Monday, August 30, 2010

Noţiuni de bază Postituri Off Usi Acasă

Când sunt de vânzare casa ta ai nevoie de acasă să fie prezentate în sale cele mai rafinate. Cu toate acestea, dacă aveţi copii, sunt şanse le-au făcut unele daune pereţilor. Dacă aveţi copii, atunci poate ştiţi cum este să aibă formă de autocolante şi decalcomanii pe pereti si usi dumneavoastră. Acest lucru poate fi foarte frustrant pentru tine, ca o mamă atunci când doriţi să vă păstraţi acasă vă căutaţi îngrijite şi curate pentru vânzare. Acest articol va explica cum puteţi elimina aceste decalcomanii pentru uşile de la dumneavoastra acasa, fără stres şi fără o mulţime de efort.

? Începeţi prin a vă obtinerea unor WD-40. Ai nevoie de spray WD-40 pe Decal şi acesta trebuie să fie foarte umed atunci când îl faci. Trebuie Decal să fie saturat cu acest produs.

? Ia o racleta vopsea şi de a lucra sub ea a decal ". Tu nu va avea nici o probleme cu Decal sa se ridice de pe uşa de perete dacă dumneavoastră sau autocolantul este complet saturate cu WD-40.

? Odată ce aţi cea mai mare parte off Decal de uşă sau de perete, va trebui să obţineţi o cârpă umedă spălaţi cu apă caldă cu săpun pe ea.

? Ştergeţi zonă curată, în scopul de a obţine WD-40 off de usa sau perete. Acest lucru va ajuta, de asemenea, aveţi orice fel de clei din afara Decal a suprafeţei, de asemenea.

Tu nu ar trebui să încercaţi acest într-o zonă deschisă de acasă până când l-au testat într-un colţ ascuns de dumneavoastră acasă. Vrei să asiguraţi-vă că nu sunt de gând să faci orice daune la suprafaţă în timp ce utilizaţi WD-40. Acest lucru este foarte important să ne amintim dacă aveţi în vedere utilizarea acestuia pe suprafeţe vopsite.

No comments:

Post a Comment