Tuesday, February 8, 2011

Mickey Mouse Postituri Wall Aduceţi magia Disney în dormitorul copilului tau

Dacă doriţi ceva distractiv şi interesant pentru camere de copilul tău, atunci Mickey Mouse autocolante de perete poate fi exact ceea ce cauţi. Decorarea cu aceste decalcomanii perete Mickey Mouse vă permite de a le plasa pe pereti, mobilier, la cutii de jucărie sau chiar plafoane, în cazul în care animat gândit de Mickey, Minnie, Goofy si gasca va menţine compania dvs. copii.

Lucru despre aceste decalcomanii perete copii este că ei sunt de vinil, ceea ce le face uşor de îndepărtat, să le ia în jos atunci când copiii dvs. să obţineţi prea batran pentru Mickey, sau pentru a le repoziţiona pe o schimbare cameră sau redecorarea weekend. Aceste Decalcurile de vinil de perete sunt foarte bune pentru orice copil, deoarece acestea sunt dure şi lacrimă liber.

Acestea nu sunt permanente si nu necesita gauri bandă sau ştanţat în zidurile tale cu pioneze cum ar fi afişe sau fanioane face, şi aceste decalcomanii detaşabile de perete sunt rezistente la pete şi nu lasă nici un reziduu în urmă, astfel încât să le pot folosi pentru decorarea pentru un partid, sau locuinţe temporare, cum ar fi casa unei rude. Aceste Mickey Mouse autocolante de perete va fi cu siguranţă un punct focal al camerei.

grafica de perete sunt perfecte pentru copiii care iubesc Mickey Mouse, şi care nu, cu adevărat? Mickey a fost în jur de 1928 şi a devenit un simbol pentru magia Disney de atunci. decalcomanii de perete pentru copii poate fi un memento de un film Disney, care au privit, sau o excursie la Disney Land sau Disney World, pe care veţi dori să rămână în amintirile lor, pentru o lungă perioadă de timp.

Mickey si gasca simbolizează copilărie şi de distracţie, precum şi magia de imaginaţie într-un mod care nu altceva, şi a adus Disney de la un studio de animaţie la unul dintre cele mai mari conglomerate din lume, cuprinzând emisiuni de televiziune, filme, cărţi, jucării şi parcuri tematice, precum şi paradele cu personaje Disney din întreaga lume.

aplicatii de perete sunt un memento mici de magie a lui Mickey Mouse, şi restul de caractere. Aceste stickere de perete Mickey Mouse sunt de asemenea disponibile în multe din celelalte personaje mult iubit Disney, cum ar fi Minnie, Pluto, Donald, Daisy, Goofy şi mai mult, cu personajele principale completate cu cele din filme precum "Frumoasa si Bestia, Aladdin, alb şi Dumbo Snow.

În plus, puteţi obţine aceste stickere de perete Mickey Mouse în Disney pentru copii, precum şi cu bebelusul Mickey si Minnie, Donald pentru copii şi Daisy şi Pluto copil şi Goofy. Pune-le pe perete sau tavan de pepinieră dumneavoastră şi copilul dumneavoastră va avea ceva colorat şi distractiv să se uite în timp ce joacă în Stabulaţie liberă sau de stabilire în pătuţ.

Puteţi obţine, de asemenea, mai multe tipuri, dacă nu vrei să mergi cu autocolante perete Mickey Mouse. Există mai multe tipuri disponibile mai multe, dar Mickey este distractiv, şi fiecare copil stie cine Mickey, Minnie, Goofy si gasca sunt. Aceste autocolante de vinil de perete sunt un mod distractiv şi în condiţii de siguranţă şi curat pentru a face orice cameră prind viaţă cu magia Disney.

No comments:

Post a Comment