Thursday, March 17, 2011

Ultimate Wall Decor autocolant

decor de perete autocolant este cea mai tare nouă tendinţă în tot ceea ce decorarea de la camere de zi la dormitoare pentru copii, cu o varietate enorma de forme, dimensiuni, şi culori acum disponibile. Alegerea ce tip de colant de perete sau Decal de a utiliza pe care peretele din casa ta ar putea fi mai greu decât crezi. Din fericire, cele mai multe decor autocolant de perete poate fi defalcate şi separate în următoarele categorii:

Vinyl Decals - Vinyl Wall Decals sunt populare, deoarece acestea sunt atât detaşabile şi repositionable. Deoarece nu există nici incleiere, autocolante de vinil nu va lăsa urme pe pereti. Acest tip de decor autocolant perete vine în dimensiuni mici autocolant individuale de picturi murale şi mai mari, care trebuie să fie îmbinate, aproape ca un puzzle. Locuri precum Sticker perete Outlet transporta sute de tipuri de decalcomanii perete de vinil în fiecare temă şi culoarea curcubeului.

Wall aplicatii - Peel şi perete Stick aplicatii, de obicei, vin ca mai multe piese de pe foi mari. Acestea sunt concepute pentru a stick la orice suprafaţă netedă, uscată, şi, prin urmare, poate fi folosit pe mobila, accesorii, dulapuri - posibilităţile sunt nelimitate. Aplicatii sunt mai mici în mărime, în condiţii de siguranţă, şi complet demontabil / repositionable. Chiar mai bine, suprafata de aplicele de perete poate fi spalata cu un burete şi unele detergent, ceea ce le face mai flexibil tip de decor autocolant perete există.

Picturi murale de perete - Aceste tipuri de autocolante de perete sunt proiectate pentru a forma o scena sau temă, şi merg foarte bine în dormitoare copii. Luminoase şi frumoase aranjamente pot fi create cu un minim de efort, şi puteţi crea cu uşurinţă picturi murale personalizate de propria dvs. pur şi simplu prin achiziţionarea de decupaje individuale de perete. Wall picturi murale sunt de obicei pre-lipite şi mergi mai departe cu un burete umed sau un prosop de hârtie şi un pic de apă. Efectul dramatic murale peretele din dreapta poate avea asupra-o cameră este extraordinar.

Transferuri de perete - Rub-pe perete autocolante de transfer sunt usor de folosit - pur şi simplu înapoi coji de acoperire de protecţie şi a le aplica pe pereţi utilizând tija aplicatorului inclus. În timp ce ei nu pot fi mutate sau repoziţionate, transferurile se pot transmite de multe ori aspectul şi textura de opera de arta costisitoare pictate manual realizat de artisti profesionisti. Ele sunt tipărite pe hârtie de înaltă rezoluţie, astfel detaliate încât să puteţi vedea de fapt brushstrokes de design original artizanul lui.

Hârtie Tăieturi - Cutout autocolante de perete şi decalcomanii sunt completările mare mic de lămpile de, mese, rame pentru fotografii, vaze ... stick-le oriunde doriţi să le meargă. Aceste piese ştanţate sunt de obicei pre-lipite şi netedă pe cu un pic de apă. decupaje de hârtie vin în culori nelimitat şi stiluri, făcându-le un tip versatil de decor autocolant perete folosit pentru a murale accent mai mare pe perete sau în picioare, ca piese individuale.

Ştergeţi-uscat şi tabla Suprafete - Mare pentru acasă, la birou, sau camere de cămin, tablă şi uscat-şterge autocolante perete poate fi aplicat la orice suprafata neteda. O idee fantastica pentru cumparaturi online sau liste note la membrii familiei, suprafaţa acestor decalcomanii de perete poate fi scris cu creta pe uscat sau un marker şterge, şi apoi mai târziu curăţat cu o cârpă moale. Multe tablă şi uscat-şterge tipuri de decor autocolant de perete sunt atât detaşabile şi repositionable, făcându-le o soluţie perfectă temporară sau permanentă de prindere - în funcţie de care aveţi nevoie.

Asa ca nu uita - nu există nici o scuză pentru mai simplu ziduri vechi plictisitor! Wall decor autocolant a evoluat la noi culmi de confort şi creativitate. Fie că vă creaţi propriul dvs. murale unic de perete de viaţă de dimensiuni sau se aplică un înaltă calitate de pre-transfer tipărite, alegeţi Decal potrivit pentru tine. Fii curajos, să fie îndrăzneţ, şi mai presus de orice, distreaza-te!

No comments:

Post a Comment