Thursday, March 24, 2011

Introducere Pentru a Decor interior contemporan cu Decals Wall

autocolante perete sau Firefox stick perete au făcut o revenire in design interior. Voi încerca să dea o scurtă introducere pentru decor interior contemporan cu decalcomanii perete aici.

Aceste etichete auto-adezive de vinil vin în diferite modele, cum ar fi flori şi animale, făcut în grafică elegant şi culori elegante. Ele sunt de obicei vândute într-un ambalaj cu decalcomanii suficiente pentru a acoperi un perete într-o gamă de preţuri, în funcţie de mărime.

Spre deosebire de anii '90 moft pentru stenciling perete sau tendinţa recentă în tapetare perete, decalcomanii de perete a crea un nou look in cateva minute. Doar le stick pe o partiţie cu pereti de sticla, sau chiar toaletă şi voila! Dacă nu vă place efectul, coaja pur şi simplu le-off.

Cea mai buna parte este, nu aveţi nevoie de ajutor de la un profesionist sau un designer de interior pentru a le pune sus. Tot ce trebuie este să decidă cu privire la locul în care doriţi autocolante perete pentru a merge pe un perete, marca-le mai întâi dacă nu sunteţi sigur şi apoi începe lipirea.

Ele sunt mari pentru casele de închiriere în cazul în care peretele trebuie să rămână intacte pe parcursul perioadei de leasing. Alt avantaj este că vă permite să particularizaţi decor ta în timp ce nu a rupe banca.

Pentru cele mai bune rezultate, de perete trebuie să fie curată şi fără grăsimi, pentru a permite perete stick Firefox să adere la suprafata. Ei au, de obicei, ultima de cel puţin 2 ani şi nu lăsaţi un semn, atunci când le exfolia. Acest lucru înseamnă că le puteţi schimba rapid şi uşor, atunci când anvelopa de design. Cu toate acestea, cele mai multe decalcomanii de perete nu sunt reutilizabile.

Unii proprietari de acasa da acest Thumbs up ca acestea sunt mai ieftin şi mai rapid alternative la arta murala. În funcţie de starea de spirit la domiciliu, decalcomanii vin într-o multitudine de culori, modele şi mărimi. Această gamă de modele moderne orientale, pentru a psihedelice florale retro, la modele animale distracţie pentru camera copiilor. Pe lângă pereţi, puteţi, de asemenea, le lipi pe ferestre şi chiar closete pentru o pata de culoare.

No comments:

Post a Comment