Monday, August 9, 2010

Wall foto cu perete autocolant de imprimare

Accentuând casa ta cu un zid de fotografie este o idee creativa, care va lăsa o impresie bună asupra oaspeţilor. Un zid de fotografie este un loc mare pentru a exprima creativitatea şi conservarea în timp ce amintirile decorat casa ta. Punerea fotografiile dvs. de călătorie de pe ecran, de exemplu, se poate stabili o atmosfera placuta si primitoare. Puteţi crea un colaj sau o pictura murala pe perete utilizând fotografii diferite de alegerea ta.

În loc de a folosi rame foto pentru a decora spatiul tau, poti opta pentru autocolante de perete. autocolante perete se agaţă cu uşurinţă la perete, făcându-le o alternativă ideală pentru rame foto. Puteţi găsi un online de imprimare de perete autocolant compania în zona dvs. de cautare pe internet. Puteţi cheie în cuvântul "imprimare", urmată de oraşul în care locuiţi inch De exemplu, puteţi căuta "imprimarea în Miami, Florida". Crearea de perete cu pozele tale folosind perete autocolante se poate face cu uşurinţă de către aceste următoarele sfaturi utile:

Utilizaţi o înaltă calitate a imaginii. O imagine cu cel puţin 300 dpi sau mai mare rezoluţie este necesar pentru tine de a veni cu un ecran fotografie şi mai clare. perete fotografie este mult mai probabil sa iasa in evidenta cu ajutorul tipărire online perete autocolant. O reputaţie tipografie online garanţii imagini cu aspect profesionist şi clare. Vă puteţi uita la comentarii autocolant tipar perete online dacă doriţi să vă asiguraţi că de calitatea produselor si serviciilor lor. Puteţi căuta comentarii de la clienţi mulţumiţi, în oraşul tău, prin site-ul lor.

O decizie cu privire la plasarea al ecranului. perete fotografie trebuie să fie plasat într-o zonă unde se pot obţine uşor de observat. Punerea de afişare pe un culoar larg, scari sau de perete camera de zi este cel mai bun mod de a le face iasă în evidenţă. Evitaţi să o aşezaţi lângă o mobila sau alte piese interesante, deoarece se va încheia până în concurenţă unele cu altele.

O Alege o culoare de bază pentru perete. Evidenţia prin peretele de sub pictura cu alb, luminos, de culoare sau mai întunecat. Ar trebui să vedeţi, de asemenea, să-l că amestecurile de fotografie perete bine cu culoarea pentru a obţine rezultate de dorit.

Urmand aceste sfaturi simple pentru crearea de perete cu pozele tale, veţi avea posibilitatea de a avea o bucată de creatie de arta pe care le poate fi cu adevărat mândri. Casa ta va avea cu siguranţă un spatiu interesant faptul că va primi o mulţime de completează de familie şi oaspeţi.

No comments:

Post a Comment