Monday, July 12, 2010

Culoare interior Idei de perete

Schimbarea până culorile pereţilor interiori de casa ta este o modalitate de a avea un impact mare fără să efectueze o remodela costisitoare. Nuante de perete poate invoca sentimente, creşte productivitatea, să definească o cameră, cravata de dale bandit sau de mobilier şi de a crea o temă în spaţiu. O galeata de vopsea vă oferă un "big bang" pentru cât investiţi. E doar o chestiune de a fi capabil de a alege nuanta perfecta din toate culorile care sunt acolo.

idei de decorare perete ar putea include autocolante perete sau appliqu? s. Dacă doriţi un efect cu adevărat dramatică poate doriţi să vopsea direct pe perete. Spatiul poate fi încă sofisticat dacă alegeţi un ton pe ton model. În loc de a gandi "Ei bine, cireşe blossoms sunt de culoare roz şi trunchiuri de copac sunt de culoare maro" ia în considerare ceea ce se va potrivi cu perete de culoare de a alege. Veţi dori probabil să merg cu o culoare neutra, cum ar fi gri, gri sau alb. Se trasează conturul pe perete cu ajutorul unui proiector. Apoi, trebuie doar să completaţi în linii cu vopsea. Aceasta înseamnă că oricine poate fi un artist şi puteţi potrivi piesa la dimensiunea exactă a perete. Tu chiar nu va trebui să vă faceţi griji despre umbrire, deoarece o culoare solidă va da un efect de artă modernă.

Arta idei de perete sunt perfecte pentru dumneavoastră dacă vă doriţi un efect galerie sau vrei sa faci un impact mare în spaţiu. Dacă nu vă puteţi permite opera de arta supradimensionate apoi doar vopsea direct pe perete. Desigur, veţi dori să fie conştienţi de textura le adăugaţi la perete. S-ar putea parea o idee buna pentru a merge toate Jackson Pollock si vopsea stropi dramatice peste tot, dar cred că despre ceea ce se va întâmpla dacă vă schimbaţi estetice de proiectare. Aţi putea decide mai târziu pentru a merge într-o direcţie diferită, sau doriţi să-şi vândă casa ta. Chiar dacă a scăpa de culoarea stropi textura va fi încă acolo crearea imperfecţiuni în spaţiu. Puteţi întotdeauna vopsea pe panza sau material şi se aplică la perete pentru un aspect personalizat.

Ce culoare peretele interior pe care o alegeţi spune multe despre tine. Dacă mergi pentru o culoare neutra, puteţi face în continuare este interesant prin adaugarea unui efect tonale. Pentru o cameră modernă aţi putea dori să vopsea ton pe ton cercuri pe un perete. Aceasta va functiona foarte bine pentru o pepinieră contemporan, camera de joaca, sau spaţiu de joc. Chiar dacă sunt pictura doar peretii albi, du-te pentru o extrem de culoare alb strălucitor, astfel alegerea ta arată în mod intenţionat. Dacă doriţi o glumă chic sau cabana arata acorde atenţie atunci asieta, lemn si tavan în camera dvs. cu fildeş sau gri interior pentru un aspect care are vârsta de un sentiment de istorie. Acest lucru va face chiar culoarea cea mai plictisitoare au o atitudine indrazneata si apoi va lucra cu un design modern estetic.

No comments:

Post a Comment