Saturday, April 2, 2011

Pepinieră Decals Wall - da un aspect Jungle Creative la Dormitor bebelusul cu Postituri detaşabil

Creaţi o cameră decorative pentru bebelusul tau pentru a aduce caldura ludic de animale junglă, fluturi, şi peisaj cu decalcomanii perete pepinieră în special făcute pentru copil. Modele de fundaluri din trecut au fost foarte murdar şi lipicios şi a fost foarte dificil pentru a le elimina o dată aplicat. Cu toate acestea, noile tipuri de autocolante de perete amovibil sunt foarte uşor de aplicat şi elimina în funcţie de nevoile dumneavoastră. Le puteţi repoziţiona cu uşurinţă, de asemenea.

Tigru, leu, maimuţă, elefant şi pot veni la viaţă cu detalii colorate, cu unele stickere de perete pepinieră. Fathead, Wall Arte Candy, Wall POP şi Sarbatoreste Express toate decalcomanii calitate perete fabricarea si aplicatii care pot oferi luminozitate şi animaţia în camera copiilor dumneavoastră ". Puteţi face cu adevărat vesel şi creativ, deoarece acestea sunt disponibile în diverse teme şi sunt ieftine. Atunci când copilul creşte într-un copil şi apoi într-un băieţel, este uşor să înlăturaţi şi să înlocuiţi decalcomanii cu nici o mizerie de peste stânga.

decalcomanii de perete pentru camera copilului vin sub forma de coaja, picturi murale, şi stick aplicatii, şi chiar ca o singură cerere transferuri. Multe dintre pepinieră pachetele disponibile au mai multe imagini de mari concepute pentru a vă crea propriul decor de perete. Acestea oferă flexibilitate, deoarece puteţi să le aranjaţi în funcţie de imaginaţia şi creativitatea. Puteţi alege, probabil, o temă mare, temă dinozaur, tema Disney sau din multe alte seturi mai mare decât viaţa.

Puteţi face se amestecă şi se potrivesc cu decalcomanii perete pepinieră pentru a crea o cameră de vis pentru copilul tau. Puteţi include fauna, flora, fluturi, nori, animale sălbatice, şi orice altceva care stabileşte starea de spirit pe măsură ce intră în sală. Jungle teme sunt foarte populare la momentul cu animale copil şi culori strălucitoare. Nojo Jungle Bebelusii Wall Decals sunt cele mai populare. Aceste perete minunat şi autocolante plafon pot fi reutilizate şi puteţi aranja doar despre el în funcţie de gusturile dumneavoastră şi gustul.

Decalcomanii copil perete va permite cu libertatea de pansament până camera copilului în conformitate cu orice fel de temă pe care le au în mintea ta. Acestea sunt disponibile într-o varietate de teme, de la animale realist la forme de desene animate. Puteţi crea pădurea întunecată din Africa sau vă puteţi dezvolta blândă, mai uşoare, decoruri de perete jungla care ar fi perfectă pentru un decor pepinieră copil.

Există mai multe seturi de litere ale alfabetului, de asemenea, disponibile care pot fi coordonate cu imagini, astfel încât să puteţi adăuga propriile dvs. cuvinte de inspiratie pentru copil să mă trezesc în fiecare dimineaţă la sau să scrie numele lor pentru ei să înveţe. imagini Cuvintele şi copilul, de asemenea, arata grozav in joaca pentru băiatul tău sau fată.

La configurarea pepinieră dumneavoastră, puteţi alege o temă bazată pe TV preferate sau personaje de desene animate pentru cei mici cum ar fi Spongebob, Dora, Camioane Tonka, Bears Care sau poate mai multe imagini blând copil cu culori moi, sau poate o camera mai mult calm pentru dvs. fetiţă şi alegeţi decalcomanii de flori roz, zane si fluturi.

Pepinieră decalcomanii de perete şi autocolante amovibil de asemenea, veni într-o gamă de creaturi jungla cele mai uimitoare ca gorilele, zebre, lei, elefanţi, tigri şi. Creaţi atârna-vie jos zidurile de dormitor bebelusul sau de design o umbrelă de stufoasă, cum ar fi copaci în apropierea frontierelor tavan. Puteţi folosi toate imaginaţia creatoare si design dormitorul copilului dvs. într-un mod foarte unic, ştiind că, dacă aţi făcut o greşeală puteţi deplasa cu uşurinţă de proiectare.

No comments:

Post a Comment