Tuesday, April 19, 2011

Crearea unui Nursery Frumos şi unic, cu Decals Wall detaşabil

Fie ca familia ta se asteapta la o micul print sau printesa, crearea de ziduri frumos şi unic cresa este acum la fel de usor ca 1-2-3. Peel şi stick decalcomanii perete amovibil vă permite să creaţi o pictura murala minunat fără o mulţime de muncă şi bani. De la design care includ masini si camioane, avioane de epocă, ABC-ul, castele prinţesă, şi chiar Thomas decalcomanii tren la murale mai mare pachet de mega Decal puteţi crea orice aspect vrei, care pot fi mutate cu uşurinţă în jurul sau eliminate toate împreună, atunci când micuţul tău devine mai mari şi este gata pentru un nou look.

Nu sunt sigur daca esti cu un baiat sau fata? Check out mare varietate de animale pentru copii, care sunt perfecte pentru orice mic unul. Cel mai bun aspect al decalcomanii de vinil este că ele nu vor afecta peretii atunci când este momentul să redecoreze. Ele nu lăsa chiar şi o reziduuri lipicioase în spatele pe pereti. Deci, dacă nu sunt doar în starea de spirit a vopsi din nou zidurile tale, nu veţi avea nevoie să trageţi vopsea perie ca tine ar fi cu o pictat-on murale. Încercarea de a vopsi peretii nu este cel mai usor de sarcini mai ales cu unul mic care vrea să fie peste tot sunt.

Aceste stickere de perete vor merge pe orice suprafaţă plană, netedă uscată astfel încât să puteţi decora chiar mobila, usi, ferestre, şi mai mult. Aceste decalcomanii coaja şi stick nu sunt recomandate pentru suprafete delicate cum ar fi suprafeţele texturate sau wallpapered fi aşa de sigur pentru "stick" cu netede, plane, şi atunci când neporoase decorare. Când aţi terminat cu ei, pur şi simplu le aplicaţi din nou la o foaie de linie originală şi acestea pot fi refolosite în altă cameră la o dată ulterioară sau chiar dat la altcineva pentru a decora pepinieră lor sau dormitorul copilului. Faptul că aceste autocolante copii sunt atât de uşor de utilizat, a le face mare pentru chiriaşii ale căror proprietari nu le vor revopsire pereţi sau punerea găuri în pereţi să stea decoratiuni.

No comments:

Post a Comment