Monday, April 18, 2011

Removable Copii Wall Decor

Vrei să renască, peretii dormitorului copilului tau, dar având încă flashback-uri coşmar despre eliminarea tuturor că 70 tapet? Uite, nu mai departe, deoarece decor perete amovibil poate fi doar răspunsul pe care îl căutaţi.

În pereţii trecut, decorare implicat lipirea de coli de hârtie, care au fost practic imposibil să se îndepărteze. Nu numai că, dar au fost la fel de imposibil să se alinieze. Painted picturi murale au devenit populare pentru un timp, dar au nevoie de o mulţime de muncă şi un grad bun de talent artistic. Mulţi oameni folosit şabloane pentru a încerca să realizeze o calitate profesională, dar în cele din urmă aţi fost lăsat cu o mulţime de efort pentru ceva care copilul dumneavoastră poate creşte de obosit foarte repede.

Aceste zile, decalcomanii perete de vinil vin în toate formele şi dimensiunile. Wall decor şi tehnologia de imprimare a fuzionat pentru a crea produse de mare, încât sunt pline de culori vibrante. Cel mai bun de toate, acestea sunt uşor de aplicat şi desprinde zidurile tale la fel de repede - fără a lăsa lipici, reziduuri, sau urme ale unei mărci în spatele. Acest avantaj singură ar fi meritat, dar apoi factor în modul în care nestatornice şi schimbarea gusturilor unui copil poate fi ... şi că, atunci când îţi dai seama cât de important este de a obtine decor perete amovibil.

Şi aceste tipuri de autocolante de perete şi decalcomanii nu sunt doar pentru copii, fie. Multe soiuri de decor perete amovibil sunt produse pentru camera de zi şi de spaţii de locuit pentru adulţi. Unele picturi murale foarte detaliate de perete şi creaţii autocolant poate transforma sufrageria dvs. într-o pădure adâncă, o gradina trandafir-umplut, sau o fereastră cu vedere spre un lac frumos. magazine online ca autocolant Wall Outlet are sute de opţiuni atunci când vine vorba de decor perete detaşabil, şi care le oferă pe toate produsele lor.

Peel şi Stick aplicele de perete poate fi aplicat la zidurile casei dvs. la fel ca decalcomanii de vinil, fie împreună pentru a compliment o pictura murala de perete sau de ele însele. Mergând pe fără lipici sau pastă, aceste decalcomanii detaşabil poate fi folosită pentru a molid, până la accesorii, dulapuri, rame de oglinzi, şi oriunde în altă parte vă puteţi gândi. frontierele detaşabil de perete sunt de asemenea disponibile, şi pot fi utilizate în orice cameră a casei.

O altă idee recentă pentru decor perete detasabil a fost inventarea suprafaţă tabla. Acest produs fantastic poate fi aplicat la orice suprafata neteda si apoi scrise pe, cu creta normal, la fel ca în cazul în care ar fi fost o tablă. Palmă unul pe frigider şi Scribble lista de cumparaturi, sau un loc pe perete cameră de cămin şi se lasă o notă pentru colegul tău de cameră. Posibilităţile de chalkboards de perete sunt infinite, şi au coaja de pe dreapta, fără lipici sau mizerie. Ei vin, de asemenea, într-o stergere uscata de suprafaţă, de asemenea, care pot fi scrise pe uscat cu un marker-şterge şi apoi curăţat cu o cârpă.

Deci, nu vă fie teamă! autocolante de perete şi decalcomanii nu sunt la fel de înfricoşător ca crezi ca s-ar putea fi. Cel puţin nu azi, în vârstă de decor perete amovibil.

No comments:

Post a Comment