Saturday, January 29, 2011

Incredibil Postituri Outer Space Wall

Outer Space ... este visul oricarui băieţelului. De ce nu face acest vis o realitate cu stickere de perete spaţiu exterior, picturi murale de vinil şi decalcomanii demontabil care transforma peretii din camera lui într-o galaxie de stele pline de aventură? Nimic nu ar putea fi mai simplu decat folosind coji de fructe şi stick decalcomanii exterior spaţiu pentru a crea picturi murale uluitoare perete plin cu nave de rachete, planete, astronauţi şi nave spaţiale. Astfel de magazine online minunat ca autocolant Wall Outlet transporta o mare selecţie de autocolante de perete exterior spaţiu, decalcomanii, si picturi murale - şi cu transport gratuit pentru a boot!

Spaţiu-tematice camere pot fi unele dintre cele mai dramatice decor perete şi incitante există. Puteţi începe camera astronaut mica ta e pe dreapta de pictura un perete intreg o culoare să semene cu imensitatea spaţiului. Nu numai ca aceste lucruri deschide-te, dar lasă loc pentru toate stele albe, colorate planete, nave spaţiale şi covârşitoare el ar putea dori vreodată. Utilizarea de astăzi stabileşte exterior autocolant spaţiu de perete, puteţi găsi un spaţiu-tematice decalcomanii vinil perete în fiecare forma si marime. Aceste perete coaja de autocolante pe dreapta şi dezlipirea, cu nici un lipici sau adeziv, şi lăsând nu mizerie sau reziduuri lipicioase spatele. Astfel de perete exterior decor spaţiu pot fi scoase şi repoziţionate de unul sau mica ta, creând scene diferite interplanetare, galaxii, sisteme solare sau fiecare şi de fiecare dată.

Şi de la picturi murale astronaut la decalcomanii perete nava panoul de control, decor NASA perete tematice este disponibil pentru a vă pune putin dreptul de călătorie în spaţiu scaunul pilotului. Autocolante perete exterior spaţiu veni în teme galaxie fereastră spaţiu, dând iluzia de a privi pe fereastră a unei nave spaţiale şi vadă tablouri colorate ale planetelor şi a sistemelor de stele. Câteva plasate strategic hublouri şi control stickere de perete panoul de mai târziu, şi băiatul tău mic se execută nava proprie ... de la confortul de dormitorul lui!

Spaţiu pereţii de transfer autocolante sunt de asemenea disponibile, în foarte realist perete de vinil imprimări de înaltă calitate. Lansarea unul dintre aceste decalcomanii superbe pe fundalul unei aplicatii planetei colorate, şi peretele copilului dumneavoastră brusc devine o aventură spaţiul cosmic. Întregul sistem solar pachete sunt disponibile ca autocolante perete exterior spaţiu şi decalcomanii, oferindu-vă şi băiatul tău mic posibilitatea de a decora pereţii lui cu imaginatia ta. Lasă-l să loc aceste stele, comete, lunile şi OZN-uri oriunde vrea el - de peste si peste la continut inima lui mica lui! Supliment picturile murale de perete cu aplicatii mai mari sau mai mici, coji de fructe şi stick decalcomanii pentru accentul scena spaţiul cosmic.

Şi nu vă bazaţi doar pe autocolantele de perete exterior spaţiu pentru a crea întreaga tematică a camerei ... când nu puteţi adăuga unele atinge uşor de finisare. A construi o nava spatiala model sau de transfer de la si atarna din tavan, până împotriva pictură murală pentru un efect. Magazin în jurul pentru unele exterior simple spaţiu-decor tematice. Prin adăugarea doar câteva spaţiu-tematice mobilier pentru camera în care te da cu adevărat să iluzia de a fi în spaţiul cosmic şi explorarea că frontiera finală.

În final, pentru a primi copilul implicate în procesul de decorare. El va fi sigur de a avea o explozie, şi uşor de utilizat cu coji de fructe şi stick decalcomanii de vinil de perete, ambele din voi nici măcar nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la greşeli. Bucuraţi-vă de a crea propriul univers cu stickere de perete exterior spaţiu, şi asiguraţi-vă că să se distreze!

No comments:

Post a Comment