Saturday, September 25, 2010

Din piele de curăţare Sfaturi - întreţinerea mobilei din piele

De ce oamenii prefera piele

Rafinat şi arată lux, rezistenţă şi durabilitate, acestea sunt unele din motivele pentru care mobilierul din piele este preferat de mulţi oameni. Cu frumusetea ei inerent elegant, mobilier din piele, sau orice alt produs de piele este alegerea run-top departe de cumparatori mobilier.

Decizia de a cumpăra mobilier din piele vor, totuşi, să o investitie mare, nu numai în costul iniţial, dar, precum şi în menţinerea mobilier sau alte produse. Necesitatea de a face întreţinere pe piele face ca dreptul de proprietate şi plăcerea de mobilier din piele un pic mai mult descurajantă.

Sfaturi simple despre cum să curăţaţi piele

Piele poate fi uneori fragile, mai ales atunci când sunt utilizate şi tratate necorespunzător. Acestea fiind spuse, există întotdeauna posibilitatea de produse din piele dăunătoare. Proprietarii vor dori să aibă grijă de mobila buna lor piele, de exemplu, şi pentru a evita-l distrugă.

Este uşor să se menţină buna calitate din piele. Unul nu trebuie să fie subliniat cu privire la menţinerea eleganţă şi durabilitate de mobila din piele sau produse. În acest întreţinerea mobilei din piele dvs., va trebui să ia în considerare aceşti factori importanţi:

eticheta de mobilier. Este important să se analizeze mai întâi eticheta produsului sau mobilier, deoarece acest lucru va spune iniţial vă despre cum să se descurce. Acest lucru va ghida, de asemenea, vă în a stabili ce materiale de a utiliza în curăţenie.

De curăţare corespunzătoare materialelor. Tu trebuie să fie atent cu produsele pe care le utilizaţi în curăţarea produsul dvs. din piele sau mobilier. Utilizaţi numai acele care sunt identificate în eticheta de îngrijire. În mod obişnuit, produse de curăţare cu ulei natural sunt cele mai bune materiale de curăţat.

manipulare atentă. Unele produse din piele pot fi uşor deteriorate. Eticheta va spune cum să-l trateze în mod corespunzător, dar este întotdeauna cel mai bine să-l folosească cu prudenţă şi grijă.

Hidratare Săpun

Săpun este materialul cel mai frecvent utilizate de curăţare. Este important de remarcat, totuşi, că unele componente săpun poate provoca daune pentru produse din piele dumneavoastră. Există, prin urmare, o nevoie pentru a vă fi foarte selectivi în alegerea fel de săpun de utilizare. În majoritatea cazurilor, săpun hidratant oferă uleiuri naturale şi păstrează piele strălucitoare şi strălucitoare. Când se foloseşte un săpun hidratant în curăţarea produsul dvs. din piele, vă sfătuim să ţineţi cont de următoarele:

Evitaţi să spălaţi direct din piele cu săpun. spălare direct piele cu săpun poate afecta negativ aspectul său. În schimb, folosiţi un prosop si lasa săpun absorbi în ea. Săpun lichid hidratant este de preferat.

Încercaţi să-l mai întâi! Nu trebuie să se spele imediat piesa intreaga de mobilier. Unele săpunuri sunt suficient de puternice pentru a afecta în mod negativ de culoare a pielii, ceea ce face important pentru a face o zonă de prim test.

frecati usor de mobilier. Amintiţi-vă că, chiar dacă folosiţi un prosop, nu trebuie să se aplice forta suplimentare. Ce trebuie să faceţi este să încet şi frecaţi uşor în piele pentru a evita decolorarea. De asemenea, este la fel de important să ne amintim că prea multa apa poate afecta calitatea de piele, aşa că nu a pus prea multă apă pe pânză atunci când spălat mobilier. De asemenea, aveţi pentru a sterge orice exces săpun şi apă.

Uscată de pe piele mobila în mod corespunzător. În uscarea pe mobila din piele, utilizaţi doar un prosop uscat şi neted absorbante. Lină prosop, mai puţin probabil se va deteriora mobila. Când face acest lucru, puteţi utiliza acum un kit de lustruire pentru a asigura o suprafaţă de piele strălucitoare şi mai lin.

În final, intretinere simpla va face minuni pentru investitiile noastre. Putem face întreţinere săptămânale, lunare sau trimestriale. Ceea ce contează este devotamentul nostru pentru protejarea eleganţa şi exquisiteness de mobilier din piele şi alte produse. Şi menţinerea la aceste sfaturi simple va ajuta foarte mult la simplificarea întreţinere a mobilierului din piele.

No comments:

Post a Comment