Monday, February 7, 2011

Autocolante de perete pentru un studio de design grafic

Graphic design nu are limite sau limite. Acesta este motivul pentru studiourile de design grafic sunt birouri cu adevarat creative si dinamice. Aceste tipuri de birouri a încuraja angajaţii să visezi cu ochii deschisi, cred că scos din cutie şi amploarea înălţimile de imaginaţia lor prin crearea unui mediu care le permite să facă exact acest lucru.

Un mediu popular că graphic designeri studio de design pot folosi pentru a exprima etosul studioului de design este folosirea de autocolante perete sau autocolante de vinil. De perete sau fereastră autocolante de vinil pot fi creativi fără a rupe buget. Pentru un studio de design grafic la început, producerea si utilizarea acestor etichete sunt, de asemenea, uşor şi convenabil cu ajutorul unei imprimante online autocolant vinil. Mai jos sunt idei cu privire la motivul pentru autocolante de vinil poate lucra ca elemente grafice studio de design.

desene o Postituri sunt nelimitate-Ce modalitate mai bună de a arăta off birou un studio de design grafic, decât să le tipărească după cum autocolante şi stick-le în jurul biroului? imprimante Online permite clientilor pentru a încărca orice desen pe site-ul lor. dimensiuni autocolant poate fi, de asemenea, alese dintr-o gamă de 16x20 cm pana la 58x100 cm. Dimensiuni personalizate pot fi, de asemenea, imprimate. imprimante Online se aplică de apă şi UV acoperire fade-dovada de autocolante.

Produsele pot fi livrate o cât mai curând la o zi dupa grafica-perete, stickere de perete şi se agaţă fereastră pot fi uşor tipărite şi de la sol livrate gratuit fără taxe suplimentare de manipulare. Obligă, de asemenea, pot veni, de asemenea, la fel de repede ca doar o zi mai târziu. Clienţii nu sunt obligaţi să dispună mai mult decât au nevoie de cât mai imprimante online pot imprima de la una la 50 de bucăţi, cu nici o taxă minimă. imprimante Online oferă, de asemenea, valoarea pentru alte servicii, cum ar fi bani dovezi liber digital de autocolante sau liber pe hard livrare dovada copie la casele clienţilor sau birouri.

Autocolante o sunt reutilizabile şi repositionable - autocolante Postituri şi de vinil, nu trebuie să fie permanentă. Aceste materiale sunt, de asemenea, o dovadă de eroare. adezivi de vinil sau autocolante de perete poate fi îndepărtată uşor şi repoziţionate în consecinţă.

No comments:

Post a Comment