Saturday, July 31, 2010

Jungla picturi murale pe un buget

Jungla picturilor murale sunt o temă decor popular in aceste zile pentru pepiniere, camere băieţi sau playrooms! Şi de ce nu! Ce Little Boy, sau fată, nu iubeşte aventura din jungla!

Poate sunteţi în căutarea de a decora pepinieră prima dvs., sau poate esti gata de a re-Do pepinieră pentru a se potrivi intereselor copilului în creştere în Jungles şi animale şi tot periculos! Poate ai un buget de plus pentru proiectul dumneavoastra decorarea sau, poate, lucraţi pe un shoestring ". Poate că aveţi timp suficient pentru a investi în acest proiect de decor sau, poate, timpul nu este un lux ai!

Adevarul este ca, noi toţi să înceapă în locuri diferite cand vine vorba de decorare. Oricare ar fi situaţia ta este; acest articol va deschide ochii pentru a vedea că puteţi avea o pictura murala jungla superb, fără a fi un artist şi fără a rupe banca ta de porc! De asemenea, avem o opţiune care este perfect pentru decorator cine e sentimentul chinul de timp.

Aşa că haideţi să începem! Prima opţiune vreau să vă prezint sunt stencil murala! Acestea sunt un mod fabulos de a crea o pictura murala camera plina - sensul toţi pereţii sau cât de multe doriţi.

Începi cu o blana de bază pe zidurile tale, care este lumina sau neutru. Poate vrei să faci o lumină albastră pentru a simboliza cerul. Apoi, cu o bucata de creta sublinia unele dealuri pe pereţii dumneavoastră. Nu "sudoarea acest pas. Dacă pentru orice motiv nu vă place ce ai schiţat, ştergeţi pur şi simplu de pe cretă şi începe peste! De asemenea, este o idee bună să schiţeze în, cu creta, în cazul în care mobilierul dvs. va fi. Acest mod de lucru al tău tare nu vor fi acoperite de către piese mari de mobilier în cameră.

Acum, cu o vopsea cu role, rola marginea rolei de-a lungul liniilor de creta pentru a crea unele dealurile ierboase caută Pe zidurile tale. Să acest toate se usuce complet! Acum sunteţi gata pentru partea distractiv!

Cele mai multe stencil murale sunt autoadezive, ceea ce înseamnă că se lipesc de peretele fără inregistrari suplimentare. Deci, dezlipirea şablon dvs. şi puneţi-l pe perete. Comunicat de presă marginile stencil, astfel încât să nu va primi nici o vopsea "sângerare" de stencil dumneavoastră. Folosind o perie burete, se aplică uşor două straturi subţiri de culoarea ta vopsea dorit. Am sugerăm să utilizaţi regulate vopsele acrilice stencil, care pot fi gasite cu usurinta la orice magazin de ambarcaţiuni locale. Odată ce aţi terminat pictura din interiorul stencil-ul tău, dezlipirea tipografice şi permite să se usuce vopseaua.

Am sugerăm să începeţi cu cea mai mare obiectele din kit stencil murale în primul rând, cum ar fi copaci. Acum, ţine adăugând în toate animalele, păsările şi frunziş, până când le-aţi creat junglă sălbatică din visele tale! Puteţi utiliza şi reutilizarea fiecare şablon ori de câte ori doriţi! Este mai bine să strat de obiecte si permit ca unele dintre ele pentru a se suprapun. Acest lucru creează un efect mai trei dimensională în murale dumneavoastră.

Acest lucru este într-adevăr atât de distractiv! Şi cu adevărat oricine o poate face! Ce să se teamă? Dacă cârpăci; vopsea peste el! Vă puteţi aştepta pentru a obţine semi-dependent ... că mult mai distractiv! Deci, pentru un $ 100 puteţi crea un unul-de junglă murale-un fel care aduce partea sălbatică ... în interiorul!

Optiunea noastra doilea este similar cu primul, dar ei nu sunt stenciluri. Este o vopsea de kit de murale numărul de perete! Amintiţi-vă, ca un copil, cum l-aţi folosit pentru a obţine acel rând puţin de vopsele care a fost numerotate, iar numerele corelat cu numerele de pe hârtie pictura ta? Ei bine, aceasta este aceeaşi idee, cu excepţia pereţilor!

