Monday, August 2, 2010

Imprimarea ieftine autocolant pentru copii Kid pentru camera dvs.

Fără îndoială, utilizând autocolante personalizate de perete este una dintre cele mai cool modalităţi de a spicing până cameră copilul dumneavoastră. În afară de a fi relativ mai ieftine decât, să spunem, în general, o cameră de redecorarea, aceste autocolante de perete sunt foarte usor de instalat. Atât de uşor, că, chiar şi copiii tăi pot avea o mână de ajutor în alegerea celei mai bune la faţa locului pentru a posta aceste etichete. Iar pentru o schimbare de ce nu da-le chiar marja de manevră de a face propriile desene sau modele? La urma urmei, e dreptul lor de camera? Dacă sunteţi de acord cu acest lucru, aici sunt unele sugestii cu privire la modul pentru a face loc redesenarea mai mult de o mamă şi copil afacere distractiv:

Sfaturi 3 Compact şi Awesome în imprimare ieftine autocolant

* Asiguraţi-vă copiii designeri profesionisti pentru o zi. Mamei (sau, în unele cazuri, tatal lui), să ştie cel mai bine, dar de data aceasta să fie copiii tai designeri proprii. Asiguraţi-redecorarea o experienţă plăcută de către cei mici, permiţându-brainstorming între ei despre planurile pe care le-ar fi. În plus, este bine să-i lasa sa exprime creativitatea lor, prin această activitate. Doar le-o parte cateva creioane, creioane şi unele tampoane scris. Vei fi surprins de modul în care operele lor imaginatie.

* Avea calea lor. Organiza o sesiune de planificare puştiulică. Lasă-i să decidă de ce parte a peretelui trebuie să le posta autocolante perete copil.

* Alege cele mai bune tipografie. După ce copiii dvs. au stabilit în cele din urmă pe cel mai bun design lor autocolant de perete, este timpul pentru rolul pe care va straluci cu adevarat. Alege cea mai bună companie de imprimare online, care va face dreptate autocolant copilul dvs. de perete personalizate.

Niciodată nu compromite calitatea dumneavoastră de ieşire ieftine de imprimare personalizate. Pentru dvs. de proiect personalizat de imprimare autocolant, du-te pentru o companie online care oferă o calitate excelentă de imprimare, timpul de răspuns rapid şi ratele de accesibile. Fericit amenajare pentru părinţi şi copii!

No comments:

Post a Comment