Saturday, July 10, 2010

Decor de perete detaşabil

Eşti în căutarea unui mod de noi şi creative pentru a decora camera dumneavoastră sau camere pentru vara? Te-ai gândit de vară sau de primăvară tapet sau vopsea, dar vă faceţi griji că ar fi costisitoare şi consumatoare de timp pentru a se modifica atunci când vine sezonul de iarnă în jurul? Poate o idee mai bună este detaşabil decoratiuni de perete.

Există diferite tipuri de perete amovibil d? CoR; favorita mea este decalcomanii amovibil autocolant. Puteţi găsi aceste ieftine la multe magazine locale de îmbunătăţire acasă sau de magazine de vânzare cu amănuntul. Ei vin în diferite mărimi, forme, culori si modele pentru a decora perfect în orice cameră din casa ta, în stilul dumneavoastră preferat. Aveţi posibilitatea să obţineţi floarea-soarelui, buburuze şi fluturi sau de viţă de vie clasic verde şi mult mai mult.

Aceste decalcomanii vă permite să obţineţi de creatie cu pereţi dvs. şi le apăsaţi ferm pe la fel ca lipici. Acestea pot fi şterse curăţaţi cu o cârpă umedă ca şi cum aţi curat în mod normal, perete si sunt complet detaşabile şi nu va deteriora perete astfel încât să puteţi să le ia în jos atunci când se schimbă sezonul sau te plictisesti de ei. Aceasta este, de asemenea, o idee buna pentru cineva închirierea unei case sau apartament, care nu este permis de a face modificări permanente în structura de acasă. Poti decora in stilul tau şi scoateţi-l, fără a provoca daune atunci când vă deplasaţi afară.

Verificaţi magazine locale sau căutaţi online pentru opţiunile dumneavoastră în perete amovibil d? CoR şi apoi lasa-ti imaginatia si creativitatea vă ajute să obţineţi o privire personalizate pentru pereţi ta!

No comments:

Post a Comment