Tuesday, July 20, 2010

Ce ai Pe zidurile tale?

Când cei mai mulţi dintre noi consideră noastre de design de interior acasă, ne gândim de vopsea, culori, ţesături şi mobilier. Apoi ne uităm la adaugarea unui perete caracteristică sau element în cameră. Aţi considerat folosind perete de vinil ghilimele pentru a adăuga o notă distinctivă personale in orice zona din casa ta?

ghilimelele de perete spun sau expresii făcute în autocolante de vinil care se anexează la cazul în care mai doriţi în casa ta. Fraze poate fi standard "de pe raft" tipuri, cum ar fi

"Prieteni Bine ai venit - Familie prin numire" sau "Unele succes, deoarece acestea sunt destinate; altele reuşi deoarece acestea sunt determinate!" sau poate ceva cu totul personal; legende, eventual, pentru fotografii de familie vă agăţată pe perete. Alegerea de tip text, culoare, mărime şi orice opera de arta suplimentare este complet până la tine.

Puteţi alege să poziţia un citat de perete bucatarie peste soba sau la intrarea în cameră. Un birou poate avea spune conceput pentru a vă concentra pe a fi productiv. dormitorul copilului poate avea spune legate de a fi o printesa sau erou sportiv. cuvinte inspirational ghilimelele sunt foarte populare de perete.

Amovibil

Este posibil pentru a obţine perete citează face pe un vinil special care poate îndepărtate cu uşurinţă din perete atunci când aveţi nevoie de o schimbare. Acest lucru este foarte util dacă ia în considerare autocolante sezoniere; Crăciun tematice proverbe sunt mari pentru Crăciun şi pot fi îndepărtate şi reutilizate pentru următorii ani. Zicale se poate schimba cu copiii în creştere, de asemenea. autocolante de perete sunt un fel de ieftine de a menţine la curent cu stadiul copiii dvs. sunt la.

Uşor să stea

citate de perete pot fi cumpărate ca prestabilite, în mod corespunzător autocolante distanţate de vinil gata sa de poziţie, şi sunt uşor de aplicat pe perete. Pur şi simplu alegeţi poziţia la locul citat de perete, asiguraţi-vă că suprafaţa este curat, fara praf si grasimi libere, apoi coaja de pe suport de hârtie şi de a aplica autocolant pe perete utilizând o suprafaţă dură pentru a scăpa de bulele de aer. Când citat complet este pe perete, cu bule de aer, apoi foaia de faţă sau foaie de transfer trebuie să fie eliminat, acest lucru trebuie făcut încet şi cu grijă, verificarea faptului că autocolantul a transferat în mod corect. Eliminarea se poate realiza prin încălzire autocolant cu un uscător de păr şi utilizarea pensete de descojit autocolant de pe perete.

No comments:

Post a Comment