Thursday, April 7, 2011

Autocolante de perete - Decor de perete detaşabil

Au fost capricii diferite pentru decor perete în ultimul deceniu. In anii '90, a fost stenciling zid şi înainte că era tapet. Ambele din aceste opţiuni au fost foarte opţiuni permanent decor şi atunci când vine vorba de decorarea o cameră care este cel mai probabil va fi schimbarea într-un an sau doi, aceste opţiuni nu sunt ideale.
În loc de lipire hârtie la zidurile tale, care este practic imposibil să se îndepărteze mai târziu în viaţă sau pictura pe zidurile tale, există o altă opţiune disponibilă pentru tine. De exemplu, puteţi încerca o metodă nouă şi contemporană de autocolante decor perete numit. Acest tip de decor perete amovibil vă permite o flexibilitate mult mai mult mai târziu în viaţa de o camera special în casa ta.

Există mai multe cazuri în viaţă, atunci când va fi decorat-o cameră care nu este neapărat va avea acest decor aceeaşi pentru o perioadă lungă de timp. De exemplu, ai avut doar un copil nou, astfel încât să vrei să faci grădiniţă copilul nou într-un drăguţ Winnie the Pooh sau alte design de personaje Disney. Deci, tu picteze pereţii şi a pus un tapet de frontieră, sau faci întreaga cameră în Winnie the Pooh tapet. Sau, poate faci o pictură murală întreg de "Suta de Acre Wood" în vopsea de pe perete. Dar, ce faci atunci când băiatul tău mic sau fata decide că acestea sunt mult mai interesaţi în Transformers sau Barbie? Ai rip jos tapet şi speranţa că vă puteţi salva zidurile tale? Nu te acoperi cu vopsea vopsea mai mult?
În loc de a fi nevoie să vă faceţi griji despre revopsire pereţi sau rupere în jos tapet, ai putea face viaţa ta şi de decorare mult mai uşor pe tine. Aveţi mai multe opţiuni cu decor de perete detaşabil, sau autocolante de perete. Acest decor de perete amovibil este disponibil în toate desenele copilului tau preferat. Aveţi, de asemenea, opţiunea de picturi murale, astfel încât nu este nevoie de pictura, nici nu este un artist. Puteţi alege dintr-o mare varietate de frontiere şi decor precum şi alte. Dacă copilul dumneavoastră este un fan al Disney, auto-stick aplicatii perete vă oferă cu un număr diferit de Disney şi Pixar de caractere pentru a selecta din. Toate sunt uşor de a pune şi a făcut din vinil grele pe care le pot coji de fructe şi stick ori de câte ori dorinţa.
Pe masura ce copilul creste, schimba gusturile lor. Ei se bucură de o varietate de desene animate diferite, filme, şi chiar echipe sportive. Ei vor dori, probabil, chiar pentru a schimba decorul camerei lor o dată la doi ani sau cam asa ceva. Acest lucru nu se poate obţine numai foarte scump pe tot parcursul vieţii lor, dar este un proces consumatoare de timp pentru a picta, vopsi şi tapet aceeaşi cameră în mod repetat. decor perete detaşabil face mai uşor pentru ei pentru a decora camera lor. Cu decor de perete amovibil, puteţi oferi copilului dumneavoastră cu un perete gol şi unele stickere de perete şi lăsaţi-le au la el. Puteţi găsi chiar şi planşe de perete cu autocolant de creştere, astfel încât să puteţi urmări creşterea copilului dumneavoastră fără a trebui să scrie pe pereţi sau să facă în fantele uşii.
Unul din multe beneficii de decor perete este că nu trebuie să vă faceţi griji despre autocolantele de perete lăsa reziduuri. Ei stick la aproape orice suprafata plana în camera lor, care permite copiilor dvs. să fie la fel de creative ca doresc. Copilul dvs. poate schimba camera de zi cu zi, dacă doresc. Cu frontierele, picturi murale, si aplicatii de a alege de la, ei vor avea flexibilitatea de a nu numai ceea ce modele vor, dar ele pot decora orice mod doresc.http://www.autocolantperete.com/culinar/dulciuri/ciocolata.html
În plus, ele pot crea un photomural unic de fotografii de pe perete lor, precum. Acestea sunt decor de perete detaşabile, care vă oferă diferite opţiuni, inclusiv buzunare perete şi rame foto. Acestea permit copiilor dvs. pentru a încadra fotografiile de ei, prietenii lor şi de familie peste tot zidurile lor. buzunare perete le ofere o modalitate de a stoca toate martisoare lor mici sau elemente afişate pe pereţi - .
Dacă sunteţi interesat de o cale mai usoara de a decora şi a ţine pasul cu gusturile copilului tau decorul în continuă schimbare, puteţi ţine pasul cu ei, prin utilizarea decor perete amovibil. decor de perete detaşabil nu costa mai mult decât ceea ce v-ar plăti pentru tapet sau vopsea. Este un mod accesibil de a decora şi puteţi reutiliza decalcomanii perete pentru până la doi ani sau mai mult.

No comments:

Post a Comment