Thursday, May 5, 2011

Decalcomanii de perete - Perfect "Stick-on" Design


Au devenit brusc furie şi pentru un motiv bun. Este folosit pentru a fi ca decalcomanii perete sau autocolante de perete, au fost vândute în primul rând ca o alternativă la alertarea permanent camera copilului de dragul de decor copil. Au fost opţiuni autocolant de perete pentru tot felul de teme camera copiilor. Dar, piaţa sa extins şi decalcomanii de perete au crescut. Companiile răsar cu colectivele de artişti vizuali, crearea de decalcomanii pereţi sau tatuaje perete care sunt la fel de artistice ca acestea sunt funcţionale.

Cum poate un perete Decal fi funcţional, vă întreb? Ei bine, cele mai multe dintre ele au fost proiectate astfel încât să fie detaşabile şi reutilizabile. Deci, dacă aveţi o fobie să se angajeze în orice abordare un design acasa, sau poate că doriţi să stadiu casa ta de vanzare, dar nu doresc să investească sume mari în peretele art-bine, aici este locul unde decalcomanii perete poate oferi unele practical valoare.

Aceste Decalcurile sunt mai uşor decât în ​​vopsea pe care le iau numai câteva minute pentru a pune pe, acestea nu deteriora perete şi sunt, după cum sa menţionat, detaşabil. Ele sunt de obicei vândute ca pachete de ambalaj multi, care conţin diverse decalcomanii-toate parte din aceeaşi temă. În acest sens, aveti unele de intrare creative cu privire la modul în care doriţi să aranja decalcomanii dumneavoastră. Preţurile, în general, variază de la 12 dolari - $ 165, astfel încât aceste adăugiri creative se poate face pe orice buget.

Există atât de multe opţiuni de acolo, care variază de la modele sofisticate de arta, la grafică joc video inspirat. Multe companii vin cu mobilier de perete ireverenţioasă. Deci, nu vă puteţi permite acest consiliu cap incredibil şi tot ce trebuie este un futon neinspirat? Aveţi posibilitatea să lipiţi acum un tatuaj elaborat gotic headboard inspirat pe perete. Cine are nevoie de realitate, atunci când fantezie pot dansa despre zidurile tale?!

Desigur, acum mai mult ca niciodată, există chiar mai multe opţiuni pentru copil prietenos decalcomanii perete. Faptul că copiii dumneavoastră schimba capriciile lor de proiectare pe o bază lunară nu poate fi atât de mult de o problemă nici mai mult. În loc să suge-l, şi pictura camera copilului dumneavoastră că bătător la ochi insuportabil de roz, poti sa stai jos cu ei, şi pentru că unele decalcomanii gusturi costumul ei. Şi, dacă anul viitor, ea e tot despre negru-bine, atunci ea poate salva până alocaţia ei si cumpara unele decalcomanii negru. (Şi-mulţumesc Domnului puteţi evita pictura cameră negru ...)

Într-adevăr, generaţia perete Decal pot satisface o mulţime de idei de design capricios care ar putea transforma în caz contrar out dezastruoase sau cel puţin costisitoare, consumatoare de timp, şi permanent. Aici este sansa ta de a juca, şi cu un risc foarte mic. Tot ceea ce dvs. într-adevăr punerea pe linie, este costul de Decal. Şi chiar şi atunci, dacă nu le place într-o singură cameră, pur şi simplu încercaţi să le în altă parte.

Deşi decalcomanii pot fi aplicate cu uşurinţă pe suprafetele vopsite acestea nu ar trebui să fie utilizate pe tapet, ţiglă sau lambriu. Înainte de a aplica, suprafeţele trebuie să fie curate, uscate şi netede. Doar set-up, planul design-ul şi stick la inima ta de conţinut.

No comments:

Post a Comment