Thursday, July 8, 2010

Cum de a decora un birou de gradina

Un birou gradina poate fi o temă foarte distractiv. Este într-adevăr vă permite să vă aduc într-un sentiment feminin. Acest lucru ar putea fi cameră numai în toata casa care aparţine numai la tine. Ca atare, puteţi sărbători într-adevăr acest lucru. Cu toate acestea, aveţi nevoie în continuare de a crea o zonă în care vă puteţi concentra asupra lucru. Acesta este motivul pentru care ar trebui să fie subtil si sofisticat. În acelaşi timp, puteţi utiliza o mulţime vopsea, astfel încât acesta funcţionează în toate diferite tipuri de bugete. Iată câteva sfaturi pe diferite moduri de a obţine acest tip de uita în spaţiul de lucru.

Deseori acest tip de temă pot ajunge vedem un pic previzibil sau chiar de modă veche. Acesta poate deveni înfundat sau chiar brânzos. Acesta este de ce este foarte important pentru a schimba până paleta de culori. De exemplu, ai putea să mergi cu un maro ciocolatiu si albastru, paleta, care va fi foarte gen neutru, dar apoi se aduce doar în atinge mai moale. Dreptul de acum motive de păsări sunt extrem de populare. Aţi putea fi chiar în stare să găsească o recoltă câteva statui de păsări pe care le-ar putea folosi ca accesorii decorative ieftin.

Desigur, există întotdeauna autocolante de perete. Veţi dori cu adevărat să folosească autocolantele de perete de dimensiuni mari si poate folosi doar una sau două. Ar trebui să se refere într-adevăr la tema generală doar pentru a nu ajunge în căutarea prea cutesy sau minori. Apoi, va putea să încerci merge cu un tiraj geometrice maro şi albastru pe tratamente fereastra. Aceasta va coordona înapoi cu orice mobilier din lemn pe care le au în spaţiu şi să fie o temă subtil că încă mai are un impact mare.

Daca decideti sa faceti pentru a merge cu o temă florală în biroul dvs., atunci poţi să te joci cu adevărat în jurul cu flori foarte mult. Este important pentru a obţine o paletă de culori unice merge în acest caz, de asemenea. Dacă doriţi să aveţi draperii in camera ta, atunci poate încerca găsirea ţesătură cu un fundal galben. Aceasta va fi o imprimare foarte luminos, care poate compliment adevărat tradiţionale trandafiri roşii. Aceasta poate fi fie o ţară tradiţională sau cabana uite în funcţie de ceea ce doriţi în interiorul spaţiului tău.

Puteţi face de asemenea, o temă la gradina intr-un spatiu contemporan. Acest lucru este important, deoarece, deseori, aceste spatii moderne doar par să se simtă foarte rece şi un pic steril. În schimb, puteţi doar să intri într-adevăr totul împreună cu doar o singură bucată. Acest lucru ar putea fi o arunca perna sau un valance. Este, de asemenea, solutia perfecta daca nu poti picta pereţii sau tocmai aţi mobilier destul de bază. Dacă totul în camera dvs. este alb şi negru, apoi să încerci merge cu un print floral alb şi negru. Acest lucru va avea un contrast înalt şi face cu adevărat şi dă o declaraţie care atinge foarte subtile şi feminin.

No comments:

Post a Comment