Tuesday, February 15, 2011

Noţiuni de bază Postituri Off Usi de Acasa

Când sunt de vânzare casa dvs. aveţi nevoie de acasă să fie prezentate în sale cele mai rafinate. Cu toate acestea, dacă aveţi copii, sunt sanse le-au făcut unele daune pereţilor. Dacă aveţi copii, atunci poate ştiţi cum este să aibă autocolante şi decalcomanii pe zidurile tale si usi dumneavoastră. Acest lucru poate fi foarte frustrant pentru tine, ca un părinte atunci când doriţi să păstraţi casa dumneavoastră căutaţi îngrijite şi curate pentru vânzare. Acest articol va explica cum se pot elimina aceste decalcomanii pentru uşile în casa ta, fără stres şi fără o mulţime de efort.

? Incepe prin a te obtinerea unor WD-40. Ai nevoie de spray WD-40 pe Decal şi acesta trebuie să fie foarte umed atunci când o faci. Decal trebuie să fie saturat cu acest produs.

? Ia un raclete vopsea şi de a lucra sub ea a Decal. Tu nu va avea nici o probleme cu Decal sa se ridice de pe uşa de perete sau în cazul în care autocolantul este complet saturate de WD-40.

? Odată ce aveţi de cele mai multe de pe Decal de uşa de perete sau va trebui să obţineţi o cârpă umedă spălaţi cu apă caldă cu săpun pe el.

? Ştergeţi zona curată, în scopul de a obţine WD-40 off a uşii sau perete. Acest lucru va ajuta, de asemenea, aveţi orice fel de lipici din off Decal a suprafeţei, de asemenea.

Nu trebuie niciodată să încerce acest lucru într-o zonă deschisă de acasă până când l-au testat într-un colţ ascuns de casa ta. Vrei să asiguraţi-vă că nu sunt de gând să faci orice daune la suprafaţă în timp ce utilizaţi WD-40. Acest lucru este foarte important să vă amintiţi dacă aveţi în vedere utilizarea acestuia pe suprafetele vopsite.

No comments:

Post a Comment