Thursday, August 12, 2010

Frumos şi Grădiniţa unic, cu decalcomanii perete detaşabil

Dacă familia ta se asteapta la o micul print sau printesa, crearea de ziduri frumos şi unic de cresa este acum la fel de usor ca 1-2-3. Coji de fructe şi stick decalcomanii perete amovibil vă permit să creaţi o pictura murala minunat, fără o mulţime de muncă şi bani. De la design care includ masini si camioane, avioane de epocă, ABC-ul, castele prinţesă, şi chiar Thomas decalcomanii la tren către ambalaj mega mai mari picturi murale Decal aveţi posibilitatea să creaţi orice aspect doriţi ca pot fi mutate cu uşurinţă în jurul sau eliminat toate împreună atunci când o mica ta devine mai mari şi este gata pentru un nou look.

Nu sunt sigur daca esti un baiat sau fata? Check out mare varietate de animale pentru copii, care sunt perfect pentru orice mic. Cel mai bun aspect al decalcomanii de vinil este că ele nu vor afecta zidurile tale, atunci când este timpul să redecoreze. Ele nu lăsa chiar şi o reziduuri lipicioase de pe spatele pereţilor. Deci, dacă nu sunt doar în starea de spirit a vopsi din nou zidurile tale, nu veţi avea nevoie pentru a trage pensulă afară ca tine ar fi pictat-o pe murale. Încercarea de a vopsi peretii nu este cea mai uşoară a sarcinilor mai ales cu unul mic care vrea sa fie peste tot eşti.

Aceste stickere de perete va merge pe orice suprafaţă plană, netedă uscată, astfel încât să pot decora chiar mobilier, usi, ferestre, si multe altele. decalcomanii Aceste coji de fructe şi stick nu sunt recomandate pentru suprafete delicate cum ar fi suprafete texturate sau wallpapered astfel încât să vă asiguraţi că "stick", cu netede, plane, şi atunci când nonporous decorare. Când aţi terminat cu ei, pur şi simplu le reaplica la o foaie de linie originală şi acestea pot fi refolosite în altă cameră la o dată ulterioară sau chiar dat la altcineva pentru a decora pepinieră sau dormitorul copilului. Faptul că autocolante aceşti copii sunt atât de uşor de utilizat, a le face mare pentru chiriaşii ale căror proprietari nu vreau ca ei revopsire pereţi sau punerea găuri în pereţi să stea decoratiuni.

No comments:

Post a Comment