Monday, January 3, 2011

Dinozaur Postituri Wall a crea o lume preistorice în's Child dvs. Modern Dormitor

Dacă vă place decalcomanii perete şi aveţi un băieţel - sau un băiat de orice vârstă pentru care contează, atunci s-ar putea iubi doar autocolante dinozaur perete. Acestea sunt autocolante de perete de vinil, care sunt uimitoare, deoarece acestea se desprind cu uşurinţă, nu lasă reziduuri în urmă şi sunt ieftine şi vin într-o varietate de modele. Dinozaur decalcomanii de perete sunt decalcomanii de perete pentru copii care pot veni în fie adevărat pentru că grafice perete viaţă caracteristică dinozaurii diferite, sau tipul drăguţ de pluş pentru copiii mai mici.

Indiferent de caz, copilul este sigur de a iubi aceste ziduri copii decalcomanii. Lucru despre aceste decalcomanii perete amovibil este că acestea sunt realizate din vinil si nu necesita lipici, bandă sau un spate lipicios care lacrimile de pe fundal, sau panouri dumneavoastră. Vinil autocolante de perete sunt mod de a merge pentru orice parinte care se gandeste la decoratiuni de perete.

Ei vin, de asemenea, într-o varietate de stiluri. Dacă băieţel place Dinos atunci poti sa-l Dinosaur Wall Decals Dacă aveţi o fetita, poate doriţi să ia în considerare altceva, cum ar fi decalcomanii de perete Disney, cai sau orice fetita ta este interesat Pentru un băiat cu toate acestea, vă nu poate merge în neregulă cu stickere de perete de dinozaur, deoarece baietii dragoste dinozauri.

Aceste aplicatii de perete caracteristică diferite rase de dinozauri disponibile, cum ar fi autocolante Triceratops dinozaur perete. Trike a fost un ierbivor, în sensul că au mâncat plante şi alte foilage comestibile, mai degrabă decât de carne, care a existat pe parcursul a doua parte a perioadei Cretacic. Aceste Dinos mijlocii a avut trei coarne, ca parte a structurii lor faciale, precum şi un volan blindate. Având în vedere că a fost un ierbivor Trike se crede că au fost coarne un mecanism de aparare.

Euoplocephalus a fost un dinozaur quadrupedal care, de asemenea, a existat în aceeaşi epocă ca Stego, şi a fost, de asemenea, un ierbivor. Acest lucru a fost Dino armată coveredin de la cap la coadă, şi coada în sine featured un club de a folosi împotriva carne de alimentaţie vecinii. Numele său se pronunţă Yoo-Oh-Ploh-Seff-Uh-mai puţin. Euoplocephalus autocolante de perete de dinozaur, deoarece sunt foarte bune Euoplocephalus nu obţine cât de mult respect ca el ar trebui.

Un alt favorite din decalcomanii perete dinozaur si grafica de perete este Stegosaurus. Acest erbivor a fost acoperit de un set complet de armura placari şi piroane, pe care-l protejat de prădători. The Stego de fapt, a existat în perioada Jurasicului, circa 150 de milioane de ani în urmă şi măsurate 30 de picioare în lungime.

Unul dintre vecinii Stego în perioada Jurasic a fost Apatosaurus. Uneori, acest dinozaur este cunoscut sub numele de Brontosaurus, dar acest lucru este sinonim acum depăşite. Acesta a fost un alt ierbivor, cu un gât extrem de lung (pentru a ajunge la foilage ridicate) şi o coadă lungă care a fost utilizat pentru cauzarea un crack ascuţit pentru a speria animalele de pradă, precum şi echilibrul gâtul său nefiresc de lungi.

Să nu uităm carnivore! The Tyrannosaurus şi Raptor sunt, de asemenea, favorite în decalcomanii perete dinozaur, T-Rex care deţine titlul de cel mai mare carnivor pe teren din toate timpurile. The Velociraptor şi T-Rex, atât a existat în Cretacic târziu. Aceste Decalcurile dinozaur de perete sunt distractive de învăţământ, şi va lumina pentru orice dormitor pentru aproape orice baiat de varsta.

No comments:

Post a Comment