Saturday, July 17, 2010

Bugetul pentru amenajare Cu Vinyl Min

Decorarea unei case poate părea o sarcină sperie când porniţi prima dată afară, mai ales atunci când bugetul este mai mic decât v-ar place. Mulţi oameni se luptă de unde să încep. Dacă ar fi să întrebaţi un expert ce trebuie să faceţi le-ar spune in general va pentru a găsi un lucru specifice pe care le place cum ar fi o canapea, o imagine sau un tabel accentul apoi design and your room că în jurul. Majoritatea oamenilor le place să aleagă un element de mare ca un tabel sau o canapea, deoarece este mai greu de a găsi unul care vă place că se va potrivi cu culorile pe care le-aţi ales. Aceasta metoda functioneaza excelent, deoarece aţi ales şi cumpărat elementele mai mare ceea ce înseamnă că acum este mai uşor să alegeţi cele mai mici ca vopsea şi accente. Deşi în momentul de decorare acelasi acest fel puteţi lăsa bugetul dvs. cu un dinte mai mare decât se aştepta.

Mulţi oameni au rula în această problemă şi fiecare a venit cu o soluţie de propria lor la această problemă. Unul de meu favorit moduri de ieftine pentru a decora dar uite chic este de a folosi stickere de perete de vinil. Un autocolant vinil poate veni în orice dimensiune sau culoare pe care le-ar putea dori. Puteţi obţine chiar şi într-un design personalizat pentru a se potrivi indiferent de stilul camerei dvs. poate fi. Aceste etichete pot fi amovibil (dacă aţi cumpărat dreptul de fel), astfel că, atunci când vrei ceva nou il poti schimba cu uşurinţă şi să aibă un aspect cu totul nou. Puteţi face frontierele obicei în jurul-o cameră, face poze plat cadru, şi chiar şi buline rotunde dormitorul copilului.

O altă idee este de a folosi distractiv perete de vinil litere pentru a adăuga cuvintele în jurul casei. Aceste cuvinte din nou, poate fi orice lungime, dimensiunea, culoarea, sau cu o menţiune. , Folosindu-vă cuvintele personalizat poate da orice caracter cameră, umor, sau motivaţia personală. Pune-le pe oglinzi pentru a oferi copiilor un memento rapid atunci când primesc până în dimineaţa, în bucătărie pentru a adăuga un decor uşor de folosinţă îndelungată care spune ceva despre tine, sau de a pune o vorbă plină de umor, de la intrarea în a oferi tuturor celor care intră într-un râs. Am avut o mulţime de distracţie cu aceste în propria mea casă. Acestea au creat o conversaţie plină de umor de pornire şi ma ajutat să contemplăm lucrurile mai profunde ale vieţii.

Utilizarea autocolante de vinil de perete şi cu caractere de vinil poate fi soluţia atât de necesare pentru a ronţăi dvs. decorare. Când au rămas fără idei sau uite bani în a vedea modul în care poate condimenta perete sau chiar partea din spate a maşinii.

No comments:

Post a Comment