Saturday, September 4, 2010

Tween Dormitor - Idei de amenajare

Idei pentru decorarea Tween perfectă atunci când un dormitor Dormitor Tween, există câteva lucruri de bază pentru a păstra în minte. Tweens sunt la această vârstă delicat între copilarie si adolescenta. starea lor de spirit în această etapă a vieţii se poate schimba drastic. Lucrurile pe care le iubea ca pe copii nu mai sunt interesele lor, în acest moment. La aceasta varsta Tweens sunt în măsură să pună propriile idei în acţiuni cu redecorarea şi proiectarea camerele lor.

Atunci când decide cu privire la culori pentru camera, lasa copilul sa se implice. Dacă culoarea este greu pentru ei să decidă, lăsaţi apoi le alege tema pentru spaţiul lor. Din această temă, o culoare poate fi luat uşor. Cea mai mare parte a timpului, de culoare nu este la fel de important să Tweens ca ideea de ansamblu a camerei.

Luaţi-le de cumpărături şi de a asculta ideile lor. Închirierea copilul dumneavoastră să se implice în procesul de pictura si decor este întotdeauna un plan bun. Un murale pentru perete poate fi o idee minunata pentru dormitor Tween. Verificaţi magazinul local de hardware pentru idei cu privire la stencil sau stickere de perete de vinil care ar putea fi, de asemenea, o mulţime de distracţie pentru Tween dumneavoastră de a participa inch

Permite-i copilului dumneavoastră pentru a crea un spaţiu pentru stau cu prietenii lor. O mica zona şedinţei în colţ al camerei este suficientă. La aceasta varsta, copilul a dezvoltat o viaţă socială foarte pronunţat. Personalitatea lor este foarte distincte şi primele etape ale independenţei începe să apară.

La aceasta varsta, Tweens au nevoie de un birou pentru temele şi o casetă de jucărie nu mai este necesară. Înlocuirea caseta de jucărie, cu un birou pentru teme si chiar un computer este o idee bună pentru adulţi care aspiră. Din nou, permiţându-vă copilul să se implice în acest proces va fi mare pentru lor de sine şi un minunat proces de învăţare.

Aceste reguli de bază pentru dvs. Tween Dormitor se pot aplica fată sau băiat. Cel mai important aspect este crearea unui spaţiu care îi va ajuta să mature şi dezvolta în următoarea etapă a vieţii lor. Această perioadă de tranziţie este necesară pentru creşterea sănătoasă Tween.

No comments:

Post a Comment