Thursday, September 9, 2010

Cum sa curatati o podea de lemn

Aceasta este o întrebare I a lua întrebat de mai multe ori în fiecare săptămână, cum fac curat o podea de lemn. Curăţarea o podea de lemn nu este atât de greu în cazul în care este tot una vrea să facă, dar în cazul în care este vorba de refinisare etajul lor, apoi că este un joc întreg diferite.

Când refinisare o podea de lemn există proces mai multe implicate, precum şi echipamente specifice pentru a face loc de muncă. Pentru această discuţie va voi spune cum să-l curăţaţi. Există doar două etape de bază în acest proces. În primul rând praf MOP podea şi următoarea mopul umed. Prin folosirea unui ghemotoc de praf mai mare parte a murdaria este scos apoi mopul umed va ridica restul.

Un ghemotoc de praf bun pentru a utiliza în curăţarea podelei dvs. este unul din microfibră. Un adevărat microfibră este o fibra poli care a fost împărţit şi când este privit la microscop, puteţi vedea marginile zimtate. Acest lucru dă oferă o suprafaţă mai mare de praf şi murdărie să devină ataşat la şi eliminat.

Pentru Mopping umed, o microfibră bun plat MOP este cea mai buna alegere de a folosi. Din nou, mizerie mai mult va fi capturat şi scoase din podeaua de lemn. În scopul de a umede mop si curata o podea de lemn a unui produs chimic de curăţare ar trebui să fie utilizat, care este proiectat pentru a ajuta la atragerea de praf şi murdărie. De asemenea, trebuie formulate pentru a ajuta lăsa un straluceasca pe podea. Cel mai bun produs am găsit şi unul pe care îl folosesc este super Lustruit Toate de Hillyard.

Când utilizaţi Super Lustruit Toate pentru a curăţa o podea de lemn să vă asiguraţi că urmaţi raţia de diluare enumerate pe recipient. De obicei, pentru lumina de curăţare doar o uncie de substanţă chimică este utilizată pentru fiecare galon de apa.

Există două moduri în care puteţi utiliza acest produs pentru a curăţa o podea de lemn. Microfibră mop plat poate fi scufundat în soluţia de curăţare şi cu un mop wringer sau de mână, stoarce cât mai mult din apa posibil. MOP ar trebui să fie doar umed şi nu picură astfel încât să nu te prea multă apă pe podea de lemn care ar putea provoca să urzeală.

A doua metodă este de a amesteca Lustruit Super Toate într-un flacon 32 uncii cu un pulverizator de a declanşa şi o zonă de ceaţă mici şi mopul. Se repetă acest proces care să acopere întreaga podea de lemn.

Nu este de rachete ştiinţă pentru a curăţa o podea de lemn şi păstraţi-l căutaţi cele mai bune. Folosind metodele descrise mai sus, etaj pot fi curăţate ori de câte ori este necesar. De obicei, o dată pe săptămână vor fi suficiente pentru trafic normal.

Nu-l ai, acum ştiu cum pentru a curăţa o podea de lemn.

No comments:

Post a Comment