Thursday, July 22, 2010

Calea trendy la Design zidurile tale - Postituri perete

autocolante de vinil sunt în partea de sus a listei cand vine vorba de produsele de imprimare. În termeni de costuri, foaie de vinil sunt disponibile pentru aproape toată lumea, fie că este vorba de design pentru perete, design auto, magazin de afişare, afişe sau panouri proiect de lege. Produsele economice de tiparire sunt disponibile pe scară largă de pe web.

Nu a fost cu siguranta o tendinţă de creştere în utilizarea de autocolante de vinil pe pereţi. Cu infinite posibilităţi în termeni de design si culoare eşti cu adevărat spoilled de alegere. Puteţi găsi unele dintre aceste la supermagazinul tău de bricolaj locale, dar acestea sunt de obicei foarte limitat la câteva modele, ci un simplu. magazinele online sunt cu siguranta locul la magazin pentru decoratives perete.

Deci, exact ceea ce merge în alcătuiesc de vinyl-uri de perete? Majoritatea autocolante se concepute de artisti profesionisti grafic prin utilizarea integrală de noi tehnologii si software. Există două tipuri principale de autocolante perete sau decalcomanii. În primul rând, aveţi viniluri care sunt concepute pentru programe de calculatoare, cum ar fi Adobe Illustrator, Corel Draw, etc Odată ce desenele sunt complete sunt apoi taiate cu freze industrie. Freze poate varia de preţ de la câteva sute de lire sterline pentru zeci de mii de lire sterline. Un tăietor de gama va include atat mijlocul de tipărire şi capabilităţile de tranşare care-mi aduce pe-al doilea tip; viniluri imprimate. Aceste viniluri sunt relativ noi şi au devenit recent un hit imens. Procesul de proiectare este în mare acelaşi, cu toate acestea, odată ce proiectele sunt finalizate grafic este prima imprimat apoi tăiat la precizie care să permită utilizatorului final să coji de fructe şi stick.

Aceste rezultate sunt imprimate cu adevărat uimitoare. Disponibile pe piaţă sunt unele desene fantastice de flori, desene copac, animale, precum şi multe desene sau modele pentru copii. Desene flori sunt cu totul excepţională în care culorile sunt aproape la fel de intense ca un lucru real. Atunci când este utilizat în mod corespunzător autocolante poate compliment decorul interior şi de a crea o capodopera estetica. Ele pot fi utilizate într-un număr de moduri. De exemplu, subliniind-o anumită zonă din camera dumneavoastră sau pentru a reduce diferenţa de culoare între perete şi mobilier, posibilităţile sunt nelimitate.

Cu atât de mult de a alege şi culori atât de multe vă sunt obligate de a găsi modelul potrivit pentru camera de zi, dormitor, bucatarie sau chiar te duş. În plus faţă de desene sau modele fără sfârşit, aceste etichete sunt simplu de utilizat si va dura foarte mult timp.

No comments:

Post a Comment