Saturday, August 28, 2010

Contemporan Decor interior cu decalcomanii de perete

autocolante perete sau Firefox stick perete au făcut o revenire in design interior. Voi încerca să dau o scurtă introducere pentru decor interior contemporan cu decalcomanii perete aici.

Aceste autocolante de vinil vin în diferite modele, cum ar fi flori şi animale, încheiat în grafică elegant şi culori elegante. Acestea sunt de obicei vândute într-un ambalaj cu decalcomanii suficient pentru a acoperi un perete într-o gamă largă de preţuri, în funcţie de mărime.

Spre deosebire de anii '90 moft pentru stenciling perete sau tendinţele recente în tapetare perete, decalcomanii de perete a crea un aspect nou în câteva minute. Doar le lipi pe un perete, o partiţie de sticlă sau chiar de toaletă şi voila! Dacă nu vă place efectul, coaja pur şi simplu să le dezactivaţi.

Cea mai buna parte este, nu aveţi nevoie de ajutor de la un profesionist sau un designer de interior pentru a le pune în sus. Tot ce ai nevoie este de a decide cu privire la locul în care doriţi autocolante de perete pentru a merge pe un perete, marca-le mai întâi dacă nu sunteţi sigur şi apoi începe lipirea.

Acestea sunt mari pentru casele de închiriere în cazul în care peretele trebuie să rămână intacte pe toată perioada contractului de leasing. Alt avantaj este că vă permite să vă personaliza propriul decor în timp ce nu a rupe banca.

Pentru rezultate optime, peretele ar trebui să fie curate şi fără grăsime, pentru a permite perete stick Firefox să adere la suprafata. Ei au, de obicei, durează cel puţin 2 ani şi nu lăsa o marcă, atunci când le scoate coaja. Acest lucru înseamnă că le puteţi schimba rapid şi uşor, atunci când anvelopa de proiectare. Cu toate acestea, cele mai multe decalcomanii peretelui să nu fie reutilizabile.

Unii proprietari de start, da acest Thumbs up ca acestea sunt o alternativă mai ieftină şi mai repede la arta murala. În funcţie de stari la domiciliu, decalcomanii veni într-o multitudine de culori, modele si dimensiuni. Această gamă de modele moderne orientale, să florale retro psihedelică, la modelele animale distractiv pentru camera copiilor. Pe lângă pereţi, puteţi, de asemenea, stick-le pe ferestre şi chiar WC pentru o pata de culoare.

No comments:

Post a Comment