, 2011

Decorati Stil Mobila Ikea Cu Decals Wall şi Postituri Wall

Frumusetea de a folosi decalcomanii pentru a decora mobila Ikea include:

Uşor de aplicat Decal pentru mobila Ikea de vinilos decorativos

Scoaterea grafic designer este uşor atunci când vine vorba de timp pentru a vinde

Puteţi schimba decalcomanii în mod regulat, în funcţie de stilul sau de sezon

Decalcurile sunt lavabile, care face curăţarea suprafeţei Ikea simplu

Cum de a alege dreptul de decalcomanii designer de perete şi autocolante de perete pentru mobilierul dvs.? Dimensiune: Vă recomandăm să alegeţi mai mici "truse" de decalcomanii pentru a aplica la elementul. Ai putea avea o temă, decalcomanii sau mai multe mai mici. Acest lucru va face cerere de suprafaţă grafic mai uşor. Finisaj: Decals veni în luciu sau mat. Prin alegerea decalcomanii, cu un finisaj mat, veţi obţine o mână pictate "mural" uite tip. Atunci când alegeţi luciu sunteţi în căutarea pentru o declaraţie. Preferinţa noastră este Matt, dar mare lucru despre decalcomanii-le promovează individualitatea-du-te astfel pentru el şi se potrivi stilului dvs.. Culoare: aceleaşi principii de a folosi culoarea în design interior se aplică la accesorii Decal. Fie alegeti culori neutre, complimente culori care se potrivesc cu restul schemei de culoare sau culori contrastante daca lucreaza bine cu decorul dumneavoastră. Un alt aspect este acela că decalcomanii poate privi minunat în aceeaşi culoare ca element de mobilier Ikea. De exemplu, dacă aveţi un alb raft Ikea. Achiziţionarea unui Decal în alb lucios va contrast textura şi prinde orice lumină disponibile în cameră. În mod similar, dacă aveţi un tabel de argint lucios, cu ajutorul unui designer de argint metalic Decal pe suprafaţă va arata absolut uimitor. Idei pentru decalcomanii pentru mobila Ikea: Există sute de idei pentru utilizarea decalcomanii perete sau grafice pe suprafata mobilier modern. Nu fi limitată de această listă, dar lăsaţi-o să vă inspire pentru a atinge înălţimi mari în decorarea interioarelor. Ikea Scaune

Se aplică decalcomanii cuvânt la spate sau sediul scaun. Cuvinte cum ar fi prietenii, râde. Mănâncă, bea.

Se aplică desene sau modele pentru partea din spate sau sediul scaun. Fancy a fi rege sau regină pentru o zi, loc o formă coroana Decal pe spătarul scaunului.

Ikea Mese

Decal nostru favorit este distractiv de a aplica o setare de vinil în tabel la partea de sus a mesei. Setarea Tabelul poate încorpora placemat, cutit, furculita, lingura, de sticlă. Acestea pot fi ornate setările traditionale sau moderne setările simplist Decal.

Bloc de cuvinte. Locul blocuri de cuvinte, unele cu susul în jos, lateral, etc pe masa pentru ca oamenii pot citi cu susul în jos.

Ikea biblioteca

Nu este suficient de cărţi? Pentru o idee distractiv şi interesant, utilizaţi un perete Decal pentru a decora partea din spate a raft. Fie direct pe perete sau de a folosi Decal direct pe mobila Ikea.

Aduce natura in casa de draping o viţă de vie de perete Decal peste marginea biblioteca Decal IKEA.

Bucatarii

Utilizaţi o bancă mic dejun ca o pânză şi se poate utiliza wallquotes sau decalcomanii perete pentru a decora parte a acesteia.

Locul citat de perete preferat pe partea din faţă a dulapurile de bucatarie Ikea.

Du-te retro, cu decalcomanii de pahare de cocktail anilor '60 şi Shakers aliniat în faţa unui dulap de depozitare ochelari.

Băi

Face duş vă o declaraţie cu un perete Decal de păr stil Medusa ambalaj în jurul cadrului duş. Sau pur şi simplu du-te natural, cu o viţă de vie Ivy.

Alb dulapuri Ikea poate fi decorat cu decalcomanii de perete rustic, care sunt distractive pentru baie.

Sau du-te franceză şi a seta o temă parizian Decal. Se pune un Turnul Eiffel Decal perete pe peretele din spatele oglinzii, sau pe uşa de la baie.

Nu uitaţi că Decalcurile de perete sunt impermeabile şi rezistente la intemperii, astfel încât să puteţi decora interiorul căzi de baie si cabine de dus cu design Decal.

Ikea Mobilă dormitor

Ascunde birou de studiu în colţul din dormitor, acordându-i fie dungi de animale sălbatice, o explozie de flori sau de a folosi doar cerc simple forme pentru a decora biroul Ikea.

decalcomanii de perete sunt un mod distractiv de a imbraca o oglindă Ikea. Opta fie pentru o selecţie de citate perete emotive sau pur şi simplu decora marginile cu numele de oraşe de capital din întreaga lume pentru o mai cosmopolite simt.

Exista o multime de idei mari pentru decorarea mobilier Ikea folosind decalcomanii de perete, asa ca proiectarea astăzi şi autocolante amintiţi-perete sunt amovibile, astfel încât să puteţi schimba aspectul dvs. oricand! Decorare pentru obligaţia de fobica!

No comments:

Post a Comment