Thursday, May 19, 2011

perete de copii decorare

Pornirea cameră un băiat copilului într-un vis de baseball este uşor cu utilizarea de lenjerie de pat pătuţ baseball şi accesorii. Deoarece copiii nu rămâne aceeaşi dimensiune pentru foarte mult timp, aceste camere tematice pot fi transformate în camere de copil cu usurinta. Toate băieţei dragoste de baseball şi se vor bucura de această cameră ca el creste.
Când creaţi o cameră tematice, pentru baietel, începe cu pereţii. Acestea pot fi vopsite cu nuanta de albastru exact care se găseşte în pat pat baseball. Multe magazine vopsea va fi capabil să amestece vopsea pentru a se potrivi aproape orice culoare. Pereti, de asemenea, ar putea folosi, de asemenea, o frontieră tapet de a păstra cu tema baseball. Aceste frontiere sunt de obicei pre-lipite de a face agăţat-le uşor. Frontieră poate fi agăţată aproape de partea de sus a peretelui pentru camere mai inalt sau, în mijlocul peretelui de a separa două culori diferite vopsea.
Păstrarea cu tema baseball este uşor atunci când un set pepinieră este achiziţionat într-un ambalaj pachet. Aceste pachete au, de obicei, Mângâietorul, bara de protecţie pad, foaie şi praf zburli. Uita-te pentru pachete de pachet care se potrivesc cu alte accesorii ale aceleiaşi teme. Perdele, integral sau doar un valance, sunt perfecte pentru un copil de grădiniţă. Lămpi sunt, de asemenea, perfect pentru pepiniere şi pot veni cu tema baseball incluse în design. Folosiţi lămpile de pe partea de sus a dulap şi, dacă va exista un balansoar sau alunecarea în cameră, folosiţi o lampă pe o masă mică de lângă ea. Baseball telefoanele mobile sunt o completare perfectă pentru un pat şi o sală de un copil tematică lui. Ele dau ceva să se uite la copil şi va avea o cutie de muzică mic ataşat de mâner, astfel încât copilul poate să-l asculta în timp ce încerca să adormi.
tapet, da orice tip de cameră o declaraţie vizual. Baseball draperii tematice perete, utilizate în pepinieră un copil, va fi adesea create din pânză ca material. tapet, pot fi achiziţionate, de asemenea, în rulouri de autocolante de perete. Acestea sunt perfecte pentru pepiniere baseball tematice ca piesele pot fi plasate şi sa mutat atunci când este nevoie. Aceste autocolante perete poate ajuta chiar şi pentru a decora alte elemente din pepinieră, cum ar fi o găleată scutec.
Alte accesorii, care ar trebui să fie adăugate în pepiniera un copil lui, include stivuitoare scutec, schimbarea tampoane de masă, pături primirea şi un covor. Toate aceste elemente pot fi găsite cu tema baseball incluse în ele.

No comments:

Post a Comment