Tuesday, March 15, 2011

Tu nu poate merge prost cu autocolante Kid's detaşabil

Pins, benzi, cuie, adeziv, vopsea, şi imagini de fundal, acestea sunt materiale convenţionale pentru decorarea casei. Problema cu ele este că acestea pot provoca daune permanente pentru pereţi şi alte suprafeţe. Imagini de fundal şi postere se estompeze rapid şi lacrimă. Revopsire ar putea costa foarte mult şi este consumatoare de timp şi murdar. Când vine vorba de camere de copii, lăsând copiii pentru a decora sau picteze peretii lor vor, cu excepţia cazului în care se întâmplă să fie genii artistice, dublu daunele şi să facă camerele lor o provocare greu de curăţat. O soluţie mai bună este de a decora camerele lor cu autocolante copii "detaşabile.

Aceste autocolante de vinil de perete sunt o alegere frugal în comparaţie cu alte decoratiuni de perete. Ele sunt uşor şi rapid de a aplica pe pereţi, mobilier, ferestre, si alte suprafete curate, netede. Conţinutul lor low-tac adeziv face posibilă coaja uşor le-off şi ajusta poziţia lor ar trebui să vă facă greşeli în procesul de decorare. Ce e mai mult, ei nu lasă nici un reziduuri lipicioase atunci când le scoate.

În afară de aceste beneficii practice, calitatea lor creativ este, de asemenea, dincolo de ceea ce voi si copiii vostri pot produce pentru pereti lor cu o galeata de vopsea sau o revistă câteva postere cut-out. De exemplu, cu aceste autocolante de perete, copiii dvs. pot transforma dormitorul lor prostituată în orice setare sau tema pe care doresc să recreeze, fie că este vorba spaţiu subacvatic, exterior, sau lumea show lor desene animate preferate. Când vine vorba de design şi de soi, există literalmente mii de a alege de la. Ele pot veni în seturi, sau puteţi amesteca şi potrivi piese în combinaţii infinite.

Kid's autocolante amovibil de perete poate fi achiziţionat cea mai mare parte din cataloage, comenzi personalizate, si magazine online. Preturile pornesc de la douăzeci de dolari de mai jos. Un alt lucru pozitiv este faptul că, deoarece acestea sunt poştale lumină, şi de transport maritim nu va fi prea scump. Cu toate aceste avantaje, singurul lucru de a păstra în minte atunci când le cumpără este de a face până mintea ta despre ceea ce doresc cu adevărat în termeni de design, dimensiune, şi altele asemenea. Asta deoarece, după cum sa menţionat, varietatea este mare şi tu şi copiii tăi pot obţine cu uşurinţă copleşit.

De zile de la decoratiuni interioare scumpe, laborios, şi dezordine au dispărut. Acum este destul de posibil să se creeze mai estetice şi mai de durată decoratiuni la un preţ mult mai ieftin şi jumătate din efort. Pentru copiii dvs., acum este posibil de a transforma dormitoare sau camere de joc în mai mult de zone doar de dormit sau de recreere. Acum, aceste camere pot fi speciale, chiar şi camere magice, cu ajutorul acestor noi solutii decorative.

No comments:

Post a Comment