Saturday, May 21, 2011

Decorarea Pereţi Boring White

Faptul este că pereţii alb poate fi plictisitor şi dacă sunteţi de inchiriere, probabil, nu au posibilitatea de a le modifica. Deci, ce puteţi face pentru a decora pereţii albi, fără deteriorarea lor şi risca depozit?

Digital Canvas de imprimare

panza printuri digitale sunt un mod excelent de a adăuga impact şi personalizarea spaţiul interior. Există multe desene sau modele şi imagini disponibile sau puteţi imprima fotografii proprii. Crearea de arta de la fotografiile dumneavoastră personale nu numai ca arata fantastic, dar, de asemenea, vă permite să afişaţi amintirile cele mai frumoase in loc de a le ascunse în albume foto.

Pînzele ajunge întins în jurul unui cadru şi gata să-închide sau pentru a le ne-întins şi a obţine Modelatorul local să se întindă şi cadru pentru tine. Acum sunteţi, probabil, gândindu-se că e minunat, dar ceea ce despre aceasta montare pe perete? Ei bine, există adeziv multe cârlige pe piaţă, care oferă o modalitate uşoară accesibil sau montare opera de arta. Ei susţin ferm şi elimina curat cu lăsând la reziduu sau orice vătămare suprafaţă. Acest lucru vă va permite să montaţi de imprimare digital cu panza din frica de a strica ziduri.

Cel mai important lucru de făcut înainte de a începe decorarea / montare cu toate acestea este de a planifica spaţiu. Fiecare cameră are nevoie de un punct focal şi este perfect acceptabil pentru a proiecta şi întreaga cameră în jurul dvs. de imprimare panza digital, făcând din acest punct focal. Folosiţi-l pentru a stabili schema de culori a camerei sau alege o piesa care va lega în cu schema de culori existente. Adauga spaţiul alb dintre imaginile să-şi concentreze atenţia sau afişa diferite dimensiuni panza pentru a spune o poveste şi de a crea un aspect dinamic.

Pentru a completa camera, meciul perne sau ornamente pentru imprimare panza digital şi schema de culori. Folosind culori discrete de culoare principal va permite piesa să iasă în evidenţă. peretii albi vor fi acum fundalul perfect pentru dvs. de imprimare nou panza digital.

Autocolante perete detaşabil

autocolante detaşabil perete sau perete Decalcurile vinil sunt ultimele trend decor acasă. Adăugarea de factorul "WOW", care le-aţi căutat şi luând munca grea din decorare.

Ele pot fi aplicate la orice suprafaţă plană, inclusiv pereti, ferestre, tavane, usi, podele, oglinzi, dulapuri şi frigider pentru a numi doar câteva. Ele sunt atât de uşor să se aplice doar tu coaja si stick, apoi eliminaţi atunci când vă simţiţi ca o schimbare. Ei nu lasa reziduuri atunci când sunt îndepărtate şi poate fi aplicat la orice suprafaţă plană netedă facandu-le perfecte pentru chiriaşii. Plus, deoarece acestea sunt mat, ele arata ca picturi murale pictate manual.

White pereţi face un fond mare de autocolante de perete / perete decalcomanii de vinil. Alege nuante contrastante pentru un impact ridicat sau culori discrete pentru un aspect mai subtil. Ca întotdeauna regula de aur cu decorare este de planificare. Gândiţi-vă cu atenţie despre locul unde veti Decal. Vrei să facă un punct focal sau doar să-l utilizaţi ca un accent? ornamente pot crea un decor personalizat sau arbori poate creşte din spatele o canapea si flori devenire pot rasada de la rafturi.

Exista literalmente sute de modele pentru a alege de la, dacă vă decorarea un living chic sau pepinieră confortabile posibilităţile sunt nelimitate.

Aceste idei decor fabulos va transforma peretii de culoare albă de la monotonie la Fab, instantaneu. Şi obiceiul costa un braţ şi un picior.

Pentru a afla mai multe du-te la http://www.autocolantperete.com/semne-si-simboluri.html.

No comments:

Post a Comment