Thursday, December 9, 2010

Star Wars Wall Postituri sunt o forţă de a fi socotit cu

Dacă aveţi un băiat sau o fată care ştie că fiecare linie Yoda spune în Empire Strikes Back, sau care are o colectie de figurine de acţiune din toate filmele Star Wars, atunci acest articol despre Star Wars autocolante Wall este pentru tine. Concret veţi afla despre beneficiile de decalcomanii perete copii ca termenul lor de valabilitate, teme decor, şi modul în care inspira. Veţi şti de dată când termina de ce va trebui să adăugaţi elemente grafice perete pentru dvs. listă de cadouri pentru copiii dumneavoastră.

Star Wars este o sursă de inspiraţie pentru generaţiile

Îmi amintesc încă iese din teatru după ce a văzut Stele Wars pentru prima dată ca un copil. Acesta a fost cel mai bun lucru care l-am văzut. Am fost total inspirat de caractere. Am pus tot felul de postere despre Star Wars.

Astăzi, decalcomanii de perete pentru copii au înlocuit afişele din trecut. Ca un copil după ce a văzut Stele Wars pentru prima dată, mi-ar fi dat nimic pentru mai mult de decalcomanii perete viaţă de vinil de C3PO şi chewy. Şi dacă copiii dumneavoastră sunt la fel de inspirate ca am fost, ei vor prea.

Decorarea Utilizarea Force

Copiii dvs. ar putea fi tentaţi să încercaţi unele trucuri minte Jedi pentru a muta grafica lor perete dintr-un loc in camerele lor la altul. Cu toate acestea, metoda recomandată este de a utiliza linie, tub si cu role, care a venit cu decalcomanii dvs. de perete Star Wars să-l ia în jos şi pune-l înapoi din nou.

Cel mai bun lucru este însă că decalcomanii amovibil de perete au un suport adeziv scăzut, care este proiectat pentru a le permite să fie luate în jos şi a pus inapoi din nou în mod repetat. Deci, în orice moment copiii dvs. doriţi să rearanja camerele lor, nu este nici o problemă să se deplaseze grafica lor de perete.

Noţiuni de bază o temă întreg decorare merge este unul dintre punctele forte ale acestor decalcomanii. Adăugarea unei imagini de Darth Vader sau Boba Fett la ansamblul lor din Star Wars foi, seturi de pătură şi sub Roos este o modalitate foarte bună de a rotund afară de colectare.

Forţa este puternică în Decals Star Wars Wall

Dacă ai de gând să obţineţi un cadou mare ca aceste vrei să ştii că vor fi capabili să stea până la orice acţiune de lupte război clona că acestea ar putea fi aruncat în. Şi ei vor. decalcomanii de perete pentru copii sunt fabricate din vinil durabil, care sunt rezistente la zgârieturi şi uzură. Şi ei sunt rezistente la decolorare, de asemenea, să stea până la unele lumina directă a soarelui.

Sunt, de asemenea, uşor de a avea grijă de. Dacă ei nu vedea o acţiune lupta cu orice murdărie sau alimente, nu vă faceţi griji. chiar a lua un moale şi umedă uşor cârpă şi ştergeţi-le în jos uşor. Ia o cârpă moale şi uscată doilea ca un vechi T-shirt şi ştergeţi-le în jos pentru a le usca. Si tu esti bine să plec.

Poate forţa să fie cu tine ... Pereţi şi dvs.

Deci, acum, ştiţi ce veţi obţine atunci când vă prezenta copiii cu unele grafice de perete de-al lor. Veţi obţine un plus binevenit pentru decor camera lor, sursă de inspiraţie pentru anii care vor veni, si decoratiuni unic dimensiunea de viaţă care va sta de-a lungul anilor la uzura pe care copiii antena afară.

Şi veţi primi, fără îndoială, un lucru mai mult - unii copii destul de fericit!

No comments:

Post a Comment