Aceste picturi murale junglă sunt, în principal pentru un perete. Ei sunt mari, însă, şi de a crea un punct focal pentru adorabil cameră. Puteţi utiliza, de asemenea, secţiuni de murale în alte zone ale camerei, precum huggers uşa sau framers pat. Când cumperi vopsea de numărul de picturi murale, veţi primi panouri de hârtie care au imaginea tipărit al murale pe el. Veţi primi, de asemenea, de hârtie de carbon pentru urmărirea şi o listă de culori vopsea de achiziţie la magazinul dvs. locale de ambarcaţiuni.

Procesul de pictura murala aceasta se face în trei etape. Mai întâi bandă de hârtie de carbon la partea din spate a panourilor dvs. de hârtie. Apoi, banda panouri de hârtie pe zona dorita de perete pe care doriţi să picteze murale. cele mai bune sale de a face unele de măsurare în primul rând, astfel încât să nu se termină cu o pictura murala care este centrul de oprit.

Acum, folosind un pix, urme pe liniile murale tipărite. Aceasta va transfera imaginea la perete prin hârtie de carbon.

Fiecare zonă a murale este numerotat, precum şi numerele de corelează cu o culoare vopsea specifice. Ultimul pas este de a folosi culoarea corespunzătoare pentru a picta în murale dumneavoastră. Puteţi folosi perii burete sau perii de arta. Este atat de simplu!

Câteva sfaturi înainte de a începe acest murale junglă. Murale prezinta cele mai bune pe pereţi de culoare deschisă, smântână, alb,, pasteluri. Şi dacă doriţi să vă proteja murale junglă terminat, puteţi aplica un strat de clare Stemă pentru utilizare interioară. Aceasta ar trebui să fie aplicate cu o rola pentru a murale întreg. Dacă săriţi peste o zonă, veţi şti, pentru că haina clar furnizează o pictură murală intunecat, finisare lucioasă. Deci, aveţi grijă să nu să facă orice comandanţii navelor.

Picturi murale tipografice şi vopsea de picturi murale număr nu sunt pentru cei care sunt sub o criza de timp. Vă puteţi aştepta la aceste picturi murale junglă pentru a lua tu parte de un week-end mai bine pentru a finaliza. Cu toate acestea, rămâne spunând: "Multe maini face ca locul de muncă"!

Acum, pentru cei care încă mai doresc să aducă partea sălbatice, în interior, dar nu au timp pentru un proiect de razboinic weekend. Ai de gând să iubesc asta! Puteţi crea aparenţa unei picturi murale pictate pe perete folosind gigant pentru copii autocolante de perete. Sunt ingenios!

Vopsea dvs. pereţi. Să le permită să se usuce. Apoi, pur şi simplu de pe coaja decalcomanii de vinil şi să le lipească pe pereţi dumneavoastră. Asta e! In cateva minute, puteţi crea un murală şi punct focal frumos in camera copilului! Nu perii, nr Încurcătură, nu hassle! Evident, vă sunt limitate la numărul de decalcomanii tu purchase, spre deosebire de capacitatea de a stencil şi vopsea de numărul de kituri de a utiliza şi reutilizarea pana ati creat o pictura murala gigant. Dar, dacă sunteţi în căutarea pentru ceva stilat, dar .... simplu şi rapid Aceasta este opţiunea pentru tine! Alt avantaj mare la aceste stickere gigant pentru copii este ca ei sunt detaşabile şi repositionable. Poate nu vrei gangly girafa Dominând pat de copil mai, muta-l pur şi simplu intr-un loc mai bun în cameră. Aceste decalcomanii sunt destinate să dureze ani de zile!

Sper că v-aţi găsit acest articol util şi nu va lăsa lipsa de capacitatea artistice vă ţineţi înapoi de la a aduce partea sălbatice, în interiorul ... cu propriile dumneavoastră murale jungla unul-de-un fel. Toate opţiunile pe care am menţionat în acest articol sunt cu adevărat sub 100 $! Acum, că merită un mare ol 'Roar junglă!

No comments:

Post a Comment