Monday, May 9, 2011

Ce ai pe pereti? Citate de perete pentru aroma individuale

Când cele mai multe dintre noi considerăm noastre de design interior acasă, ne gândim de vopsea, culori, ţesături şi mobilier. Apoi, ne uităm la adăugarea unui perete caracteristică sau element în cameră. Aţi considerat folosind perete de vinil citate pentru a adăuga o notă distinctivă personal in orice zona din casa ta?

citate de perete spun sau fraze făcute în autocolante de vinil care se anexează la cazul în care mai doriţi în casa ta. Fraze pot fi standard "de pe raft", tipurile, cum ar fi

"Prieteni Bine ai venit - Family prin numirea" sau "Unele reuşi, deoarece acestea sunt destinate; altele reuşi, deoarece acestea sunt determinate!" sau, poate, ceva cu totul personal; legende, eventual, pentru fotografii de familie ta agăţată pe perete. Alegerea de tip text, culoare, dimensiune şi orice opera de arta suplimentare este complet până la tine.

Puteţi alege pentru a poziţiona un citat perete bucătărie peste soba sau la intrarea în cameră. Un birou poate avea spune conceput pentru a vă concentra pe a fi productiv. dormitor Un copil poate avea spune legate de a fi un erou prinţesă sau sportive. Inspirational cuvinte sunt citate foarte populare de perete.

Detaşabil

Este posibil pentru a obţine perete citate face pe un vinil special care poate îndepărtate cu uşurinţă din perete atunci când aveţi nevoie de o schimbare. Acest lucru este foarte util în cazul în care consideraţi autocolante sezoniere; cuvinte Crăciun tematice sunt mari pentru Crăciun şi pot fi scoase şi refolosite pentru următorii ani. Spusele poate schimba cu copiii în creştere, de asemenea. autocolante de perete sunt o modalitate ieftina de a ţine la curent cu stadiul copiii dvs. sunt la.

Uşor pentru a închide

citate de perete pot fi cumpărate ca autocolante presetate, de vinil în mod corespunzător distanţate gata de poziţie, şi sunt uşor de aplicat pe perete. Pur şi simplu alegeţi poziţia la locul citat de perete, asiguraţi-vă că suprafaţa este curată, fără praf şi grăsimi libere, apoi coaja de pe suport de hârtie şi se aplică eticheta pe perete utilizând o suprafaţă dură pentru a scapa de orice bule de aer. Când citat complet este pe perete, cu bule de aer, apoi foaia de faţă sau foaie de transfer trebuie să fie eliminate, acest lucru trebuie făcut încet şi cu atenţie, verificarea că autocolantul a transferat în mod corect. Îndepărtare poate fi atins prin încălzire autocolant cu un uscător de păr şi Folosind o pensetă pentru coaja autocolantul de pe perete.

No comments:

Post a Comment