Saturday, March 26, 2011

Planificarea unei Winnie the Pooh Baby Nursery tematice

Există multe teme, puteţi alege de la grădiniţă atunci când planificarea unui copil. Probabil una dintre temele cele mai populare şi iubit pentru camera unui copil este Winnie the Pooh. Un Winnie the Pooh tema grădiniţă este o alegere excelentă pentru mai multe motive. În primul rând, it works mare pentru un băiat sau o fată. Dacă nu ştiţi sexul bebelusului sau, dacă sunteţi de planificare pentru a avea mai mulţi copii, o Winnie the Pooh pepinieră copilul este perfect. Un alt motiv, o Winnie the Pooh cameră este o opţiune bună este că, din cauza popularitatii de ea, nu veţi avea probleme în căutarea o gama larga de lenjerie de pat pentru copii Pooh şi alte elemente Pooh tematice pepinieră, cum ar fi de lucru de arta, covoare, împiedică, şi lămpi . Veţi avea chiar şi alegerea dumneavoastră de regulat Pooh sau Pooh Classic.

Iată câteva idei pentru a decora Winnie the Pooh pepinieră copilul tematice:

Găsiţi un copil Pooh aşternut set care vă place şi să cumpere toate elementele de coordonare pe care doriţi să utilizaţi. Elementele pe care le puteţi găsi, de obicei, pentru a se potrivi vă paturile pepinieră includ garnituri şi fereastră, o lampă împiedica, de masă, pat de copil şi de telefonie mobilă.

Decideţi cum doriţi să se pregătească peretii din camera copilului Pooh. Ai putea pur şi simplu le vopsea alba sau o culoare care complimente paturile dvs. Pooh. O altă opţiune este să utilizaţi un Winnie the Pooh tapet şi / sau o lucrare de frontieră de perete pe pereţi. Stenciling Pooh si prietenii lui de pe perete este o altă opţiune drăguţ. Pentru ceva cu adevarat dramatice, ai putea angaja un artist sa picteze o pictura murala din cele 100 de hectare padure pe un perete al pepinierei. Aceasta este o opţiune costisitoare, aşa că dacă aveţi un buget strans pentru planificarea tine camera copilului, veţi dori să ia în considerare alte opţiuni, cum ar fi achiziţionarea Winnie the Pooh a autocolante perete accent pe pereti.

Termina camera prin adăugarea atinge mic care îl fac confortabil. Un frumos Winnie the Pooh covor va încălzi podea. Decor pentru perete pot include Winnie the Pooh operei de artă sau draperii de perete. Quilt copilul din set paturile Pooh ar putea fi agăţată pe perete ca un perete de suspendare, deoarece este prea voluminoase pentru a utiliza pentru un copil nou-născut. Este posibil să doriţi să adăugaţi unele Winnie the Pooh a atinge mobilier pepinieră, de asemenea. butoane Pooh ar putea fi adăugate la dulap şi Pooh ar putea fi adăugate la capete de pat de copil de stenciling, pictura, sau aplicarea de decalcomanii Pooh să-l.

Atunci când planificarea dvs. Winnie the Pooh grădiniţă, ţine un ochi pentru articolele pe care le puteţi utiliza. marfa Pooh este disponibil peste tot astfel încât să pot găsi lucruri pe care le puteţi utiliza în camera dvs. în cele mai neaşteptate locuri. De asemenea, nu simt că trebuie să utilizaţi numai decor Pooh în cameră. elemente non-Pooh, de asemenea, se pot potrivi frumos compliment şi decorul dvs. de camere. Doar folosi imaginatia pentru a fi creativ si vei fi capabil de a crea o cameră minunat pentru copilul tau nou.

No comments:

Post a Comment