Tuesday, September 28, 2010

Noţiuni de bază Petele de Fier Off de la toaletă

Multe gospodării primi pete de fier în toaletă lor boluri care părăsesc o privelişte inestetice. Ei nu numai că arată rău, dar poate fi foarte dificil pentru a elimina, până în prezent. Citiţi acest articol şi încercaţi să utilizaţi această tehnică pentru a scăpa de petele din toaleta.

1) Se scurge. Apa din toaleta si apa de pe rândul său, astfel încât să nu poată umple vasul.

2.) Asiguraţi-vă că aţi pus pe mănuşi înainte de a începe, pentru tine va fi utilizaţi substanţe chimice dure şi nu doriţi să ardă pielea.

3.) Ia o îndepărtare toaletă inel pad. Puteţi găsi aceste plăcuţe în orice magazin unde sunt vândute produsele de curăţenie.

4) Start. Prin pulverizare cu o pata Remover rugina. Luaţi în considerare achiziţionarea unui îndepărtarea petelor, care este foarte puternică şi este recomandat pentru pete de fier.

5.) Frecaţi pata cu pad-şi continua adăugarea de îndepărtarea ruginii ce vă deplasaţi de-a lungul interiorul bolului.

6) Se repetă. Procesul până când veţi obţine rezultatele pe care le doriti.

7.) Porniţi din nou pe apă şi lăsaţi refill toaletă.

Se poate lua o mulţime de timp şi de unsoare cot pentru a obţine pete de rugina din toaleta. Din acest motiv, veţi dori să păstraţi toaleta curăţate o dată pata este plecat. Repetaţi paşii de mai sus, dar nu cu drept chimice puternice, o dată pe lună pentru a se asigura petele de fier nu se mai întorc. Tu nu vrei sa trebuie să treacă prin tot acest proces din nou cu o pata puternic.

Harsh apa poate provoca pete de rugina, în mod regulat şi continuă să folosi produse chimice concentrate pentru curăţarea toaletă dumneavoastră poate fi dăunătoare pentru sistemul dvs. septic. Deci, veţi dori să curăţaţi toaletă în mod regulat pentru a evita rugina construi în toaletă.

No comments:

Post a Comment