Monday, March 7, 2011

Noi autocolante repositionable de vinil

Noi autocolante repositionable de vinil oferta benzile de unele instrumente de mare noi de promovare.
Promovarea trupa ta cu autocolante de vinil este un nou mod de a lua oamenii vorbesc. autocolante Vinilul poate fi personalizat cu logo-ul trupei tale sau fotografii dimensiunea viata de formatia ta în acţiune şi de membrii trupei.
Ce este acest nou material autocolant vinil numit? FotoSticks. autocolante Repositionable reutilizabile şi de vinil, care nu va afecta pereţi. Aveţi posibilitatea să le stick-te doar despre oriunde şi apoi să le ia în jos şi mutaţi-le în altă parte. Dacă ei se murdaresc, spălaţi-le doar cu apa calda.
Puteţi da liber departe şi necostisitoare autocolante mai mici de vinil în timp ce vânzarea autocolante viaţă mărime pentru a crea o promovare ca fondurile în sine.
Iată câteva idei de promovare:
A da away autocolante mici de vinil de logo-ul trupei dvs. la usa
Vindem dimensiunea autocolante viaţă peretele de formatia ta în acţiune şi a membrilor, împreună cu autocolante imens de logo-ul trupei tale.
Aflaţi în cazul în care agenţii vii şi ipsos cartier aviziere şi vitrinele magazinelor (cu permisiunea, desigur)
Puneţi-le în cazurile bijuterie
Pune-le pe masini fan în timpul unui concert
Iată câteva idei mai detaliate promo ...
Band Brew
Vă mulţumim pentru Mike Larrabee pentru această idee, e minunat. Aveţi un local de micro-fabrică de bere? A se vedea despre obţinerea câteva cazuri de bere fără etichete de faţă. Apoi a crea propria dvs. etichetă şi pentru designul ca un FotoStick. Le puteţi pune pe sticle şi fanii dvs. poate cumpăra o bere şi să obţină un autocolant gratuit de promovare, care pot fi re-blocat oriunde doresc.
Fura Acest autocolant
Pune autocolante dvs. banda de pe panourile de anunţuri, ferestre şi oriunde în altă parte îndrăzneşti. Oamenii pot pur şi simplu coaja le-off şi a le folosi din nou oriunde doresc. Ei nu vor afecta pereţi sau ferestre.
Artist co-Promovarea
Găsiţi un artist bun sau două şi au o promovare lunar care include o serie limitată de doar o anumită sumă de autocolante dispune de un anumit artist. Atunci când sunt plecat, că e, nu mai sunt disponibile. Face acest lucru în fiecare lună şi puteţi promova memorabilia de colectare şi de a crea unele trupa Buzz.
Bar Graffiti
Pune autocolante dvs. bandă peste tot în bar sau club joci în şi să lase audienţa ştiu că le pot scoate de pe şi păstraţi-le.
Fotografii de Ventilatoare cu Band membri
La fiecare concert au una dintre Roadies face fotografii de fani cu membrii trupei lor favorite. Colecteze adresele lor şi apoi trimiteţi-le unele FotoSticks câteva săptămâni mai târziu pentru a le reaminti de noapte. Puteţi fi siguri că va arăta prietenii lor şi de familie. Din moment ce acestea sunt repositionable, le pot pune pe notebook-urile lor sau laptop-uri pentru a arăta în jur şi apoi le-a pus pe perete lor odată ce acestea sunt realizate fanfaronadă.
Rezumatul
autocolante Repositionable vinil sunt noi şi ei a lua oamenii vorbesc. Nu numai ca ele sunt o modalitate de a obţine imaginea trupei cunoscut, acestea creează un buzz doar pentru ca sunt roman. Deci, nu ezitati, să fie prima trupa pentru a demonstra acest nou instrument de promovare pentru fanii tai. Este un mod ieftin de a obtine la cuvânt. Plus, dacă vindeţi mai mari şase şi şapte autocolante picior mărime de perete se poate plăti pentru sine şi puteţi profit chiar de la ea în mai multe moduri.
FotoStick este un material de 5 mil de vinil, care are un spate lipicios care pot fi mutate şi eliminate fără a afecta suprafaţa pe care sunt plasate. Spre deosebire de static agăţa, autocolante tradiţionale şi magneţi personalizate, FotoSticks sunt dure, durabile şi mai versatil. Sunt ca autocolante, dar ele pot fi folosite şi re-utilizate de peste si peste din nou. Sunt ca nişte magneţi cu excepţia faptului că stick pe aproape orice suprafaţă netedă. Ele sunt necostisitoare şi vă puteţi crea unul autocolant personalizate pentru a sute de mii un preţ rezonabil. Stai la curent cu noile tendinţe de lectură Blog FotoStick

No comments:

Post a Comment